Jump to content

Δεν ανοίγει το pc

kostis_pap22

Recommended Posts

- Γειά σας παιδιά έχω το παρακάτω σύστημα στο οποίο αγόρασα τα κομμάτια ξεχωριστά και τα έστησα μόνος μου(έχω στήσει άλλα 3 συστήματα χωρίς πρόβλημα),το πρόβλημα είναι οτι όταν πατάω το power ξεκινάει να ανοίξει το pc ξεκινάνε όλοι οι ανεμιστήρες και του επεξεργαστή και μετά κλείνει δεν κάνει εκίνηση με τίποτα

-Μπορεί κάποιος να μου πεί τι μπορεί να φταίει;

-Σύστημα

μητρική: Gigabyte Z77-D3H (s 1155, Z77, DDR3)

RAM :Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance

Τροφοδοτικό:Corsair 700W New Gaming Series

Επεξεργαστής: Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB)

Σκληρός δίσκος:Samsung 830 Series 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s)

Για να έχεις στήσει ήδη 2+ μηχανήματα επιτυχώς όπως αναφέρεις λογικά τα καλώδια γνωρίζεις από μόνος σου ότι είναι σωστά ΑΛΛΑ διπλοτσέκαρε πάλι όπως λέει ο FANISTELROY.

Τέλος, δοκίμασε να βάλεις μιά μνημούλα RAM πάνω μόνο και .

κάνε ένα BIOS RESET/CLEAR CMOS. Άν λειτουργήσει και τσεκάρεις μέσα από το BIOS ότι τις μνήμες τις βλέπει ώς 1333, τότε τις βάζεις χειροκίνητα 1600 και βλέπεις μετά το restart άν είναι όκ

-Τα εχω τσεκαρει τα καλωδια ηδη 3 φορες αφου πρωτα εκει πηγε το μυαλο μου και με μια μονο ram δοκιμασα σε ολα τα slot αλα τιποτα θα δοκιμασω να κανω clear cmos (δεν το εχω ξανακανει)και ενημερωνω ευχαριστω πολυ παιδια

Βγάλε την πρίζα απο το ρεύμα, βγάλε τις μνήμες, κάνε ClearCMOS, ξαναβάλε τις μνήμες, το ρεύμα και ξαναδοκίμασε!

Εμένα μια φορά μου είχε παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα σε στήσιμο μηχανήματος και μόνο έτσι έβγαλα άκρη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.