Jump to content

Chivalry Medieval Warfare

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

PC exclusive τιτλος

και ναι δημιουργηθηκε μεσω kickstarter αφου ουσιαστικα ειναι ενα

mod ~~~> full game.To αρχικο ησαντο βασισμενο στην μηχανη του Half Life 2(Source βρε χαζουλη) ενω τουτο στηθηκε πανω σε unreal.

Κυκλοφορησε ΣΗΜΕΡΑ στο steam ενω φαινεται υπερ-ταμαμ

για οσους γουσταρουν φουλ το middle ages theme ([MENTION=4395]toxas[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ακουει? )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DEzfzis725k]Chivalry Medieval Warfare: Official Launch Trailer - YouTube[/ame]

Chivalry : Medieval Warfare

18€ στο launch οποτε οι εχωντες υπομονη το

παιρνετε στα xmas sales :p

Chivalry: Medieval Warfare on Steam

Πιο πολυ Skyrim θυμιζει παντως !

Αρκετα καλο

Ευτυχως, για μενα, δεν θυμιζει skyrim στο gameplay...

Περισσοτερο προς Dark Messiah μου φερνει για αυτο και μ' αρεσει...

Χωρις πολυ μπουρου-μπουρου και σκεψη...

Ορμας και σφαζεις....

Ναι ειναι βασισμενο στην μηχανη του Half Life 2(Source βρε χαζουλη)

Unreal Engine ειναι παντως...

Το training εκανα μεχρι στιγμης και ειναι αρκετα ενδιαφερον...

Μενει να δουμε και το online τι λεει...

Nαι εκαμα λαθος με τα πολλα edit του κειμενου.

Το ΑΡΧΙΚΟ mod Chivarly ησαντο Source ενω τουτο ειναι unreal.

Το οποιο Chivalry οταν μπηκε steam works για καποιον περιεργο λογο το σνομπαρα και επαιζα Pirates Vikings & Knights ΙΙ, ιδεα δεν ειχα ποσο "καρτουνιστικο" ηταν το 2ο μπροστα του, what the hell ! μολις εξιλεωθηκα αγοραζοντας το game απο το site τους :D

Μου φαίνονται πολύ επιρρεπή σε lag παιχνίδια αυτού του είδους...Όποιος έχει δοκιμάσει mount and blade καταλαβαίνει:hm:

Μου φαίνονται πολύ επιρρεπή σε lag παιχνίδια αυτού του είδους...Όποιος έχει δοκιμάσει mount and blade καταλαβαίνει:hm:

DYNASTY WARRIORS!!!

[boeing]

Βασικα τα animations, τα ragdolls και το collision system του θελουν βελτιωση ετσι οπως το βλεπω εγω.

Ωραίο παιχνιδάκι, αρκεί να μην πέσεις σε ώρες αιχμής, γιατί είναι λίγο ευαίσθητο στο lag.

Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω για την ώρα :

α) Θέλει ακόμα performance optimization (όσοι είχατε παίξει την πρώτη έκδοση του red orchestra 2 θα καταλάβετε).

β) Θα ήταν πολύ καλύτερο να είχε κάποιο σύστημα με persistent stats.

γ) για customization χαρακτήρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια.

δ) δεν έχει ρύθμιση για ΑΑ και AF και είναι κάτι που φαίνεται.

ε) Μια καλύτερη παρουσίαση μέσω του σχεδιασμού των menus δε θα έβλαπτε...

α) Θέλει ακόμα performance optimization (όσοι είχατε παίξει την πρώτη έκδοση του red orchestra 2 θα καταλάβετε). - Πετα τον dual core απτο παραθυρο.

β) Θα ήταν πολύ καλύτερο να είχε κάποιο σύστημα με persistent stats. - Εχει rank και unlocks, αυτα ειναι αρκετα imo, go play bugfield :p

γ) για customization χαρακτήρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια. - δεν εχω καταλαβει ποτε ξεκλειδωνονται τα αλλα κρανη κλπ, ενα unlock tree δεν θα ητανε ασχημο να υπαρχει καπου μεσα στο menu.

δ) δεν έχει ρύθμιση για ΑΑ και AF και είναι κάτι που φαίνεται. - SMAA injector to rescue + 8x AF forced απο NVCP

ε) Μια καλύτερη παρουσίαση μέσω του σχεδιασμού των menus δε θα έβλαπτε... - για ut3 mod καλο ειναι :p

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Τελικά με έχει κρατήσει με το gameplay του αυτό το παιχνίδι, αν και εξακολουθούν να ισχύουν οι αρχικές μου παρατηρήσεις...

Περιμένω ακόμα να φτιάξουν το σύστημα με τα achievements που δουλεύει όποτε θέλει, για την ώρα. :help1:

• 1 month later...

Υπαρχει ελληνικος server btw, μιας και με πανω απο 90-100 ms υπαρχει οντως ενα θεμα με την αξιοπιστια του hit detection

Προσοχη μονο γιατι αμα ειστε λιγο καλοι πεφτει πολυ hackusation, για παραδειγμα ενας δικος μου ο ilos τρωει votekick κανονικα, σαν τον alexopus στο cod ενα πραγμα :p

@wolves

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q7cTvQklWvU]Chivalry: Combat Tutorial #2 - Advanced Combat - YouTube[/ame]

αντε γιατι αναθεμα και αν εχω κανει κανα kill (ενταξει δεν εχω παιξει και καθολου...)

Κυριως στον ελληνικο server εμπαινα και εγω...

αν παιζει και κανας οδηγος για τα mode καλοδεχουμενος θα ηταν γιατι δεν εχω βγαλει ακρη απο το λιγο που εχω παιξει...

(εμπαινα εγω αερα-βουρ-απανω τους και ετρωγα kick γιατι ηταν duel...!!!)

Eιναι δυσκολο ομως το ρημαδι και αυτο με αποθαρρυνει μεχρι στιγμης...

καλα για κατι τοξα, βαλιστρες κλπ δεν το συζητω... απορω πως (αν) κανουν kill.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.