Jump to content

Amd pc για lol

ssns

Recommended Posts

Πάρε AMD A10 5800K + 4GB DDR3 1866 ή 2000 + μια FM2 μητρική.

Ανεβάζεις ρολόγια, δε χρειάζεσαι κάρτα γραφικών και είσαι άρχοντας.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Πάρε AMD A10 5800K + 4GB DDR3 1866 ή 2000 + μια FM2 μητρική.

Ανεβάζεις ρολόγια, δε χρειάζεσαι κάρτα γραφικών και είσαι άρχοντας.

εχεις καποιο λινκ?

edit: τον βρηκα αλλα νομιζω πως παω πολυ ψηλα για τα οικονομικα μου

Δε χρειάζεσαι κάρτα γραφικών, οπότε είσαι εντός budget.

Ψάξτο στο skroutz.gr

Kαταλαβα τον συλλογισμο σου αλλα επειδη δεν εχω τροφοδοτικα,σκληρους κτλ για να γλυτωσω καποια χρηματα και απο εκει προσπαθω οσο μπορω να τα συμμαζεψω οσο στις τιμουλες για να βγει το ολο project.

Και εγώ σου ξαναλέω ότι Α10 5800K + FM2 board είναι φθηνότερη επιλογή (ή στα ίδια λεφτά αν επιλέξεις ποιοτικότερο mobo) από mobo + phenom + gpu (αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις) + κατά τη γνώμη μου ο 5800K αν ανεβάσεις ρολόγια (πανεύκολο) θα γράψει καλύτερες επιδόσεις στο lol από το συστηματάκι που σκέφτεσαι.

my 2 cents

• 2 weeks later...

Kαλημερα και παλι.Υστερα απο μερικες μερες μακρια απο το thread επιστρεφω μιας και ξεκινησαν οι παραγγελιες.

Για mobo εχουμε μια MOTHERBOARD :: MSI Socket AM3+ 760GM-P23 (FX) Vga GLan Audio Raid - Visionstudio.gr και για επεξεργαστη τελικα κατεληξα στον PROCESSOR :: AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Tray Black Edition (HDZ965FBK4DGM) - Visionstudio.gr .

Και τα δυο απο τα vision studio στα 137ευρο με μεταφορικα.

Για case παραγγειλα ενα midi tower strike-x one απο το you.gr Κουτί Aerocool Strike-X One Midi Black | You.gr

Για τροφοδοτικο υπαρχει ενα Turbo-X 650W Real Series - Τροφοδοτικά - plaisio.gr στα 35ευρο απο εναν γνωστο.(εχετε να προτινεται κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα???)

ο επεξεργαστής που επέλεξες είναι χωρίς ψύκτρα, να υπολογίσεις και μία για αγορά, ή να πάρεις τον box edition που έχει την "μαμά" ψύκτρα.

ο επεξεργαστής που επέλεξες είναι χωρίς ψύκτρα, να υπολογίσεις και μία για αγορά, ή να πάρεις τον box edition που έχει την "μαμά" ψύκτρα.

εχεις να μ προτινεις καποια?σκεφτομαι και να παω σε αυτη την περιπτωση COOLER :: Cpu Cooler Antec H2O 620 for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ - Visionstudio.gr

Φιλε μου εαν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ψυχτρα δωσε και κατι παραπανω και παρε μια καλυτερη μητρικη...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, με τα λεφτά που κοστίζει η ψύκτρα που μας έδωσες μπορούμε να κάνουμε ένα πιο ισορροπημένο σύστημα, μιάς και η υδρόψηξη δεν χρειάζεται για την χρήση του υπολογιστή σου.

Όσο για ψύκτρες εγώ θα σου δώσω τις παρακάτω 2 προτάσεις:

Πρόταση 1

Πρόταση 2

όλα αλλάζουνε με ένα τηλέφωνο...

η ψύκτρα που σκέφτεσαι μπορεί να είναι όμορφη, αλλα επειδή είναι low profile δεν πλησιάζει σε απόδοση τις άλλες στα ίδια χρήματα που σου έδειξα.

