Jump to content

Προβλημα με τα z-906

Logiz906

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχτες αγορασα τα logitech z-906 και μια καρτα ηχου creative sb x-Fi pro.. Οταν τα συνδεσα ολα τα ηχεια επαιζαν καλα μεχρι που παρατηρησα οτι τα 2 μπροστινα σταματαγαν και ξαναεπαιζαν και απο οτι ειδα οταν πηγα στις ρυθμισεις για surround κατι γινοταν εκει.. Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει ή ειναι κατι φυσιολογικο? ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

η καρτα σου τι εξοδους εχει?Δοκιμασες να αλλαξεις καμια εξοδο ?Π.χ οπτικη ας πουμε...

Αλλιως κοιτα λιγο τα καλωδια που φτανουν στο γουφερ.Αν εχεις τα καλωδια της Logitech τοτε δοκιμασε να διπλωσεις τις ακρες και να τα βαλεις πιο μεσα σε περιπτωση που δεν κανουν καλη επαφη.

Τωρα αμα ειναι θεμα software δεν μπορω να βοηθησω με την συγκεκριμενη καρτα...sorry

Αν τα έχεις με οπτική ίνα connected το κάνει αυτό όταν για λίγη ώρα υπάρχει έλλειψη ήχου απο την πηγή.Workaround που δουλεύει είναι να έχεις σε πάρα πολύ χαμηλή ένταση να παίζει κάτι απο πίσω.

Πχ όταν βλέπω southpark απο το site τους ανοίγω απο πίσω το winamp να παίζει κάτι στο 1% volume και δεν έχει διακοπές.Αυτό στα Ζ5500 υποθέτω οτι το πρόβλημα είναι παρόμοιο με τα δικά σου.

κατ' αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τον χρονο σας.δοκιμασα και την δευτερη εισοδο με καλωδιο ασπρο-κοκκινο αλλα χαλαει κατα πολυ την ποιητητα ηχου..ειχα δοκιμασει σε mp4 τα ηχεια πριν παρω την καρτα ηχου και δουλευαν μια χαρα..οταν τα συνδεσα στην καρτα και μετα στο pc σε μερικα σημεια του τραγουδιου τα 2 μπροστινα χαμηλωναν και ανοιγαν μονα τους

οπως λει και ο φιλος απο πανω δοκιμασε να το βαλεις σε 4.1 effect να δεις αν στο κανει...(απο το control)

τα χω στο input 1 οποτε δεν χρησιμοποιο καποιο effect.. απο οτι ειδα στο 4.1 παιζει καλα αλλα σε καποια σημεια του τραγουδιου χαλαει η ποιοτητα..πηγα στις ρυθμισεις της καρτα και εβαλα το surround 70% και ειδα οτι δεν το κανει πια στα 2 μπροστινα αλλα το κεντρικο χαμηλωνει και ανοιγει αλλοιωνοντας και τον ηχο..οποτε εκανα την υποθεση οτι φταει ή η καρτα ή εγω εχω κανει λαθος ρυθμισεις εφοσον παιζει αψογα στο mp4.

:-O:wall:

Για κανε ενα καθαρο instal τους drivers απο την καρτα σου ενω εχεις πανω συνδεδεμενα τα ηχεια σου να σιγουρευτεις οτι δεν εχουν κατι και μετα δες εαν παιζουν κανονικα με τις λιγοτερο δυνατες ρυθμισεις(στο λεω γιατι και εγω οταν τα εβαλα πανω με οπτικη επαιξαν μπαμ μπαμ στην Onboard να φανταστεις)

τα ηχεια δεν εχουν κατι το εψαξα αρκετα μπορω να πω γιατι οταν τα συνδεσα στο ps3 ειδα οτι παιζουν αψογα οπως και στο μπ4 ειναι καθαρα θεμα τις καρτας και των ρυθμισεων..εχω το surround στο 70% τα 2 μπροστινα τα 2 πισω παιζουν κανονικα και το κεντρικο παραμορφωνει τον ηχο υπερβολικα πολυ λογικα θα φταει η καρτα ηχου..θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο..η καρτα μου εχει optical out οπως και τα ηχεια..στις οδηγιες της καρτας λεει οτι στο optical συνδεεται home theatre αν συνδεσω τα ηχεια με την καρτα και μετα στο pc με το usb θα δουλευουν?:o:help1:

η καρτα μου εχει optical out οπως και τα ηχεια..στις οδηγιες της καρτας λεει οτι στο optical συνδεεται home theatre αν συνδεσω τα ηχεια με την καρτα και μετα στο pc με το usb θα δουλευουν?:o:help1:

μια χαρα συνδεονται

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τον χρονο και της απαντησεις σας...τελικα τα συνδεσα οπτικα..υπαρχει αλλο ενα προβλημα..οταν τα εχω τερμα τα 2 πισω μυριζουν καπως καμμενο αλλα παιζουν κανονικα..και απο οτι ακουω οταν χαμηλωνω το woofer ολα τα ηχεια ''χτυπανε καπως σαν μπασο''..ξερετε τι μπορει να φταει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.