ssns Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Οπως αναγραφει ο τιτλος θα ηθελα να φταιξω ενα amd pc για το lol ωστε να μπορω να παιζω σε full χωρις κανενα προβλημα μιας και το εχω παραπονο επειδη το laptop μου ειναι παλιο και ειναι ολα στο low οταν παιζω.Επειδη δεν ειμαστε και στα καλυτερα οικονομικα μας θα ηθελα και να ειναι οικονομικο.Εχω σκεφτει μερικα πραγματακια αλλα βλεποντας και αλλα θεματα εδω σχετικα με το lol μου περασε η ιδεα πως ισως ειμαι και λιγο υπερβολικος.Εχουμε και λεμε:Μητρικη: VISION STUDIO COMPUTERS -Επεξεργαστης: VISION STUDIO COMPUTERS -Μνημη ram: VISION STUDIO COMPUTERS -Δισκος: VISION STUDIO COMPUTERS -Καρτα γραφικων: VISION STUDIO COMPUTERS -Οθονη,τροφοδοτικο και κουτι δεν εχω σκεφτει αλλα αρχικα θα ηθελα να αγορασω τα παραπανω.Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τον επεξεργαστη αν ειναι υπερβολικος και την καρτα γραφικων.Σας ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια!!
winters Οκτώβριος 18, 2012 #2 Οκτώβριος 18, 2012 VGA :: ATI Radeon HD7750 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Club 3d) (CGAX-7752Z) - Visionstudio.grΠάρε έναν φτηνό μηχανικό δίσκο, ο SSD δεν σου προσφέρει κάτι στο LOL.
ssns Οκτώβριος 18, 2012 Author #3 Οκτώβριος 18, 2012 VGA :: ATI Radeon HD7750 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Club 3d) (CGAX-7752Z) - Visionstudio.grΠάρε έναν φτηνό μηχανικό δίσκο, ο SSD δεν σου προσφέρει κάτι στο LOL.Tην ειχα δει και αυτη την καρτουλα και ημουν αναμεσα σε αυτη,αυτη που ποσταρα και επισεις http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-630-PCI-Express-16-2-GB-GDDR3-N630GT-MD2GD3.htm και σε μια αλλη 7750 την sapphire Sapphire 7750 (PCI Express x 16 3.0 , 1 GB , GDDR5) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grOσο για τον ssd το γνωριζω οτι δεν θα με βοηθουσε στο lol αλλα τον θεωρω σαν μια καλη οικονομικη λυση για να βοηθαει γενικα το συστημα σε διαφορα προγραμματα.Αλλα ισως και να προτιμησω καποιον w.d.
UpcomingDesigner Οκτώβριος 18, 2012 #4 Οκτώβριος 18, 2012 7750 - 85E4100 - 99E2x2GB ram - 20E970A G46 - 77ESeagate Barracuda ST500DM002 - 63E ή τον ssd που λες αν έχεις κάποιον παλιό μηχανικό για τα δεδομένα σουεπίσης τροφοδοτικό έχεις?Αυτά που έχεις διαλέξει σίγουρα είναι μια πολύ οικονομική λύση αλλά είναι πολύ κριμα για 70-80 πας στη μέρα με την νύχτα!Επίσης κουτί και dvd έχεις?Μνήμες πάρε 2χ2 να δουλεύουν dual channel 3Ε διαφορά είναι!
ssns Οκτώβριος 18, 2012 Author #5 Οκτώβριος 18, 2012 7750 - 85E4100 - 99E2x2GB ram - 20E970A G46 - 77ESeagate Barracuda ST500DM002 - 63E ή τον ssd που λες αν έχεις κάποιον παλιό μηχανικό για τα δεδομένα σουεπίσης τροφοδοτικό έχεις?Αυτά που έχεις διαλέξει σίγουρα είναι μια πολύ οικονομική λύση αλλά είναι πολύ κριμα για 70-80 πας στη μέρα με την νύχτα!Επίσης κουτί και dvd έχεις?Μνήμες πάρε 2χ2 να δουλεύουν dual channel 3Ε διαφορά είναι!Kουτι,τροφοδοτικο και dvd οχι δεν εχω σκεφτει ακομα αλλα επειδη δεν εχω και την μεγαλη οικονικη δυνατοτητα δεν θα τα παραγγειλω ολα μαζι.Οποτε ας αγορασω τα κυριως και μετα τα αλλα.Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μ δωσεις μερικα λινκ για να δω τα πραγματακια κτλ?