Αλήθεια γιατί δεν παίρνεις την άλλη έκδοση του Cpu που έχει ήδη ψύκτρα και 2 χρόνια περισσότερη εγγύηση, μιάς και το budget σου είναι περιορισμένο?

όλα αλλάζουνε με ένα τηλέφωνο...

η ψύκτρα που σκέφτεσαι μπορεί να είναι όμορφη, αλλα επειδή είναι low profile δεν πλησιάζει σε απόδοση τις άλλες στα ίδια χρήματα που σου έδειξα.

Αλήθεια γιατί δεν παίρνεις την άλλη έκδοση του Cpu που έχει ήδη ψύκτρα και 2 χρόνια περισσότερη εγγύηση, μιάς και το budget σου είναι περιορισμένο?

Βασικα σκεφτομουν να την αλλαξω την μαμησια ψυχτρα..τωρα δεν ξερω να σου πω την αληθεια αν πρεπει να το ακυρωσω και να παρω την αλλη εκδοση ή να το αφησω ετσι.Απλα ειχα υπολογισει να μ παει mobo+cpu το μεγιστο 130ευρο και τωρα ειμαι στα 136...βεβαια θα μου πεις για +4 ευρο κανεις ετσι αλλα δυστυχως παιζει να βγω εκτος προυπολογισμου και να μην καταφερω να παρω οτι θελω.Οποιαδηποτε ψυχτρα ειναι καλυτερη απο την μαμησια θα την προτιμουσα μιας και δεν θα κανω δυνατο gaming αλλα θα ηθελα να ειναι ομορφο.

η άποψή μου είναι να πάρεις τον Cpu με την μαμά ψύκτρα και γενικά να στήσεις τον υπολογιστή σου. Μετά εφόσον σου περισεύουνε χρήματα παίρνεις και μία ψύκτρα.

η άποψή μου είναι να πάρεις τον Cpu με την μαμά ψύκτρα και γενικά να στήσεις τον υπολογιστή σου. Μετά εφόσον σου περισεύουνε χρήματα παίρνεις και μία ψύκτρα.

Αν παρω τωρα ενα τηλεφωνο θα μ το ακυρωσουν?Γιατι με πηραν το πρωι και με ενημερωσαν για το ποτε θα ερθουν τα πραγματα...

Εdit: τους προλαβα μιας και εκλειναν 4 η ωρα..πηρα την αλλη εκδοση

ναι παρε και πες τους οτι προτιμάς το άλλο, γενικά μήν φοβάσαι να το συζητήσεις το θέμα.

edit: ωραία, στήσε τώρα τα κομμάτια ένα ένα όπως έρχονται και άν θες για ομορφιά μιλάμε μετά, αφότου αποφασίσεις πόσα θες να ξοδέψεις εκείνη την στιγμή.

ναι παρε και πες τους οτι προτιμάς το άλλο, γενικά μήν φοβάσαι να το συζητήσεις το θέμα.

edit: ωραία, στήσε τώρα τα κομμάτια ένα ένα όπως έρχονται και άν θες για ομορφιά μιλάμε μετά, αφότου αποφασίσεις πόσα θες να ξοδέψεις εκείνη την στιγμή.

Εγινε,σε ευχαριστω για την βοηθεια!! Σχετικα με το τροφοδοτικο εχεις να προτινεις κατι? Απο ποσα watt και πανω θα πρεπει να κοιταω ωστε να μην εχω προβλημα?

Υπολογιστε οτι υπαρχει και περιπτωση να βαλω και καποια καρτα γραφικων ποιο μετα.

Αυτό το τροφοδοτικό πιστεύω σε καλύπτει στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Το πολύ πολύ να πας για το αμέσως επόμενο μοντέλο των 500w αν σκέφτεσαι να πάρεις κάρτα μεγαλύτερη απο την AMD 7770 ή την αντίστοιχη της nVidia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.