spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Μετα απο πολλα χρονια με το υπαρχον ποντικι - ενα ΟΕΜ αλλα εξαιρετικα βολικο της point of view, λεω να το αλλαξω καθως αρχιζει να κανει νερα..Τα χαρακτηριστικα που θελω ειναι τα εξης:Οσο πιο ογκωδες γινεται, θελω να φτανει για να το αγκαλιαζει ολη η παλαμη μου.ΕνσυρματοΕλαφρυΝα εχει resting place για τον αντιχειραΝα εχει δυο κουμπια για τον αντιχειρα, αλλα σχετικα πισω (περιπου στη βαση των main buttons)Απο εκει και περα επιπλεον χαρακτηριστικα ειναι καλοδεχουμενα.Προς το παρον εχω καταληξει στα παρακατω μοντελα που πληρουν τις προυποθεσειςCORSAIR CH-9000001-EU VENGEANCE M60 PERFORMANCE FPS LASER GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR λιγο τσιμπιμενο δε ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικοCM STORM SGM-6010-KLLW1 STORM SENTINEL ADVANCE II - - E-SHOP.GR το ακριβοτερο απο ολα αλλα ισως το κοντινοτερο σε αυτο που εχω κατα νουLOGITECH 910-001263 G500 GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR φθηνοτερο μεν, μεγαλο σε μεγεθος αλλα νομιζω πολυ ακριβο για αυτα που προσφερειSHARKOON FIREGLIDER LASER MOUSE BLACK - - E-SHOP.GR πολυ φθηνο σε σχεση με τα υπολοιπαTRUST 18307 GXT 25 GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR ακομη φθηνοτερο, εχει ολα τα χαρακτηριστικα αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι βολικογνωμες/ εμπειριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Roccat Savu | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Roccatt Kone + από εμένα, είναι όντως μεγάλο και με φανταστικό softwareSent from my Xperia using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 17, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Χμμμ ωραια φαινονται και τα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Το savu ειναι αρκετα πιο ελαφρυ απτο kone (90g vs 164 ΧΩΡΙΣ τα βαριδια και το καλωδιο ) και ειναι πρακτικα εινσι το μονο πραγμα που θα αγοραζα απο την συγκεκριμενη μαρκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Προσωπικά επέστρεψα δύο Roccat με το ίδιο πρόβλημα: Χάλασε η ροδέλα. Ψάχνοντας βρήκα ότι είναι ελάττωμα στα Kone+, δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα της εταιρίας. Ψάξτο λίγο καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 17, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Διαβαζω προς το παρον reviews για καθε ενα απο αυτα.. Το λογισμικο να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει τοσο, το πιθανοτερο ειναι να μην μπει καθολου. Για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης το ποντικι που εχω τωρα εχει διαστασεις 130mm x 80mm x 45mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Οκτώβριος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Θα σου καθόταν καλά ενα cm spawn (λόγο του resting place για τον αντιχειρα) αλλα τραβηγμένο για να μεγαλώσει, κρίμα που είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος.Αν μπορείς να κάνεις υποχώρηση όσο αφορά τον αντίχειρα στο μέγεθος που θέλεις κοιτά τα:old time classic razer deathadder. 127mm x 70mm x 44mm ότι είπε ο grunt, roccat savu 120mm x 72mmzowie ec2 evo 120mm x 58-65mm x 40mmcm storm recon 116.4mm x 64.4mm x 42 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 17, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Το kone+ ειναι στα μετρα μου, αλλα με προβληματιζει αυτο με τη ροδελα.. Επισης στα μετρα ειναι και το G500 αλλα να πω την αληθεια δε μου αρεσει αισθητικα Μεχρι στιγμης νομιζω πιο κοντα ειναι το sentinel advanced το οποιο και βρισκω στα 46ε στο amazon (αλλα θελω να το ψαξω λιγο καθοτι ασχετος απο amazon..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Οκτώβριος 17, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Το kone+ ειναι στα μετρα μου, αλλα με προβληματιζει αυτο με τη ροδελα.. Επισης στα μετρα ειναι και το G500 αλλα να πω την αληθεια δε μου αρεσει αισθητικα Μεχρι στιγμης νομιζω πιο κοντα ειναι το sentinel advanced το οποιο και βρισκω στα 46ε στο amazon (αλλα θελω να το ψαξω λιγο καθοτι ασχετος απο amazon..) κοίτα και το g400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 17, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 πολυ βαρυ και το g500 ακομα και χωρις τα βαριδια, χαλια κατανομη βαρους fail braided cord οσο για το laser μην αρχισω καλυτερα, δεν το εχουν βαλει καν στο κεντρο ! Παρε g400, σχεδον ιδιο καλουπι, κατω απο 105g~ με ΠΟΛΥ ελαφρυ και ευελικτο καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 17, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Ναι το G500 οπως ειπα δε μου αρεσει και αισθητικα.. To G400 το ειχα πιασει στα χερια μου καποιο διαστημα, δεν ηταν κακο αλλα κατι δε μου πηγαινε καλα.. Το dont do it παει για το sentinel? Παιζει κανενα θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Οκτώβριος 17, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Ναι το G500 οπως ειπα δε μου αρεσει και αισθητικα.. To G400 το ειχα πιασει στα χερια μου καποιο διαστημα, δεν ηταν κακο αλλα κατι δε μου πηγαινε καλα.. Το dont do it παει για το sentinel? Παιζει κανενα θεμα? Z-axis problem on ADNS 9800? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 18, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Προσωπικά επέστρεψα δύο Roccat με το ίδιο πρόβλημα: Χάλασε η ροδέλα. Ψάχνοντας βρήκα ότι είναι ελάττωμα στα Kone+, δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα της εταιρίας. Ψάξτο λίγο καλύτερα.Η ROCCAT λεει οτι το προβλημα με τα wheels λυθηκε. Υπηρχε στις πρωτες παρτιδες μονο. Εχω το kone+ εδω και 2 μηνες περιπου και δεν εχει παρουσιασει κατι υποπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 18, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Υπηρχε στις πρωτες παρτιδες μονο.Το Kone+ κυκλοφορούσε ήδη 1 χρόνο όταν το πήρα εγώ.Εχω το kone+ εδω και 2 μηνες περιπου και δεν εχει παρουσιασει κατι υποπτο.Εμένα το πρώτο το έκανε στο 6μηνο και το δεύτερο άρχισε στον 4ο μήνα, όπου δεν περίμενα φυσικά να χαλάσει τελείως αφού γνώριζα τα συμπτώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 18, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Το Kone+ κυκλοφορούσε ήδη 1 χρόνο όταν το πήρα εγώ.Εμένα το πρώτο το έκανε στο 6μηνο και το δεύτερο άρχισε στον 4ο μήνα, όπου δεν περίμενα φυσικά να χαλάσει τελείως αφού γνώριζα τα συμπτώματα.λεγε μου τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 18, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Οποτε το προβλημα με το sentinel παρουσιαζεται αν το σηκωνεις στον αερα αν καταλαβα καλα.. Δε νομιζω οτι ειναι κατι τρομερο, εκτος αν εχει καποια προεκταση και στις υπολοιπες λειτουργειες που αγνοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.