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #8 Οκτώβριος 20, 2012 H γνωμη σας για αυτη την mobo? ASUS - Motherboards- ASUS M4A78LT-M LE
UpcomingDesigner Οκτώβριος 20, 2012 #9 Οκτώβριος 20, 2012 το visionstudio που διαλέγεις τα κομμάτια σου το ξέρεις πως είναι Θεσσαλονίκη και θα σε χρεώσει κάποια μεταφορικά έτσι?(δεν είναι πολλά βέβαια)επίσης εκτι στην πάτρα εκτος απο πλαίσιο που θα έχει σίγουρα.τι άλλα έχει?e-shop,multirama,ushop,e-gate?
UpcomingDesigner Οκτώβριος 20, 2012 #10 Οκτώβριος 20, 2012 Πελοπόννησο-Αχαϊατο visionstudio που διαλέγεις τα κομμάτια σου το ξέρεις πως είναι Θεσσαλονίκη και θα σε χρεώσει κάποια μεταφορικά έτσι?(δεν είναι πολλά βέβαια)επίσης εκτι στην πάτρα εκτος απο πλαίσιο που θα έχει σίγουρα.τι άλλα έχει?e-shop,multirama,ushop,e-gate?sorry για το διπλο ποστ πηγα να κανω quote στο ιδιο μνμ αλλα δεν πετυχε
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #11 Οκτώβριος 20, 2012 το visionstudio που διαλέγεις τα κομμάτια σου το ξέρεις πως είναι Θεσσαλονίκη και θα σε χρεώσει κάποια μεταφορικά έτσι?(δεν είναι πολλά βέβαια)επίσης εκτι στην πάτρα εκτος απο πλαίσιο που θα έχει σίγουρα.τι άλλα έχει?e-shop,multirama,ushop,e-gate?Ναι το εχω δει οτι εχει και καποια μεταφορικα αλλα εχει πολυ καλες τιμουλες.Βεβαια θα κοιταξω να το βρω πρωτα απο εδω.Πλαισιο εχουμε,ειχαμε multirama που εγινε public,ειχαμε και get it now το οποιο εκλεισε.Πρεπει να εχει απομεινει e-shop αν δεν εχει κλεισει και εκεινο.Aπο οτι ειδα εχουμε και ushop και play247 το οποιο δεν ξερω αν φερνει για υπολογιστες κτλ
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #12 Οκτώβριος 20, 2012 Λοιπον παιδια υστερα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να διαθεσω μεχρι 50ευρο μεγιστο για να παρω mobo.Η επιλογη μ εγινε με βαση το να υπαρχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων και οσο το δυνατον καλυτερη και μετα αναλογα με τον χρονισμο στις μνημες ram.Eπελεξα κυριως απο καταστηματα που υπαρχουν εδω Πατρα για να γλυτωσω τυχον μεταφορικα.Οποτε εχουμε τις εξης mobo:1)ASROCK N68-GS3 UCC - - E-SHOP.GR2)ASROCK 960GM-GS3 FX - - E-SHOP.GR3)Gigabyte 78LMT-S2P(sAM3+/DDR3/760G) - Μητρικές - plaisio.gr4)MSI 760GM-P23 FX ( AM3+ , 760G , DDR3 , VGA ) - Μητρικές - plaisio.gr5)Μητρική Gigabyte 78LMT-S2P (760G, AM3+, DVI) | You.gr6)Μητρική Asus M5A78L-M LX V2 (AM3+, 760G, VGA) | You.grΥπαρχουν και μερικες απο vision studio.Οποιος εχει την διαθεση να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.Οπως ειπα και ποιο πανω θα ηθελα να μ πειτε ποια να προτιμησω απο αυτες με βαση την ενσωματωμενη καρτα γραφικων,τον χρονισμο στις ραμ και καποια πιθανη αναβαθμιση μελλοντικη.
