Jump to content

Αγορα τηλεορασης με 1400€

FANISTELROOY

Recommended Posts

Led με τέτοιο budget ούτε με σφαίρες, αν ήταν ταβάνι τα 400ευρώ ναι.

Αλλά από 1000-1400άρι μόνο plasma αξίζει, που υπερτερούν σε όλα, ειδικά κίνηση και χρωματικό φάσμα δεν τις φτάνει καμία LCD-LED.

+1 στον Pokemon640 , led = fail, απο 40'' και πανω οι plasma ειναι μονοδρομος.

οι led εχουν πολλα προβληματα αναλογα και το κομματι που θα σου λαχει!

clouding, banding, corners leak light κτλ.

να δωσει ο χριστιανος 1000+ ευρω και να βλεπει αχνες καθετες γραμμες...θα την πεταξει απο κανα μπαλκονι!

κριμα που σταματησαν οι CCFL !

Αρα την πλασμα που εχω στο πρωτο ποστ;

Τι λέτε ρε παίδες???

Τις έχετε δει τις καινούριες τις samsung και τα λέτε αυτά και το έχετε ψάξει περί χαρακτηριστηκών ήήήηή απλά τα λέτε και καλά επειδή κάποια πράγματα ίσχυαν και νομίζετε ότι ισχύουν ακόμη???Απορώ!!!!!!

Οι καινούριες οι samsung δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα απολύτως από τις plasma ίσα ίσα κιόλας που τα σπάνε και είναι και καλύτερες!!!Πλέον το μαύρο έχετε υπόψιν σας πόσα κεριά έχει πάει στις samsung με τα spva???Σαν plasma σχεδόν και όσο καμία άλλη.

Ψάξτε το πρώτα και μη λέτε στον αέρα πράγματα που επειδή κάποτε ίσχυαν ότι ισχύουν ακόμη!

Η ES6100 για παράδειγμα, έχει σπάσει τις πωλήσεις!!!

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Δεν γραφεις αποσταση θεασης ομως...Σημαντικοτατο.Αν εισαι απο κοντα στα 3 μετρα και ανω εγω δεν θα επαιρνα οτιδηποτε μικροτερο απο 55αρα. Συγκεκριμενα η 55hx750 ριχνει στα αυτια σε εικονα τουλαχιστον 2d και στην 6100 και ισως να ειναι εφαμιλλη με την 7000. Απλα χανει σε 3d και σε smart features. Ειναι οριακα στο budget σου.

Ειναι ετοιμος να παρει την 40αρα sharp.... με το ζορι τον κραταω! Οποτε μην ψαχνουμε πολλα πολλα!

Κοιτα αν εχει φαει κολλημα μην τον ζορισεις γιατι μετα θα σου λεει τιποτα του στυλ να εγω ηθελα αυτη και δεν με αφησες και αλλα τετοια ωραια...

Απλα δειξτου τι σου γραψαμε εδω και τι στο avclub που σου εχουν απαντησει διαφορα απο οτι ειδα...Επισης δεν εχεις γραψει αν την θελει για να παιζει και παιχνιδια η θελει να την συνδεσει σε pc κτλ που ειναι σημαντικα οπως και αν ειναι φωτεινος ο χωρος να αποφυγει τις πλασμα...

Οχι ρε δεν ειναι θεμα κολληματος, απλα οτι βαριεται να ψαξει και επειδη εχει πει στον μαγαζατορα οτι θα την παρει (προφανως αυτος του την πασαρε γιατι την ειχε ετοιμη).

Αν ο μαγαζατορας βρηκε και τα εκανε πριν ναι, τωρα ομως που παμε να του ανοιξουμε τα ματια να του ριξει ακυρο :p

Εκτος αν προτιμαει να κλαιει τα λεφτα του μετα απο λιγο καιρο.

Α μου ερχονται ενα ενα. Και να μην παιζει καποια τηλεοραση mkv κτλ (οπως οι sony που σε media player features ειναι για τα μπαζα) παντα μπορει να παρει ενα με κατω απο 100 ευρω. Αρα αν παρει την 6100 ας πουμε που ειναι και φτηνη του μενουν και 100 ευρω και παιρνει μηχανημα που θα παιζει τα παντα σιγουρα. Το μονο με την 6100 για μενα μειον ειναι οτι το μαυρο της ειναι λιγο μπλε και οχι μαυρο. Την εχω στησει αρκετες φορες και θελει πολυ ψαξιμο για να ερθει στα ισια της με ρυθμισεις.

