Jump to content

Amd pc για lol

ssns

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Οχι φιλε μου...πρωτον απο οτι βλεπω οι εξοδοι του ειναι λιγες...δευτερον ειμαι της αποψης να δωσεις παραπανω ευρω για ενα τροφοδοτικο το οποιο να ειναι επωνυμο γιατι στην τελικη αυτο δινει ρευμα στα παντα.οποτε μπορεθ να καψε και τα παντα για αυτο καλο θα ειναι να εχεις και μια πισινη

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

ένας εμπειρικός κανόνας λέει ότι τα τροφοδοτικά τα κρίνουμε με τα χρήματα που κοστίζουνε και όχι με τα watt που βγάζουνε, άν δέν γνωρίζουμε την ποιότητα του, τί εννοώ, οτι μήν επηρρεάζεσαι απο τα πολλά watt που προσφέρουνε ανώνυμα τροφοδοτικά σε μικρή τιμή.

Πήγαινε δηλαδή σε μία επώνυμη λύση σαν αυτό που σου πρότεινα.

ένας εμπειρικός κανόνας λέει ότι τα τροφοδοτικά τα κρίνουμε με τα χρήματα που κοστίζουνε και όχι με τα watt που βγάζουνε, άν δέν γνωρίζουμε την ποιότητα του, τί εννοώ, οτι μήν επηρρεάζεσαι απο τα πολλά watt που προσφέρουνε ανώνυμα τροφοδοτικά σε μικρή τιμή.

Πήγαινε δηλαδή σε μία επώνυμη λύση σαν αυτό που σου πρότεινα.

Kαταλαβα αλλα μαλλον σε αυτη την λυση θα παω μιας και το βρικα στα 40ευρο απο εναν γνωστο. Turbo-X 650W Real Series - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Kαταλαβα αλλα μαλλον σε αυτη την λυση θα παω μιας και το βρικα στα 40ευρο απο εναν γνωστο. Turbo-X 650W Real Series - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

προσωπικά θα έδινα τα 6 ευρώ παραπάνω για το Corsair ή να σου το πώ αλλιώς, ποτέ δεν θα αγόραζα τροφοδοτικό Turbo -X ιδίως μεταχειρισμένο

Ssns επειδη ακρη δν βγαινει...πες μας το μπατζετ σου,τι πραγματα παρρηγγειλες και τι αναβαθμιση θες να κανεις για να σου πουμε την γνωμη μας

Παιδες το μπατζετ ειναι περιορισμενο δυστυχως μεχρι τα 365 ευρο.Παραπανο δεν γινεται γτ δεν υπαρχει και εισοδημα.Μεσα σε σε αυτα τα 365ευρο προσπαθω τοσο καιρο να χωρεσω: Οθονη,mobo,cpu,σκληρο,τροφοδοτικο,μνημες ραμ και κουτι καινουργιο.Καινουργια πραγματα στα 365 ολα αυτα δεν βγαινουν δυστυχως οποτε πρεπει να παρω και κατι μεταχειρισμενο.

Επισεις μεχρι στιγμης εχω παραγγειλει:Mobo: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26145&cat=3

Cpu: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17485&cat=2⊂=319&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Koυτι: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E14E4922669A72F1AC0FD8D3859717C0&pa=6FD3150E4974A34A86E292EFC91B8F23

Φιλε μου δεν γινετε αυτο που ζητας...δυστηχως ενα τετοιο πισι θα σου κρατησει ουτε ενα χρονο...καταλαβαινω οτι δεν παιζει φραγκο(και εγω στα ιδια ειμαι).

οπότε στην κατάσταση που είσαι με βάση αυτά που έχεις παραγγείλει μπορείς να πάρεις τα εξής:

Μνήμη προς το παρόν μία και μετά βλέπεις και παίρνεις άλλη μία

Τροφοδοτικό

Σκληρό δίσκο

Οθόνη

σύνολο 368 ( μαζί με όσα έχεις αγοράσει )

νομίζω οτι τα παραπάνω είναι μονόδρομος για την περίπτωσή σου

Ενταξει τι να κανουμε,προσπαθουμε για το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα και οτι βγει!!Καποια στιγμη στο μελλον θα του γινει αναβαθμιση σε σαφως ποιο κλαυτερα πραγματακια

