nikitasd Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Καλησπερα. Εχω ενα laptop compaq 610 με intel celeron 570 @2.26ghz και 2 gb ram. θα ηθελα να του εγκαταστησω μια διανομη linux. ειναι εφικτο? ποια διανομη θα μου προτεινατε? να σημειωσω οτι δεν ειμαι εντελος αρχαριος. εχω ξαναδοκιμασει και σκαμπαζω κατι λιγα Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Μπορείς να αρχίσεις με κάτι της οικογένειας ubuntu που είναι εύκολα και σταθερά. Το μηχάνημα είναι υπεραρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 ριξε και μια ματια στο Mint Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Οκτώβριος 17, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Τα έχω δουλέψει κ τα 2 σε σταθερο όμως. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατοστητας με το hardware του laptop? Wifi ήχο κάμερα κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Έτσι χύμα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα, μιας και το μοντέλο είναι παλιό και θα έχουν ενσωματωθεί οι drivers στην τρέχουσα διανομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 20, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Υπάρχει περίπτωση ασυμβατοστητας με το hardware του laptop? Very unlikely... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Τα έχω δουλέψει κ τα 2 σε σταθερο όμως. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατοστητας με το hardware του laptop? Wifi ήχο κάμερα κτλ;Live-cd is the answer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Ό,τι λέει ο από πάνω. Κάψε ένα live-dvd (πλέον) και μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να πειραχτεί τίποτα στο δίσκο σου. Ίσως ψιλοσέρνεται λόγω μνήμης (το live-dvd), αλλά τουλάχιστον θα δεις αν παίζει το hardware που έχεις. Αφού κάνεις εγκατάσταση θα παίζει και σαφώς πιο γρήγορα σε σχέση με το live-dvd.Υ.Γ. Αν και προχθές κυκλοφόρησε η 12.10 , καλύτερα να δοκιμάσεις το 12.04 που είναι και LTS (long term support) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Οκτώβριος 20, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Έβαλα kubuntu 12.10. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.