Αυτο του λεω και γω ρε.... θα πας να δωσεις 1450€ για τηλεοραση και δεν θα παρεις κατι κορυφαιο;

Εντομεταξυ πηγε και του ειπε οτι δεν εχει 3D και του ειπε οτι σε 2 χρονια θα πεθανει η τεχνολογια και δεν το χρειαζεται.

Κοιτα συμφωνω και εγω να μην παρει τηλεοραση με γνωμονα το 3d γιατι θεωρω οτι ειναι σε βρεφικο σταδιο αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. Ας το εχει και ας μην το χρησιμοποιει οπως κανω και εγω στη δικη μου. Το αν θα το χρησιμοποιει ειναι θεμα ατομου.Εμενα δεν μαρεσει σε αλλους αρεσει ας πουμε...

Ας το εχει και ας μην το χρησιμοποιησει. Γι αυτο και δεν καθομαι να ψαξω ποιο 3D ειναι καλυτερο κλπ, παρα μονο σαν εικονα σε HD κλπ.

Αμα θελετε καλο παθητικο 3d, αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη, παιζει και αυτη σε μεγαλη...Και αυτη επισης καλη εικονα και κινηση με IPS panel.

55ΕΤ5Ε Panny...

Τι λέτε ρε παίδες???

Τις έχετε δει τις καινούριες τις samsung και τα λέτε αυτά και το έχετε ψάξει περί χαρακτηριστηκών ήήήηή απλά τα λέτε και καλά επειδή κάποια πράγματα ίσχυαν και νομίζετε ότι ισχύουν ακόμη???Απορώ!!!!!!

Οι καινούριες οι samsung δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα απολύτως από τις plasma ίσα ίσα κιόλας που τα σπάνε και είναι και καλύτερες!!!Πλέον το μαύρο έχετε υπόψιν σας πόσα κεριά έχει πάει στις samsung με τα spva???Σαν plasma σχεδόν και όσο καμία άλλη.

Ψάξτε το πρώτα και μη λέτε στον αέρα πράγματα που επειδή κάποτε ίσχυαν ότι ισχύουν ακόμη!

Πες τα αγόρι μου:T:

Τι λέτε ρε παίδες???

Το ότι απλά "έφτιαξαν" λίγο το firmware για να δειχνεί κάποια πράματα δεν αναιρεί τα άλλα προβλήματα.

Στο κινηματογραφικό μοντάζ με plasma λειτουργούμε για τους λόγους που είπα ποιο πάνω.

και ναι, έχω δει την samsung που λες, αλλά ΔΕΝ είναι καλύτερη γιατί χάνει στους ενδιάμεσους και χαμηλούς τόνους, και δεν έχει επιλογή να φτιάξω το low R/G/B στο μενού (μόνο το high). Το ότι στο demo τους τις βλέπεις και λές wow δεν μου λέει απολύτος τίποτα :X:

Το γεγονός αν πουλάει η δε πουλάει μια οθόνη, 60% (μη πω 90%) είναι από το demo τους, δεν κάθεται ο αγοραστής με καλιμπρατήρι να τις κάνει ανάλυση, κάποιος που έχει πείρα στο color management το διακρίνει ακόμη και με το μάτι αν το μόνιτορ χάνει. Τσιτώνουν τους ψηλούς τόνους (contrast) και κάτι τρέχει στα γύφτικα.:zzz:

Μια plasma η ακόμη και μια CCFL SPVA αποδίδει πολύ καλύτερα στους χαμηλούς-μεσαίους τόνους από ότι μια LED όπως και να το κάνουμε.

Το Led-datsun -> bugatti veyron ΔΕΝ γίνεται!

Τι λέτε ρε παίδες???

Ελπιζω να μην κρινεις απο αυτο που βλεπεις στις εκθεσεις των καταστηματων. νομιζω ξερεις οτι εκει βαζουν διαλεκτα κομματια, και επισης με τα τοσα φωτα δεν φαινεται τιποτα.

περσι, που ψαχτηκα πολυ για TV >46'', σε πληροφορω, επεστρεψα στην samsung 3 TV πισω. ο υπευθυνος του υποκαταστηματος μολις τις εβαζε να δει γτ τις επεστρεψα μου ελεγε οτι δεν βλεπει απολυτως τιποτα...μεχρι που του δινω ενα sample - test για να τεσταρει το banding, και μου λεει μετα, ναι κατι βλεπω αλλα αυτο το εχει αυτη η τεχνολογια μου λεει. Μιλαω για την 46D8000. Την 3η την επεστρεψα για απιστευτο clouding, αφου συμβιβαστηκα

με το λιγοτερο banding που παρουσιαζε.

Σου μιλαω για μια TV που ειχε εξισου σπασει τις πωλησεις και περσι.

