Jump to content

Αγορα τηλεορασης με 1400€

FANISTELROOY

Recommended Posts

Εγω παντως οπου παω και εχουν πλασμα αν παιξουμε κανενα game ps3 μετα καθεται και βαζει διαφορα για να μην φαει ir...Δεν παιρνω τηλεοραση που να πρεπει μετα να κατσω να την αφησω να ξεθυμανει λες και εχω turbo αμαξι που το λιωνω και μετα πρεπει να καθομαι να περιμενω να κρυωσει να μη ραγισω καμμια τουρμπινα. Γιατι turbo timer οι τηλεορασεις δεν εχουν :p

Οσον αφορα το αλλο με τον ηλιο δεν ειναι θεμα επιλογης.Αν απλα δεν γινεται πως θα το κανει?Σε μενα ας πουμε ειναι το παραθυρο απο πισω μου ακριβως και ριχνει φως στην τηλεοραση. Μονο αν βλεπω νυχτα παιζει να μην εχει φως...Η θα καθομαι σαν τα νυχτοπουλια να βλεπω με κλειστα παραθυρα μερα μεσημερι.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Το clouding σε μια TV δεν ειναι το χειροτερο καθως φαινεται σε εναλλαγες σκηνων που μεσολαβει μαυρη εικονα η σε πολυ σκοτεινες σκηνες, σε κατασταση δωματιου με απολυτη συσκοτιση. Δεν παυει ομως να υπαρχει, και απο τη στιγμη που δινεις ενα σκασμο λεφτα, τουλαχιστον ο σικος μου εγωισμος δεν το δεχεται.

Το banding ομως φαινεται με χιλια. Ειτε σε ποδοσφαιρικο αγωνα καθως η καμερα κινειται κατα μηκος του γηπεδου σε πρασινο φοντο, η σε ταινιες παλι με την κινηση της κινηματογραφικης καμερας σε φοντο με αποχρωσεις του γκρι.

Ενας mainstream χρηστης μπορει να μην το παρει χαμπαρι η και να μην τον ενοχλει, προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο σε TV των 1000+ ευρω.

Το φως που σκαει στις γωνιες που το βαζεις?

Παιδια, οταν δινετε τοσα λεφτα για TV μην συμβιβαζεστε.

δικαιολογιες του τυπου '' ειναι θεμα της τεχνολιας '', '' προβληματικη παρτιδα '' και αλλες τετοιες μ@λ@κιες ειναι απλα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Τουλαχιστον, οι plasma δεν υποφερουν απο τετοια πραγματα οχι στο βαθμο των lcd-led.

To burn-in στις τελευταιες plasma εχει βελτιωθει τοσο πολυ που δεν υφισταται πλεον θεμα με στατικες εικονες και χρονο στρωσιματος του panel.

Για καντο λιγο λιανα αυτο ρε φιλε γτ και εγω ψαχνω για τν τωρα που τα παιζει η παλια crt αλλα σε φιλους που εχουν καινουργιες τν οπως πχ την samsung σειρα 7000 δεν εχω δει τπτ απο αυτα που λες. Και επειδη θα παω σε αυτα τα λεφτα καλο θα ειναι να ξερω τι αγοραζω.
Εγω παντως οπου παω και εχουν πλασμα αν παιξουμε κανενα game ps3 μετα καθεται και βαζει διαφορα για να μην φαει ir...Δεν παιρνω τηλεοραση που να πρεπει μετα να κατσω να την αφησω να ξεθυμανει λες και εχω turbo αμαξι που το λιωνω και μετα πρεπει να καθομαι να περιμενω να κρυωσει να μη ραγισω καμμια τουρμπινα. Γιατι turbo timer οι τηλεορασεις δεν εχουν :p

Οσον αφορα το αλλο με τον ηλιο δεν ειναι θεμα επιλογης.Αν απλα δεν γινεται πως θα το κανει?Σε μενα ας πουμε ειναι το παραθυρο απο πισω μου ακριβως και ριχνει φως στην τηλεοραση. Μονο αν βλεπω νυχτα παιζει να μην εχει φως...Η θα καθομαι σαν τα νυχτοπουλια να βλεπω με κλειστα παραθυρα μερα μεσημερι.

δε μπορεις ρε συ να μετρησεις μια TV και τη δυνατοτητες της σε χρωματα, με παραγοντα ενα φωτεινο δωματιο.

ναι εκει μια led υπερτερει, και το βραδυ βαζεις την ταινιουλα σου και τυφλωνεσαι απο τη φωτεινοτητα!

