no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 Πως μπορώ να ενώσω ασύρματα το laptop με το ηχοσύστημα το σαλονιού για να μπορώ να ακούω την μουσική του υπολογιστή στα μεγάλα ηχεία ?θα προτιμούσα κάποια λύση με ένα usb dongle η κάτι τέτοιο υπάρχει καμια συσκευή η κάποια άλλη λύση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Αν το home theater υποστηρίζει DLNA τότε κοίτα για κάποιο πρόγραμμα από πλευράς PC που να σε βοηθήσει να στήσεις τη αύνδεση αυτή για multimedia αρχεία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι έχει η Nero τέτοιο μιας και έχει φαγωθεί να το διαφημίζει στο help το δικό μου home theater (LG). Αν ψάξεις και δεν βαριέσαι να στήνεις ρυθμίσεις θα βρεις και free. Όσο αναφορά τα video νομίζω κάνει transcoding σε Η/Υ σε mpeg2 και αποστέλει σε realtime σε H/T οπότε ανάλογα με CPU του PC και δυνατότητες δικτύου σου (wifi, ethernet) μπορεί να "πέσει" η ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 LogitechTo δινει η logitech δωρο με αγορα ηχειων. Το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια, αλλα δεν το χρειαζομουν και το εδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Οκτώβριος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 LogitechTo δινει η logitech δωρο με αγορα ηχειων. Το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια, αλλα δεν το χρειαζομουν και το εδωσα.Αυτό τις logitech δηλαδή στέλνει ήχο μέσο Bluetooth ?το laptop μου δεν έχει Bluetooth όμως.. αν πάρο ένα απλό usb Bluetooth adapter θα μπορώ να στείλω τα τραγούδια μου στο home theater με το να ενώσω ένα απλό line in jack ?Αυτό θα ήταν πολύ καλο αν γίνετε διότι δεν θέλω να έχω κάποια μεγάλη συσκευή ενωμένη στο laptop.. χάνι μετά την χρηστικότητα σαν φορητός Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Nαι μεσω BT. Εγω πχ το ειχα συνδεσει στον ενισχυτη μου και επαιζε μουσικη το κινητο μου και την εστελνε ασυρματα με ΒΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Οκτώβριος 18, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 με το Bluetooth η αποστολή ήχου γίνετε μέσα από κάποιο πρόγραμμα ?θα μπορώ να ακούω από youtube τραγούδια στο ηχοσύστημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Eιναι σαν να παρεις ΒΤ ακουστικα.... τα συνδεεις και ισως θελει ρυθμιση απο τις ρυθμισεις του ηχου να επιλεξεις πηγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Οκτώβριος 19, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiohead Οκτώβριος 4, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους σχετικούς αν μπορώ να συνδέσω ασύρματα τηλεόραση-pc με home cinema.Πρόκειται για τηλεόραση samsung ue48h6410 το pc είναι ένα laptop hp pavilion. Όσο για το home cinema βρίσκομαι σε κατάσταση αναζήτησης γιατι ξεφεύγουν σε τιμή τα ολοκληρωμένα πακέτα, όπως το sony bdv n9100wl. Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με εναλλακτική για κάποιο 5.1 σε λευκό με ασύρματα πίσω και ασύρματη σύνδεση μεταξύ ηχείων και πηγής (tv-pc) θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.