TopCLR Οκτώβριος 20, 2012 #13 Οκτώβριος 20, 2012 Αν και δεν φαίνεται να έχει σοβαρές απαιτήσεις το League of Legends, όπως σε όλα τα παιχνίδια μεγάλο ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών. Τα 2GB μνήμης της 6570 που δείχνεις είναι μια άχρηστη υπερβολή (2GB μπορούν να εκμεταλλευτούν πολύ δυνατότερες και ακριβότερες κάρτες). Καλύτερη πρόταση είναι η 7750.Η μητρική που δείχνεις στο ποστ #8 είναι μια χαρά για ΑΜ3 μέχρι 95W επεξεργαστές. Με τιμή υποθέτω 50+€. Η Asrock 970 Pro3 με 67,50€ παίρνει οποιονδήποτε επεξεργαστή ΑΜ3/ΑΜ3+ και έχει SATA3-USB3.Βάλε ζευγάρι μνήμες για dual channel.Αν δεν έχεις απαιτήσεις σε χώρο αποθήκευσης (ή έχεις κάποιον SATA δίσκο) καλή είναι και η σκέψη του SSD. Όπως είπες μπορεί να μην σου δώσει πολλά στο LoL αλλά θα κάνει το σύστημά σου πιο γρήγορο.
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #14 Οκτώβριος 20, 2012 Αν και δεν φαίνεται να έχει σοβαρές απαιτήσεις το League of Legends, όπως σε όλα τα παιχνίδια μεγάλο ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών. Τα 2GB μνήμης της 6570 που δείχνεις είναι μια άχρηστη υπερβολή (2GB μπορούν να εκμεταλλευτούν πολύ δυνατότερες και ακριβότερες κάρτες). Καλύτερη πρόταση είναι η 7750.Η μητρική που δείχνεις στο ποστ #8 είναι μια χαρά για ΑΜ3 μέχρι 95W επεξεργαστές. Με τιμή υποθέτω 50+€. Η Asrock 970 Pro3 με 67,50€ παίρνει οποιονδήποτε επεξεργαστή ΑΜ3/ΑΜ3+ και έχει SATA3-USB3. Βάλε ζευγάρι μνήμες για dual channel. Αν δεν έχεις απαιτήσεις σε χώρο αποθήκευσης (ή έχεις κάποιον SATA δίσκο) καλή είναι και η σκέψη του SSD. Όπως είπες μπορεί να μην σου δώσει πολλά στο LoL αλλά θα κάνει το σύστημά σου πιο γρήγορο. Ναι νομιζω πως η 7750 ειναι η ποιο καταλληλη.Επειδη ετυχε και καναμε μαζι post εγραψα και καποιες αλλες μητρικες απο πανω ακριβως...αν εχεις χρονο και διαθεση ριξε μια ματια!!
TopCLR Οκτώβριος 20, 2012 #15 Οκτώβριος 20, 2012 Λοιπον παιδια υστερα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να διαθεσω μεχρι 50ευρο μεγιστο για να παρω mobo.Η επιλογη μ εγινε με βαση το να υπαρχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων και οσο το δυνατον καλυτερη και μετα αναλογα με τον χρονισμο στις μνημες ram.Eπελεξα κυριως απο καταστηματα που υπαρχουν εδω Πατρα για να γλυτωσω τυχον μεταφορικα.Οποτε εχουμε τις εξης mobo:1)ASROCK N68-GS3 UCC - - E-SHOP.GR2)ASROCK 960GM-GS3 FX - - E-SHOP.GR3)Gigabyte 78LMT-S2P(sAM3+/DDR3/760G) - Μητρικές - plaisio.gr4)MSI 760GM-P23 FX ( AM3+ , 760G , DDR3 , VGA ) - Μητρικές - plaisio.gr5)Μητρική Gigabyte 78LMT-S2P (760G, AM3+, DVI) | You.gr6)Μητρική Asus M5A78L-M LX V2 (AM3+, 760G, VGA) | You.grΥπαρχουν και μερικες απο vision studio.Οποιος εχει την διαθεση να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.Οπως ειπα και ποιο πανω θα ηθελα να μ πειτε ποια να προτιμησω απο αυτες με βαση την ενσωματωμενη καρτα γραφικων,τον χρονισμο στις ραμ και καποια πιθανη αναβαθμιση μελλοντικη.Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν θα σε βοηθήσει με τα παιχνίδια. Πάντως από όλες μόνο η πρώτη έχει πιο αδύναμη κάρτα, οι άλλες όλες είναι ίδιες (760G chipset). Σε αναβάθμιση όσες είναι ΑΜ3+ (εκτός η πρώτη) έχουν κάποιο μέλλον με επεξεργαστές που δεν ξεπερνούν τα 95W.