εκει τιθεται θεμα επιλογης που λεει για ποια χρηση θα την παρεις και που και ποτε και γιατι πραγμα θα την χρησιμοποιεις περισσοτερο!

ειμαι λιγο περιεργος με το θεμα TV, γτ ειναι πολλα τα λεφτα και δε συμβιβαζομαι, αλλα και τα δικα μου standard σ' αυτο το θεμα ειναι πολυ παραπανω απο ενα mainstream χρηστη.

Μπορει να παρεις μια TV και να μη σε ενοχλει τπτ....οκ...GO ON... αλλα τα θεματακια της θα τα εχει, μονο που με το περασμα του χρονου καποια φαινομενα γινονται εντονοτερα γι' αυτο ειναι καλο οταν την παιρνεις να εχει οσο το δυνατο λιγοτερο clouding, banding, corner light leak.

ΞΑΝΑΛΕΩ, ΤΟ ΤΙ TV ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Τι τηλεοραση ειπαμε εχεις?Για να δω τι πηρες τελικα να καταλαβω.Αν πηρες καμμια vt30-vt50 οκ θα πω ενταξει εχεις απαιτησεις. Αλλα με κατι φτηνες panasonic κτλ και κατι samsung lg μικρα μοντελα εμενα μου φαινονται πολυ χαλια.

Δεν λεω οτι για τα λεφτα τους ειναι ασχημες.Εχουν πολυ μεγαλυτερο vfm απο οτι οι αντιστοιχες led αλλα εμενα προσωπικα δεν μαρεσουν.

Εννοειται οτι ειναι λαχειο η αγορα led tv. Να δουμε με την ΗΧ750 που πηρα σημερα τι θα βγει.

Αν νομίζετε ότι δεν έχω σχέση με το είδος και ότι δεν το έχω ψάξει ή ότι ότι λέω το λέω απλά βλέποντάς τες στις εκθέσεις, είστε βαριά...

Τις έχω ψάξει όσο δεν πάει και με 3d και με απλές ταινίες αλλά και με ότι θες.

1ον ως υπάλληλος σε κατάστημα πώλησης τους αλλά και 2ον ως Γιάννης aka venom7 που ασχολείται από χόμπι με αυτά.

Τεσπα.Αυτή είναι η γνώμη μου περί αυτών.

Τι να πω κι εγω που το ψάχνω εδώ και ένα χρόνο και απο την μια λένε άλλη ποιότητα οι πλάσμα και απο την άλλη σου λένε μην βάζεις το ίδιο κανάλι γτ κολλάει το σήμα του καναλιού στη γωνία και βλέπεις είδωλα, στις πρώτες 200 ώρες βλέπεις είδωλα μέχρι και απο τους υπότιτλους και θες 15-30 λεπτά ξέπλυμα για να φύγει μετα απο ταινία και κάτι τέτοια, οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω κάνουν την ίδια ζημιά τα παιχνίδια με σταθερό interface επίσης τα ίδια. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, ξέρω μόνο αυτο που βλέπω και ότι διαβάζω τα οποία ειναι ότι οι καινούργιες led LCD δλδ μοντέλα 11-12 ειναι παρά πολύ καλές, ειδικά τα high end samsung 7000-8000 δεν παίζονται δεν έχω δει τν που να μην εχει βγει καλή σε αυτές τις σειρές. Τώρα για άλλες μάρκες δεν γνωρίζω γτ δεν έχω δει απο κοντά. Σύμφωνα λοιπόν πάντα με ότι έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα, ότι κάποιος που εχει πλάσμα τν εχει κάνει περισσότερους συμβιβασμούς απο κάποιον που εχει πάρει μια λεντ lcd. Προσοχή δεν μιλάω για ποιότητα εικόνας εκεί σαφώς υπάρχει διάφορα υπέρ της πλάσμα αλλα αξίζει να κάνεις όλους τους παραπάνω συμβιβασμούς για καλύτερη εικόνα που παίζει αν δεν τις βάλεις δίπλα δίπλα να μην καταλάβεις τη διάφορα, που και να την καταλάβεις θα ειναι ελάχιστη; Η άποψη μου ειναι πως όχι. Και στην τελική το νόημα της τεχνολογίας ειναι να κάνει τη ζωή σου ποιο εύκολη όχι να κάθεσαι να στρώνεις την τν για 200 ώρες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μην σου μείνει ο φωσφορος με μόνιμο χαμόγελο σαν τη βαρδινογιαννη. (Λέμε και τπτ να γελάσουμε μην το πάρετε προσωπικά):D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.