Jump to content

τι καρτα?

haris1984

Recommended Posts

γεια σας παιδια..

ελειπα σε διακοπες και ειχα να ποσταρω καιρο...anyway...καλως σας βρηκα :flower:

λοιπον...το θεμα ειναι το εξης:

εχω κανει καμποσες αποπειρες να αλαξω καρτα γραφικων αλλα παντα κατι τυχαινε και το μετανιωνα....αυτη τη φορα δεν νομιζω να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα...

λοιπον...λιγουρευτηκα την msi nx6800 128mb...αυτη του e-shop...αν και θα προτιμουσα μια gt λογω περιορισμενου budget κατεληξα σε αυτη...μετα!

η μεγιστη αναλυση που παιζω ειναι 1280χ1024 λογω της οθονης...τωρα θελω μια καρτουλα να με καλυψει για 2 χρονακια και να παιζει παιχνιδια σε high detail εστω και χωρις aa&aaf...και οι επιλογες τωρα ειναι οι εξης:

α)MSI NX6800 128MB

β)6800 gt 256mb

γ)κατι πιο παλιο και πιο θα με καλυψει (π.χ.9800προ?)

δ)να μεινω με την σακαρακα μου....μπλιαχ...εχω βαρεθει να την βλεπω αυτη την καρτα....

ευχαριστω πολυ παιδες

αααα

καλο χειμωνα!

Αν ειναι να παρεις παντως 9800 περιμενε λιγο καιρο να βγουν οι x800pro kai x800xt μαζικα στην αγορα για να πεσουν οι τιμες των 9800.

Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι να παρεις μια καρτα νεας γενιας.

Αν είναι να δώσεις χοντρά λεφτά πήγαινε για νέας γενιάς κάρτα. Αυτά που θα γλυτώσεις τώρα θα τα δώσεις στην επόμενη αναβάθμιση η οποία θα γίνει τουλάχιστον 6 μήνες νωρίτερα παίρνοντας π.χ. μια 9800 έναντι μιας 6800...

Aν μπορεις να περιμενεις μεχρι να μαζεψεις λεφτα τοτε 6800GT .Φτανει τους χρονισμους της Ultra ανετοτατα.

Θα σε υπερκαλυψει για 2 χρονια τουλαχιστον.

Πολυ καλη επιλογη ειναι και η απλη 6800.

Προσωπικα δεν θα επαιρνα καρτα προηγουμενης γενιας 2 λογους.

- Αναβαθμιση ξανα σε 6 μηνες

-Οι καινουριες καρτες εχουν σχεδον τις διπλασιες επιδοσεις απο τις προηγουμενες.

Καλυτερα ειναι να περιμενεις λιγο και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου:p

κι εγω αυτο βλεπω...βλεπω οτι η φτηνοτερη καρτα απο τις τοπ καρτες νεας γενιας(msi 6800 128μβ) ειναι ισαξια και καλυτερη απο μια 9800χτ...και σηκωνει και μπολικο oc... απο την αλλη σκεφτομαι οτι η gt ισως ειναι περιτη...διοτι η μεγιστη αναλυση που θα τρεξω ειναι 1280χ1024...και αυτο για μπολικο καιρο ακομη μιας και η οθονη μου ειναι σχετικα καινουργια...μαλλον θα περιμενω μεχρι την εξεταστικη να μαζεψω κανα φραγκο να παω για ολικη αναβαθμιση...π4 ή πρεσκοτ στα 3~3.4, 1gb ram και καρτα γραφικων...και αν το παρω αποφαση ισως στησω και υδροψυξη.... αλλα σκεφτομαι οτι πρεπει να καθαριζω τα λαστιχα....αν και τον χειμωνα μια χαρα ειμαι με τον ζαλμαν και τα υπολοιπα ανεμιστηρια σε λιγες στροφες...anyway...θα δειξει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.