Φιλε μου για μενα προσωπικα το πηγες πολυ λαθος.πρωτον με 370 μπορουσες να ψαξεις για μεταχειρισμενο συστημα με ιντελ quad core.δευτερον μπορουσες παλι με τα ιδια λεφτα να ψαξεις να βρεις λαπτοπ μεταχειρισμενο που να τρεχει το λολ νερακι(εγω ας πουμε που σκοπευω να πουλησω το λαπτοπ με 4 γβ ραμ nvidia gt130m 1gb(υπεραρκετα για το λολ και βασταει καλα και σε αλλα παιχνιδια ζορικα) λεω να το δωσω κανα 300αρι και αν)

Anyway κριμα που το αλλο μ πισι το εχω δωσει σε θεια και δν μπορω να σε στειλω τον σκληρο μου γτ ετσι και αλλιως εμενα θα μου περρισευε και εσυ θα μπορουσες να εκανες οικονομια

οπότε στην κατάσταση που είσαι με βάση αυτά που έχεις παραγγείλει μπορείς να πάρεις τα εξής:

Μνήμη προς το παρόν μία και μετά βλέπεις και παίρνεις άλλη μία

Τροφοδοτικό

Σκληρό δίσκο

Οθόνη

σύνολο 368 ( μαζί με όσα έχεις αγοράσει )

νομίζω οτι τα παραπάνω είναι μονόδρομος για την περίπτωσή σου

Δυστυχως εχω και μεταφορικα απο vision και θα παω εξτρα κανα 20αρι ακομα.Ευχαριστω παντως και θα το κοιταξω.εχω βρει και μια lg/samsung απο το eshop 19αρες στα 76ευρο

Φιλε μου για μενα προσωπικα το πηγες πολυ λαθος.πρωτον με 370 μπορουσες να ψαξεις για μεταχειρισμενο συστημα με ιντελ quad core.δευτερον μπορουσες παλι με τα ιδια λεφτα να ψαξεις να βρεις λαπτοπ μεταχειρισμενο που να τρεχει το λολ νερακι(εγω ας πουμε που σκοπευω να πουλησω το λαπτοπ με 4 γβ ραμ nvidia gt130m 1gb(υπεραρκετα για το λολ και βασταει καλα και σε αλλα παιχνιδια ζορικα) λεω να το δωσω κανα 300αρι και αν)

Anyway κριμα που το αλλο μ πισι το εχω δωσει σε θεια και δν μπορω να σε στειλω τον σκληρο μου γτ ετσι και αλλιως εμενα θα μου περρισευε και εσυ θα μπορουσες να εκανες οικονομια

Την σκεφτηκα την λυση του μεταχειρισμενου αλλα προτιμησα να φτιαξω κατι δικο μου και οχι κατι ετοιμο γτ ειμαι και απο Πατρα και οποιοδηποτε πσ που εβρισκα ηταν απο αλλη πολη οποτε καταλαβαινεις δυσκολιες που υπηρχαν.

τις επιλογές σου τις ξέρεις και επιπλέον σου δώσαμε και εναλλακτικές, ότι άλλο θελήσεις ρώτα.

Καλές αγορές.

...

Σκληρό δίσκο

...

Γιατί όχι τον

HDD :: Hitachi 500GB Deskstar 7K1000.C HDS721050CLA362 SATA II 7200rpm 16MB - Visionstudio.gr

(-6,5€ , +1 έτος εγγύηση)

ή έστω τον

HDD :: Western Digital 500GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA III 7200rpm 16MB - Visionstudio.gr

(+0,7€ , +1 έτος εγγήση);

• 3 weeks later...

Γνωριζει κανενας πως λεγοντε και αν υπαρχουν στην αγορα τα πλαστικα που καλυπτουν τις τρυπες απο οπου περνανε τα καλωδια?Οπως αυτα στην φωτογραφια για παραδειγμα.

Edit στο απο κατω!! :)

Γνωριζει κανενας πως λεγοντε και αν υπαρχουν στην αγορα τα πλαστικα που καλυπτουν τις τρυπες απο οπου περνανε τα καλωδια?Οπως αυτα στην φωτογραφια για παραδειγμα.

Edit στο απο κατω!! :)

Grommets

Στήνω νέο ITX FM2 AMD με τον πιο φτηνιάρικο AMD με 8GB 2133 και χωρίς discrete GPU.

Θα κάνω και την πρώτη μου δοκιμή με WIN 8.

Μολις τρέξω LOL θα σου πω εντυπώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.