DarkSaga Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2004 μπορείς να δεις κάθε μοντέλλο μνήμης π.χ το τάδε OCZ η το τάδε Geil πόσα νανοσεκ μνήμες φοράει?άρα ανεβαίνει τόσο με τόσο ρευμα?πως κ@κ@ θα διαλέξω μνήμες?που θα βρώ καλές?πείτε μου.... θα αρχίσω να κλαίω θα το πλημμυρίσω το site:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 πχ αν θες να παρεις 9800 πας στο eshop και λες θελω να εχει hynix μνημες τωρα το πως το βλεπουν δε ξερω...γιατιεγω που πειρα απο αλλου ειχε ζελατινα το κουτι της club Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Darksaga άδειασε επιτέλους το inbox σου!!!! (πάντως υπάρχουν ακόμα-περισσότερα σε πμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 το αδειασα αρκετά νομίζω,τα sent μετράνε στο όριο?και ποιο είναι το όριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Πηγαινε στην κεντρικη σελιδα του Forum και πατα πανω δεξια "TheLab Assistant" για να δεις ποσο χωρο χρησιμοποιεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSagaτα sent μετράνε στο όριο? και ποιο είναι το όριο? To όριο είναι 200pm και τα sent μετράνε στο σύνολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Εμενα παντως αυτη την στιγμη τα sent δεν μετρανε..δεν ξερω γιατι αλλα οταν παω να κανω αποσυνδεση βλεπω μονο να γραφει τα δυο που εχω στην αναφορα..!Κοιταξα κιολας μην τα εχω σβησει.. αλλα ειναι εκει..!paschalia - Έχετε 0 νέα μηνύματα από την τελευταία σας επίσκεψη.(Έχετε 0 μη αναγνωσμένα μηνύματα και 2 μηνύματα συνολικά, σε όλους σας του φακέλους.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 είχα 203 μηνύματα σε όλους τους φακέλους και λάμβανα κανονικά! νομίζω πως δεν δέχεσαι όταν τα εισερχόμενα ξεπεράσουν τα 50.έτσι συμπεριφέρθηκε τουλάχιστον το δικό μου box.τώρα με 42 μηνύματα στα inbox μου έχω 21% χρήση χώρου.δεν πολυκατάλαβα τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Είπα κι εγώ!! Είδα post της paschalia στο "Memory Overclocking" και κουφάθηκα!! :P :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 λοοοοοοοοολ.Αρχισα το αθλημα..! Εδω ειναι που πεφτουν απο τα γελια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 ΑΝ είμαι "ΟΝ topic"..... ...τότε οι περισσότερες (άσχετα μάρκας) σχεδόν πάντα γράφουν πρός το τέλος τους π.χ. ένα "5" ή ένα "4.3" ή ένα "6" Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Δεν εβαλα την σχετικη φατσουλα ε? Σορρυ μρ hipro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 23, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 σε 3.χχ αποκλείεται να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 23, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:57] Δεν εβαλα την σχετικη φατσουλα ε? Σορρυ μρ hipro Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 23, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 15:52] σε 3.χχ αποκλείεται να βρω? Ναι ......ίσως να βρείς.......του χρόνου μάλλον....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 ρε παιδια τι ειναι τα nanoSec τι ακριβως ρολο παιζουν στο o/c .. ποια εινα τα καλυτερα .. και πως καταλαβαινουμε μια ραμ ποσα nanoSec ειναι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.