petr@n Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 cpu 1090tmb asus formula 416gb ram corsairvga 6990psu hyper 880 Μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη δοκιμασα drivers αλλα τιποτα καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 κατεβασε καποιο προγραμμα(hwmonitor,gpu-z) και ποσταρε ενα schreenshot να δουμε σε τι θερμοκρασιες λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 οριστε οι φωτογραφιες απο gpuz μπορεσα και μπηκα στον υπολογιστη... για λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 οριστε οι φωτογραφιες απο gpuz μπορεσα και μπηκα στον υπολογιστη... για λιγο απο θερμοκρασιες καλα φαινεσαι σε idle κατασταση.οταν κλεινει ο υπολογιστης παιζεις καποιο παιχνιδιο εκεινη στη στιγμη?ή απλα πχ σερφαρεις και σβηνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Στην αρχη ηταν μονο σε παιχνιδι, αλλα τωρα το κανει ακομα και στο boot του υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 για να αποκλεισουμε το θεμα drivers,κατεβασε το atiman uninstaller,κανε απεγκατασταση και βαλε τους τελευταιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 16, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Το εχω κανει αλλα τιποτα.Απο την στιγμη που το κανει και κατα την διαρκεια του Boot δεν πρεπει να ειναι θεμα drivers. (μαλλον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 δοκίμασες άλλη οθόνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Έχεις δοκιμάσει με το δεύτερο PCI-E καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό σου? (σε περίπτωση που παίζει κάτι με το ρεύμα)* Για να το κάνει και στο boot δέν είναι θέμα drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 16, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Το εχω κανει αλλα τιποτα.Απο την στιγμη που το κανει και κατα την διαρκεια του Boot δεν πρεπει να ειναι θεμα drivers. (μαλλον)ωπα το κανει και κατα τη διαρκεια που ειναι στα bios?νομιζα αφου ειχε μπει στα windows,οποτε ακυρο το θεμα drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 δοκίμασες άλλη οθόνη ?Εβαλα μια LG 24" παλι τα ιδιαΈχεις δοκιμάσει με το δεύτερο PCI-E καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό σου? (σε περίπτωση που παίζει κάτι με το ρεύμα)* Για να το κάνει και στο boot δέν είναι θέμα drivers.Το εχω κανει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Οκτώβριος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Εμένα γιατί μου κάνει ότι χρειάζετε reboiling;;;Νομίζω ότι είναι κλασική περίπτωση ψυχρής κόλλησης αν το κάνει συνέχεια μετά απο λίγηώρα λειτουργίας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 μηπως τι εχεις κλοκαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 16, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 μηπως τι εχεις κλοκαρι?Οχι δεν έχω κάνει OC, δεν έκανα OC για έναν και μόνο λόγο την φασαρία του ανεμιστήρα :flag::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 16, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 οταν την εβαλες σε αλλη οθονη δοκιμασες διαφορετικο καλωδιο και θυρα συνδεσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Οκτώβριος 17, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 οταν σβηνει η οθονη μπαινει στα windows?Δηλαδη αναβεις το pc και σβηνει η οθονη,ακους τον ηχο εναρξης τον windows αν περιμενεις?Αν ναι σημαινει οτι κατι τρεχει με την οθονη και οχι με το pc.Πιθανον να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο ρευματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 17, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 οταν την εβαλες σε αλλη οθονη δοκιμασες διαφορετικο καλωδιο και θυρα συνδεσης? Ναι τα εχω κανει αυτα αλλα τιποτα οταν σβηνει η οθονη μπαινει στα windows?Δηλαδη αναβεις το pc και σβηνει η οθονη,ακους τον ηχο εναρξης τον windows αν περιμενεις?Αν ναι σημαινει οτι κατι τρεχει με την οθονη και οχι με το pc.Πιθανον να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο ρευματος Οχι δεν μπαινει στα windows, ουτε ακουω τον ηχο οταν σκαλωσει. Εβαλα και ενα τροφοδοτικο μονο και μονο για την καρτα... αλλα παλι τα ιδια... sorry το δωματιο ειναι... χμμμ ασε και το κουτι που εχει τα χαλια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Οκτώβριος 17, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 τελευταια ιδεα,δοκιμασε σε διαφορετικη pci-express και αν δεν παιξει ουτε τοτε,μαλλον σε κοβω για αλλαγη καρτας,εκτος και αν εχεις εγγυηση.αν υπαρχει η δυνατοτητα δοκιμασε την και σε αλλο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Alert Οκτώβριος 17, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 τελευταια ιδεα,δοκιμασε σε διαφορετικη pci-express και αν δεν παιξει ουτε τοτε,μαλλον σε κοβω για αλλαγη καρτας,εκτος και αν εχεις εγγυηση.αν υπαρχει η δυνατοτητα δοκιμασε την και σε αλλο υπολογιστη Το εχω δοκιμασει σε αλλη pcie αλλα παλι τα ιδια. Οσο να το δοκιμασω σε αλλο pc λιγο δυσκολο ολοι οι φιλοι μου εχουν μικρα κουτια και δεν χωραει η καρτα ()... (δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο btw) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 18, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Νομίζω πέρα από την δοκιμή πλέον σε pc φίλου δέν έχεις άλλη επιλογή για να αποκλείσεις άν προέρχεται και από αλλού το θέμα (mobo???!?). Από κεί και πέρα το μόν που θα έμενε σε κάτι χωρίς ΕΓΓΥΗΣΗ είναι η χειρουργική επέμβαση με αφαίρεση ψύκτρας, καθάρισμα καλό, ψύσιμο (ελλείψη reballing εξοπλισμού) και η παναγιά ας το βοηθήσει το τουβλάκι (a.k.a 6990). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.