Jump to content

Ανεμιστηράκι τροφοδοτικου για ψυξη σε laptop

STEFANIDISGEORGIOS

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας,

Έχω να θέσω κάποια ερωτήματα, και να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου. Ως μη μεγάλος γνώστης ηλεκτροτεχνίας οφείλω να ομολογήσω ότι ως κλασσικός Έλληνας όπως και κάθε Έλληνας έχει άλλο ένα ένστικτο μέσα του οταν δεν μπορεί να λύσει κάποια θέματα.....το ένστικτο της πατέντας!! Για να μην μακρηγορώ, κατασκεύασα από το μηδέν μια βάση για το laptop μου και ήθελα να του βάλω και ........ψύξη. Ξήλωσα λοιπόν τον ανεμιστήρα από το τροφοδοτικό (ένα άχρηστο που είχα) και το προσάρμοσα επάνω στην βάση. Αρχικά δοκίμασα να συνδέσω τα καλώδια του FAN με usb θύρα αλλά ο τελευταίος αρνιόταν να ακούσει. Οπότε σαν δεύτερη επιλογή ήταν να συνδέσω τα καλώδια με έναν παλιό φορτιστή <οπότε και είδα το έργο να παίρνει σάρκα και οστά>

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ΘΈΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ!! έχει κανείς κάποια ιδέα για το αν μπορώ να προσθέσω στο ενδιάμεσο του κυκλώματος μου κάποιο στοιχείο που να πέρνω περισσότερο ρεύμα στο ανεμιστηράκι μου...:dirol:

Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας....:dots:

Με εκτίμηση Γιώργος

Εφόσον σου δούλεψε γιατί θέλεις περισσότερο ρεύμα ;

Γράψε μας τα χαρακτηριστικά του ανεμηστήρα (Voltage)

Εάν θέλεις περισσότερο ρεύμα για να γυρνάει περισσότερο ο ανεμιστήρας και να έχεις μεγαλύτερη ροή αέρα τότε πρέπει να κάνεις άλλο πράγμα αλλά πρώτα να δούμε τα στοιχεία και βλέπουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.