Jump to content

προβλημα με 6990

petr@n

Recommended Posts

οριστε οι φωτογραφιες απο gpuz μπορεσα και μπηκα στον υπολογιστη... για λιγο :p

72005180.gif

53256963.gif

απο θερμοκρασιες καλα φαινεσαι σε idle κατασταση.οταν κλεινει ο υπολογιστης παιζεις καποιο παιχνιδιο εκεινη στη στιγμη?ή απλα πχ σερφαρεις και σβηνει?

Έχεις δοκιμάσει με το δεύτερο PCI-E καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό σου? (σε περίπτωση που παίζει κάτι με το ρεύμα)

* Για να το κάνει και στο boot δέν είναι θέμα drivers.

Το εχω κανει αλλα τιποτα.

Απο την στιγμη που το κανει και κατα την διαρκεια του Boot δεν πρεπει να ειναι θεμα drivers. (μαλλον)

ωπα το κανει και κατα τη διαρκεια που ειναι στα bios?νομιζα αφου ειχε μπει στα windows,οποτε ακυρο το θεμα drivers

δοκίμασες άλλη οθόνη ?

Εβαλα μια LG 24" παλι τα ιδια

Έχεις δοκιμάσει με το δεύτερο PCI-E καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό σου? (σε περίπτωση που παίζει κάτι με το ρεύμα)

* Για να το κάνει και στο boot δέν είναι θέμα drivers.

Το εχω κανει και αυτο.

οταν σβηνει η οθονη μπαινει στα windows?Δηλαδη αναβεις το pc και σβηνει η οθονη,ακους τον ηχο εναρξης τον windows αν περιμενεις?

Αν ναι σημαινει οτι κατι τρεχει με την οθονη και οχι με το pc.Πιθανον να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο ρευματος

οταν την εβαλες σε αλλη οθονη δοκιμασες διαφορετικο καλωδιο και θυρα συνδεσης?

Ναι τα εχω κανει αυτα αλλα τιποτα

οταν σβηνει η οθονη μπαινει στα windows?Δηλαδη αναβεις το pc και σβηνει η οθονη,ακους τον ηχο εναρξης τον windows αν περιμενεις?

Αν ναι σημαινει οτι κατι τρεχει με την οθονη και οχι με το pc.Πιθανον να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο ρευματος

Οχι δεν μπαινει στα windows, ουτε ακουω τον ηχο οταν σκαλωσει.

Εβαλα και ενα τροφοδοτικο μονο και μονο για την καρτα... :confused::hehe::jester: αλλα παλι τα ιδια...

sorry το δωματιο ειναι... χμμμ ασε και το κουτι που εχει τα χαλια του...

dscn0642s.jpg

τελευταια ιδεα,δοκιμασε σε διαφορετικη pci-express και αν δεν παιξει ουτε τοτε,μαλλον σε κοβω για αλλαγη καρτας,εκτος και αν εχεις εγγυηση.αν υπαρχει η δυνατοτητα δοκιμασε την και σε αλλο υπολογιστη

τελευταια ιδεα,δοκιμασε σε διαφορετικη pci-express και αν δεν παιξει ουτε τοτε,μαλλον σε κοβω για αλλαγη καρτας,εκτος και αν εχεις εγγυηση.αν υπαρχει η δυνατοτητα δοκιμασε την και σε αλλο υπολογιστη

Το εχω δοκιμασει σε αλλη pcie αλλα παλι τα ιδια. Οσο να το δοκιμασω σε αλλο pc λιγο δυσκολο ολοι οι φιλοι μου εχουν μικρα κουτια και δεν χωραει η καρτα (:crazy::jester::hehe:)... (δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο btw)

Νομίζω πέρα από την δοκιμή πλέον σε pc φίλου δέν έχεις άλλη επιλογή για να αποκλείσεις άν προέρχεται και από αλλού το θέμα (mobo???!?). Από κεί και πέρα το μόν που θα έμενε σε κάτι χωρίς ΕΓΓΥΗΣΗ είναι η χειρουργική επέμβαση με αφαίρεση ψύκτρας, καθάρισμα καλό, ψύσιμο (ελλείψη reballing εξοπλισμού) και η παναγιά ας το βοηθήσει το τουβλάκι (a.k.a 6990).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.