STEFANIDISGEORGIOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους σας, Έχω να θέσω κάποια ερωτήματα, και να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου. Ως μη μεγάλος γνώστης ηλεκτροτεχνίας οφείλω να ομολογήσω ότι ως κλασσικός Έλληνας όπως και κάθε Έλληνας έχει άλλο ένα ένστικτο μέσα του οταν δεν μπορεί να λύσει κάποια θέματα.....το ένστικτο της πατέντας!! Για να μην μακρηγορώ, κατασκεύασα από το μηδέν μια βάση για το laptop μου και ήθελα να του βάλω και ........ψύξη. Ξήλωσα λοιπόν τον ανεμιστήρα από το τροφοδοτικό (ένα άχρηστο που είχα) και το προσάρμοσα επάνω στην βάση. Αρχικά δοκίμασα να συνδέσω τα καλώδια του FAN με usb θύρα αλλά ο τελευταίος αρνιόταν να ακούσει. Οπότε σαν δεύτερη επιλογή ήταν να συνδέσω τα καλώδια με έναν παλιό φορτιστή <οπότε και είδα το έργο να παίρνει σάρκα και οστά> Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ΘΈΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ!! έχει κανείς κάποια ιδέα για το αν μπορώ να προσθέσω στο ενδιάμεσο του κυκλώματος μου κάποιο στοιχείο που να πέρνω περισσότερο ρεύμα στο ανεμιστηράκι μου... Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.... Με εκτίμηση Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 καλησπέρα κ καλωσήρθες στην παρέα.βρες ενα 12volt φορτιστή η κάποιον μετασχηματιστή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 18, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Ότι είπε ο rusty.Για τί ανεμιστήρα ακριβώς μιλάμε. Δώσε χαρακτηριστικά άν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Οκτώβριος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Εφόσον σου δούλεψε γιατί θέλεις περισσότερο ρεύμα ;Γράψε μας τα χαρακτηριστικά του ανεμηστήρα (Voltage)Εάν θέλεις περισσότερο ρεύμα για να γυρνάει περισσότερο ο ανεμιστήρας και να έχεις μεγαλύτερη ροή αέρα τότε πρέπει να κάνεις άλλο πράγμα αλλά πρώτα να δούμε τα στοιχεία και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.