Jump to content

Amd pc για lol

ssns

Recommended Posts

Φιλε μου δεν γινετε αυτο που ζητας...δυστηχως ενα τετοιο πισι θα σου κρατησει ουτε ενα χρονο...καταλαβαινω οτι δεν παιζει φραγκο(και εγω στα ιδια ειμαι).

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

ελπίζω να μας δουλεύεις έτσι; ο Phenom 965 x4 και να μη τρέχει παιχνίδια σε 1 χρόνο; :suicide:

τι άλλο θα ακούσω.

Αν αναφέρεσαι στην onboard vga του 760, έχει μια λογική. Μέχρι να φτάσει στην επόμενη κάρτα γραφικών το κρατάει άνετα ένα διάστημα χωρίς πρόβλημα (και ας μην είναι Ultra-high graphics).

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Στήνω νέο ITX FM2 AMD με τον πιο φτηνιάρικο AMD με 8GB 2133 και χωρίς discrete GPU.

Θα κάνω και την πρώτη μου δοκιμή με WIN 8.

Μολις τρέξω LOL θα σου πω εντυπώσεις.

o 5400K σε fullHD μόνιτορ παίζει από 35 ως 50 fps το LoL χωρίς overclock.

Ενταξει καποια στιγμουλα θα μπει και καρτα γραφικων στο συστημα!!Σε 19αρα widescreen 16:9 στα 1366x768 ειναι ολα στο high εκτος απο το shadows.Ξεκιναει απο τα 30 και αναλογα τα team fights πεφτει.Vga on board ειναι τι να σου κανει,μιας χαρα ειμαστε ομως προς το παρον.

Edit: Aυτα οταν ο επεξεργαστης ειναι ελευθερος να τρεχει απο 800mhz εως τα 3400mhz που μπορει να πιασει.Δεν εχω κοιταξει ποσο επεξεργαστη ισχυ πιανει οταν παιζει το game αλλα καποια στιγμη θα τον κλειδωσω στα 3400mhz να δω αν υπαρχει καποια διαφορα

Απενεργοποίησε τα shadows στο none.... Θα δείς τρελή διαφορά στα fps σου. Επίσης χρησιμοποίησε και το game booster. Κάνει disable όλα τα background programs :turn:

Απενεργοποίησε τα shadows στο none.... Θα δείς τρελή διαφορά στα fps σου. Επίσης χρησιμοποίησε και το game booster. Κάνει disable όλα τα background programs :turn:

Θα το δοκιμασω με τα shadows :thank_you2: Oσο για το game booster υπαρχει καποιο προγραμμα ή απλα να τα κλεινω εγω? :)

Αναλόγως το version που θα έχεις θα σου βγάλει επιλογή. Εγώ παίζω το LOL με το pc της υπογραφής μου και είμαι ευχαριστημένος από απόδοση.

Fps 60-65 σταθερά

Settings:Very High. Resolution 1280x1024 60Hz

Η καρτόυλα που έχω είναι Dx9 όμως παίζει μέχρι και το MW3 Στα High :fun:

Αναλόγως το version που θα έχεις θα σου βγάλει επιλογή. Εγώ παίζω το LOL με το pc της υπογραφής μου και είμαι ευχαριστημένος από απόδοση.

Fps 60-65 σταθερά

Settings:Very High. Resolution 1280x1024 60Hz

Η καρτόυλα που έχω είναι Dx9 όμως παίζει μέχρι και το MW3 Στα High :fun:

Πολυ καλα.Με την πρωτη ευκαιρια αναλογος τα οικονομικα θα κοιταξω να παρω και εγω μια καρτουλα

Εdit: Δοκιμασα χωρις shadows και απο 30 που ξεκιναγα χωρις teamf fight και τα περαιτερω πηγε στα 40.Αναλογα με το επομενο game θα φτιαξω και τα υπολοιπα settings γιατι και στα Very high ειναι στα 40.Οποτε θα κριθει απο τα team fights αν θα ειναι στο medium ή στο high

o 5400K σε fullHD μόνιτορ παίζει από 35 ως 50 fps το LoL χωρίς overclock.

Δεν εχω δοκιμάσει τπτ ακόμα δυστυχώς.

Εχω ενα θέμα με την ενεργοποίηση.

Αν παίζει ετσι ο 5400Κ τότε ο Α4 5300 θα είναι αρκετά πιο αργός.

Δεν εχω δοκιμάσει τπτ ακόμα δυστυχώς.

Εχω ενα θέμα με την ενεργοποίηση.

Αν παίζει ετσι ο 5400Κ τότε ο Α4 5300 θα είναι αρκετά πιο αργός.

Οταν λες οτι εχεις θεμα με την ενεργοποιηση τι εννοεις φιλε?

Οταν λες οτι εχεις θεμα με την ενεργοποιηση τι εννοεις φιλε?

Αυτο το συζηταμε η τηλεφωνικώς η απο ΠΜ.

Εννοω με την ενεργοποίηση των W8.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.