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #16 Οκτώβριος 20, 2012 Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν θα σε βοηθήσει με τα παιχνίδια. Πάντως από όλες μόνο η πρώτη έχει πιο αδύναμη κάρτα, οι άλλες όλες είναι ίδιες (760G chipset). Σε αναβάθμιση όσες είναι ΑΜ3+ (εκτός η πρώτη) έχουν κάποιο μέλλον με επεξεργαστές που δεν ξεπερνούν τα 95W.Ωραια.Οσες ειναι AM3+ και γραφουν οτι υποστηριζουν phenom xii,athlon xii που ειναι AM3 δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα σωστα?Γιατι υπολογιζω να παω σε καποιο athlon triple core ή σε καποιον phenom quad core που ειναι και ποιο οικονομικοι.Επισεις σχετικα με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων που ανεφερα απλα θα ηθελα σε περιπτωση που βαλω να παιξω lol να μπορει να το τρεξει(εννοειται οχι σε full)απλα επειδη εχω κονσολα ps3 δεν θα κανω δυνατο game στο pc.μονο το lol θα εχω,οποτε μεχρι να παρω μια καρτα γραφικων να παιζω με την ενσωματωμενη
TopCLR Οκτώβριος 20, 2012 #17 Οκτώβριος 20, 2012 Ωραια.Οσες ειναι AM3+ και γραφουν οτι υποστηριζουν phenom xii,athlon xii που ειναι AM3 δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα σωστα?Γιατι υπολογιζω να παω σε καποιο athlon triple core ή σε καποιον phenom quad core που ειναι και ποιο οικονομικοι.Εδώ είναι η παγίδα με τις φθηνές μητρικές. Όλες αυτές δεν μπορούν να πάρουν τον Phenom II 965! Όπως σου είπα:...έχουν κάποιο μέλλον με επεξεργαστές που δεν ξεπερνούν τα 95W.Ο 965 μια χαρά τετραπύρηνος είναι με 90€ αλλά είναι 125W, άρα τον ξεχνάς με τέτοια μητρική. Όπως άλλωστε και άλλους επεξεργαστές. Γι' αυτό (και τα SATA3- USB3) σου πρότεινα πιο πάνω την 970 Pro 3.Edit: Λάθος μου η Gigabyte 78LMT-S2P (αν είναι ver 3.1), η MSI 760GM-P23 FX και η ASROCK 960GM-GS3 FX τον υποστηρίζουν.
ssns Οκτώβριος 20, 2012 Author #18 Οκτώβριος 20, 2012 Εδώ είναι η παγίδα με τις φθηνές μητρικές. Όλες αυτές δεν μπορούν να πάρουν τον Phenom II 965! Όπως σου είπα:Ο 965 μια χαρά τετραπύρηνος είναι με 90€ αλλά είναι 125W, άρα τον ξεχνάς με τέτοια μητρική. Όπως άλλωστε και άλλους επεξεργαστές. Γι' αυτό (και τα SATA3- USB3) σου πρότεινα πιο πάνω την 970 Pro 3.Εχει δικιο.Μολις το παρατηρισα.Ενταξει μου κανει και ενας 640 με τα 75€ γιατι δεν εχουμε και υψηλο οικονομικο.
TopCLR Οκτώβριος 21, 2012 #19 Οκτώβριος 21, 2012 Συγνώμη αν σε ψιλομπέρδεψα με το παραπάνω λάθος μου. Αν όντως διαλέξεις μια από αυτές οι Gigabyte, MSI έχουν 2 SATA και 1 παραπάνω χρόνο εγγύηση. Και ο 640 πολύ καλός είναι για την δουλειά σου.
ssns Οκτώβριος 21, 2012 Author #20 Οκτώβριος 21, 2012 Συγνώμη αν σε ψιλομπέρδεψα με το παραπάνω λάθος μου. Αν όντως διαλέξεις μια από αυτές οι Gigabyte, MSI έχουν 2 SATA και 1 παραπάνω χρόνο εγγύηση. Και ο 640 πολύ καλός είναι για την δουλειά σου.Kαι ηθελα να σε ρωτησω γιατι στα αντιστοιχα site που μπηκα στα cpu support ειδα να τον γραφει και ψιλο ψαχνομουν.Νομιζω πως μαλλον θα παω για την msi 760 απο το πλαισιο..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.