Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ PC

balboagr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα συμπτώματα όταν λέει η οθόνη του pc check signal cable η no signal input. Παρακαλώ πολύ σύντομα γιατί είμαι απελπισμένος!!!

χαλασμενη καρτα γραφικων, βγαλμενο καλωδιο οθονης, χαλασμενη μητρικη, χαλασμενη οθονη, διαλεγεις και παιρνεις.

Και πες σε καποιον μοντ να το βαλει στο σωστο σημειο το θεμα σου.

ολ'αυτά δεν γίνεται. Πριν κανά μισάωρο ήταν κομπλέ. Έκλεισα το pc. Mόλις τ'άνοιξα μου το έβγαλε αυτό. Προτείνεις κάτι?

Γι αυτο σου ειπα διαλεγεις και παιρνεις.

Καρτα γραφικων κοιτα πρωτα απ όλα. Α! και παιξε λιγο με τα καλωδια μην εχει φυγει κανενα...

Τα έχω κάνει όλα όμως. όλαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! τα καλώδια είναι μια χαρά. η οθόνη λειτουργεί στο netbook (δίνει κανονικά σήμα) δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών κ κάνει τα ίδια.... έχω απελπιστεί πραγματικά.

Δοκίμασε πρώτα ένα reset bios και μετά μπες στα windows σε VGA Mode και πες μας τα αποτελέσματα...

To θέμα μπορεί να είναι πολύ απλούστερο. Κλείσε το πολύμπριζο στο οποίο είναι συνδεδεμένη η οθόνη. Κλείσε και το τροφοδοτικό του υπολογιστή και περίμενε κανα 10 λεπτο-τέταρτο. Ξαναάναψέ τα όλα και δοκίμασε

Τα ίδια συνεχίζει, τι format, τι restart τι τι τι... Όλα τα δοκίμασα...Μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών.

Aφου λες οτι δοκιμασες αλλη καρτα γραφικων και κανει τα ιδια....

Τα έχω κάνει όλα όμως. όλαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! τα καλώδια είναι μια χαρά. η οθόνη λειτουργεί στο netbook (δίνει κανονικά σήμα) δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών κ κάνει τα ίδια.... έχω απελπιστεί πραγματικά.

Και επίσης το format πως το έκανες???!!!

Θα μας λωλάνεις εσύ!!!

1ον)Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ή άμα γίνεται και με άλλου τύπου.

2ον)Πες μας το σύστημά σου και με τι έχεις δοκιμάσει.

Os: Win7@32bit Cpu: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gpu:GeForce 7600 xfx GeForce 7600 gt fatal1ty edition 256Mb GDDR3 with 128 bit interface PSU:No name 360watt 2x1Gb ram Να προσθέσω ότι το format το έκανα και ήταν κομπλέ. Μετά άρχισε τα παλαβά της η κάρτα.

Os: Win7@32bit Cpu: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gpu:GeForce 7600 xfx GeForce 7600 gt fatal1ty edition 256Mb GDDR3 with 128 bit interface PSU:No name 360watt 2x1Gb ram Να προσθέσω ότι το format το έκανα και ήταν κομπλέ. Μετά άρχισε τα παλαβά της η κάρτα.

Λυσε ενα ενα τα προβληματα σου. Φτιαξε πρωτα την ψυχτρα που λες οτι εχει προβλημα στο αλλο θεμα και μετα να πιασουμε και την καρτα.

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/ksafniki-thermokrasia-cpu-115071-2.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.