djtutis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 Καλησπέρα! Αγόρασα πριν από 15 ημέρες μια θήκη icybox ib-112 series η απο γνωστη αλυσίδα καταστημάτων μέσω ίντερνετ (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα της) η οποία δουλεύει και ως hot plug & play και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς σκληρούς δίσκους 3.5 αλλά και 2.5 ιντσών αλλά όλοι τους αν πιάσεις τα καπάκια τους αισθάνεσαι μια μικρή ταση να σε χτυπά. Εχω αγγίξει επάνω τους στα μεταλλικά τμήματά τους δοκιμαστικά κατσαβίδια και όλα ανάβουν ειδοποίηση τάσης. Πιστεύεται ότι έχει πρόβλημα η θήκη ή απλά είναι normal συνθήκες οπως θέλουν να μου το παρουσιάσουν από το κατάστημα απ' όπου το αγόρασα; Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Μικρή, μετρήσιμη τάση, ναι, αλλά όχι να "κτυπά", και αν αναστέψεις την πρίζα του υπολογιστή, πρέπει να μην υφίσταται πλέον. Τσέκαρε τη γείωση του υπολογιστή (που προφανώς δεν είναι laptop). Δεν φταίει το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtutis Οκτώβριος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Ειτε την συνδέσω στον υπολογιστή είτε στο ps3 είτε δεν τον συνδέσω παλι εχει μια τάση στα καπάκια του σκληρού δίσκου... Η θήκη ειναι αυτού του τύπου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801794 αλλά είναι της raidsonic... Το θέμα είναι ποσο μικρή να είναι η τάση ώστε να ανάβει το δοκιμαστικό κατσαβίδι... Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtutis Οκτώβριος 18, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Παρατήρησα μόλις τώρα ότι η Usb στο μεταλλικό της μέρος παρουσιάζει τάση κάτι που θεωρώ ότι δεν πρέπει... Τι λέτε παίδες οτι μπορεί να έχει πρόβλημα η θήκη; Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Οκτώβριος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Ειτε την συνδέσω στον υπολογιστή είτε στο ps3 είτε δεν τον συνδέσω παλι εχει μια τάση στα καπάκια του σκληρού δίσκου... Η θήκη ειναι αυτού του τύπου NOD HDS-002 SATA HDD DOCKING STATION USB3.0 2.5'' - 3.5'' - - E-SHOP.GR αλλά είναι της raidsonic... Το θέμα είναι ποσο μικρή να είναι η τάση ώστε να ανάβει το δοκιμαστικό κατσαβίδι... Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Παρατήρησα μόλις τώρα ότι η Usb στο μεταλλικό της μέρος παρουσιάζει τάση κάτι που θεωρώ ότι δεν πρέπει... Τι λέτε παίδες οτι μπορεί να έχει πρόβλημα η θήκη; Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Εαν συμβαίνει αυτό όπως το λές , δηλαδή ακουμπάς το δοκιμαστικό κατσαβίδι στο κουτί και ανάβει τότε έχει πρόβλημα το κουτι.Κοίταξε τα σημεία της πλακέτας του κουτιού κια γενικά ή βάλε το δοκιμαστικό σε διάφορα σημεία ή πάρε ένα πολύμετρο και δες της μετρήσεις.Εάν έχει διαροή τότε θα πρέπει να το στείλεις πίσω και να σου στείλουν ένα καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.