tragikos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2012 Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε και στο Steam μετά την μεγάλη του επιτυχία στο XBLA, το Mark of the Ninja. Όσοι γνωρίζετε το Shank θα σας είναι οικείο. Είναι από την ίδια εταιρία με την ίδια λογική αλλά καλύτερο (όπως φαίνεται από τις κριτικές) αποτέλεσμα.Δείτε trailer:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o0knqt0qSds]Mark of the Ninja Launch Trailer - YouTube[/ame]WikipediaGametrailersSteam @15€90/100 @ metacritics
Delijohn Νοέμβριος 1, 2012 #5 Νοέμβριος 1, 2012 Το έβαλα πριν τις 12 και έπαιζα ως τώρα! Πολύ όμορφο! Θα το τερματίσω στα σίγουρα! Να είστε καλά γιατί το είδα εδώ και χάρη σε σας το παίζω!
tragikos Νοέμβριος 24, 2012 Author #8 Νοέμβριος 24, 2012 50% έκπτωση ήδη! Save 50% on Mark of the Ninja on Steam Εγώ το τσίμπησα πάντως, θέλω να το παίξω άμεσα. Αν εσείς δεν βιάζεστε αφήστε το για τα Χριστούγεννα, υπάρχει (μικρή μεν) πιθανότητα να πέσει κι άλλο
tragikos Μάρτιος 30, 2013 Author #10 Μάρτιος 30, 2013 Έρχεται Special Edition με προσθήκες στο gameplay και σε περιεχόμενο:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jydtucMemIM]Mark of the Ninja Special Edition - A little less stabby-stabby - PAX East 2013 - YouTube[/ame]
tragikos Ιούλιος 24, 2013 Author #11 Ιούλιος 24, 2013 Αυτό μου θυμίζει "το κρατάτε λάθος" της Apple Πέρα από την πλάκα, κι εμένα με κουράζει κάπως - στην αρχή το διασκεδάζω, μετά από λίγο όμως... Δεν έχω παίξει πολλά stealth games και δε με πιάνει και καμία εμμονή με το σκορ, αλλά εδικά το να μαζέψεις όλα τα seals σε κάθε πίστα επιβάλλει πιο προσεκτικό παιχνίδι. Φιλοδοξούσα να είναι το πρώτο μου 100% μετά από όσα είχα διαβάσει, αλλά τώρα δεν το βλέπω πολύ πιθανό btw αν χαλάμε το θέμα, ας τα μετακινήσει κανείς σε νέο Είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχω κάνει 100% στο steam. Μου πήρε μόλις 2 playthroughs γιατί από το πρώτο ήμουν αρκετά "ψείρας". Το παιχνίδι μπορεί να γίνει αρκετά repetitive αν χρησιμοποιείς το ίδιο setup πάντα και σκοτώνεις οτιδήποτε κινείται. Δεν είναι όμως αυτός ο σωστός τρόπος να να το απολαύσεις, ούτε για να πάρεις το 100%.
EraserheadX Ιούλιος 24, 2013 #12 Ιούλιος 24, 2013 Μόλις τέλειωσα το normal mode σκοτώνοντας (σχεδόν) ότι κινείται. Λέω το NG+ να το κάνω full stealth mode. Btw έχουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει το DLC. Διάβασα για καλοκαίρι αλλά δεν έχουν πει πιο συγκεκριμένα.
EraserheadX Ιούλιος 24, 2013 #13 Ιούλιος 24, 2013 Δεν πρόλαβα να ρωτήσω και μόλις προστέθηκαν 8 achievements στο παιχνίδι σχετικά με το Special Edition.
LazyGreek Αύγουστος 13, 2013 #15 Αύγουστος 13, 2013 Αξίζει το παιχνιδάκι παιδιά? Εχω ένα 20 ευρο από την Paysafe και θέλω να τα ξοδέψω κάπου.. Και λέω ή Mark Of The Ninja και σκεφτόμουν και το Euro Truck Simulator μιας και είναι και πιο ακρυβούτσικο για να φύγει όλο το ποσο.. με αυτό μου μένουν και 5 και δεν ξέρω τι να τα κάνω
wolves Αύγουστος 13, 2013 #17 Αύγουστος 13, 2013 Αξίζει το παιχνιδάκι παιδιά? Εχω ένα 20 ευρο από την Paysafe και θέλω να τα ξοδέψω κάπου..Και λέω ή Mark Of The Ninja και σκεφτόμουν και το Euro Truck Simulator μιας και είναι και πιο ακρυβούτσικο για να φύγει όλο το ποσο.. με αυτό μου μένουν και 5 και δεν ξέρω τι να τα κάνω μην το σκεφτεσαι καν Mark Of The Ninja FTW
LazyGreek Αύγουστος 13, 2013 #18 Αύγουστος 13, 2013 μην το σκεφτεσαι κανMark Of The Ninja FTWΑγοράστικε ήδη κάνει DL περιμένω.. θα πω εντυπώσεις θα το λιώσω σήμερα το βράδυ!
EraserheadX Αύγουστος 13, 2013 #19 Αύγουστος 13, 2013 Τελικά δεν ήταν το DLC. Από το επίσημο forum του παιχνιδιού:Hey guys, this patch is related to the special edition, because bug fixes and some other odds and ends were worked into the main game. However what you received was not the special edition. Sorry for the confusion.
tragikos Αύγουστος 14, 2013 Author #20 Αύγουστος 14, 2013 Αξίζει το παιχνιδάκι παιδιά? Εχω ένα 20 ευρο από την Paysafe και θέλω να τα ξοδέψω κάπου..Αν και συνήθως λέω στον κόσμο να περιμένει τις εκπτώσεις (σε αυτό το παιχνίδι θα έβρισκες και 75%) το συγκεκριμένο αξίζει και το full price που υποθέτω ότι έδωσες. Αρκεί να είσαι αυτού του στυλ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.