Μη μου λες λοιπον, οτι παραπληροφορω τον κοσμο.

Τωρα αν αγοραζα, με περισσοτερο μυαλο πλεον, δε θα ξαναπηγαινα σε led ουτε με σφαιρες.

Και μη μου πειτε οτι αλλαξε τοσο ρυζικα η τεχνολογια σε 1 χρονο γτ δε θα το πιστεψω.

Το ψευτικο χρωμα των led ηταν και θα ειναι ψευτικο. Εντυπωσιακο μεν αλλα ψευτικο!

Οποιος εχει προλαβει να δει την 46c750 της samsung (ccfl, η τελευταια πριν σταματησει η τεχνολογια) ας ερθει να μου πει μετα για led και π____ μπλε!

Γι αυτο λοιπον plasma και παλι plasma, για οπιαδηποτε χρηση!

Εχετε δοκιμασει πλασμα σε χωρο με φως πολυ και επιμενετε οτι τα χρωματα δεν πεθαινουν?Γιατι αν η απαντηση ειναι ναι τοτε παω πασο...

Μιλατε μονο εντωμεταξυ απο οτι ειδα για plasma και samsung led...Οι δευτερες εχουν τοσο τονισμενα χρωματα που δεν μπορει ποτε να ειναι κοντα στο νορμαλ.Υπαρχουν και αλλες μαρκες εκτος απο samsung ομως...Οπως οι panny και η sony που εχουν καλυτερη εικονα κατα τη γνωμη μου σε led tvs. Δεν λεω βεβαια οτι δεν εχουν clouding σε μεγαλες ιντσες προς θεου αλλα εμενεα στη δικη μου φαινεται μονο οταν ειμαι με μηδενικο φωτισμο η οταν ειμαι στο menu πουθενα αλλου.

Εχετε δοκιμασει πλασμα σε χωρο με φως πολυ και επιμενετε οτι τα χρωματα δεν πεθαινουν?Γιατι αν η απαντηση ειναι ναι τοτε παω πασο...

Μιλατε μονο εντωμεταξυ απο οτι ειδα για plasma και samsung led...Οι δευτερες εχουν τοσο τονισμενα χρωματα που δεν μπορει ποτε να ειναι κοντα στο νορμαλ.Υπαρχουν και αλλες μαρκες εκτος απο samsung ομως...Οπως οι panny και η sony που εχουν καλυτερη εικονα κατα τη γνωμη μου σε led tvs. Δεν λεω βεβαια οτι δεν εχουν clouding σε μεγαλες ιντσες προς θεου αλλα εμενεα στη δικη μου φαινεται μονο οταν ειμαι με μηδενικο φωτισμο η οταν ειμαι στο menu πουθενα αλλου.

συγγνωμη, μη το παρεις στραβα αυτο που θα σου πω!

οταν θα δεις ταινια ή καποιο match ή παιζεις game, θα τα δεις με τα παραθυρα ανοικτα ή ο ηλιος να βαραει μεσ' το δωματιο?

Το clouding σε μια TV δεν ειναι το χειροτερο καθως φαινεται σε εναλλαγες σκηνων που μεσολαβει μαυρη εικονα η σε πολυ σκοτεινες σκηνες, σε κατασταση δωματιου με απολυτη συσκοτιση. Δεν παυει ομως να υπαρχει, και απο τη στιγμη που δινεις ενα σκασμο λεφτα, τουλαχιστον ο σικος μου εγωισμος δεν το δεχεται.

Το banding ομως φαινεται με χιλια. Ειτε σε ποδοσφαιρικο αγωνα καθως η καμερα κινειται κατα μηκος του γηπεδου σε πρασινο φοντο, η σε ταινιες παλι με την κινηση της κινηματογραφικης καμερας σε φοντο με αποχρωσεις του γκρι.

Ενας mainstream χρηστης μπορει να μην το παρει χαμπαρι η και να μην τον ενοχλει, προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο σε TV των 1000+ ευρω.

Το φως που σκαει στις γωνιες που το βαζεις?

Παιδια, οταν δινετε τοσα λεφτα για TV μην συμβιβαζεστε.

δικαιολογιες του τυπου '' ειναι θεμα της τεχνολιας '', '' προβληματικη παρτιδα '' και αλλες τετοιες μ@λ@κιες ειναι απλα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Τουλαχιστον, οι plasma δεν υποφερουν απο τετοια πραγματα οχι στο βαθμο των lcd-led.

To burn-in στις τελευταιες plasma εχει βελτιωθει τοσο πολυ που δεν υφισταται πλεον θεμα με στατικες εικονες και χρονο στρωσιματος του panel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.