Jump to content

wifi problem

tasosbf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα έχω ένα wifi stick από θέμα ταχύτητας k εμβέλειας είμαι απόλυτα ικανοποιμένος

εκεί που δουλεύεις σωστά "απενεργοποιτε" μου βγάζει ένα X στη μπάρα τον windows 7 που λέει poses γραμμές σήμα έχει το stick... ότι k να κάνω δεν δουλεύει μετά.. δοκιμάζω restart k κολλάει πρέπει να πατήσω το κουμπί από το κασέ για να κάνει restart.. μετά το restart δουλεύει πάλι καλά για λίγη ώρα k μετά πάλι τα ίδια τι να φταίει ?

HELP ME :help1:

Σπέρες.

1. Τί Windows χρησιμοποιείς (32/64bit ποιά)
  2. Δέν αναφέρεις καθόλου ποιό ακριβώς μοντέλο WLAN USB ADAPTER/stick έχεις. Λίγο δύσκολο να απαντήσει κάποιος γενικά.
  3. Χρησιμοποιείς κάποια επέκταση usb ή είναι απλά τοποθετημένο στο PC ?
  4. Κάνει τα ίδια σε όλες τις USB του υπολογιστή σου ? Το έχεις δοκιμάσει?
  5. Χρησιμοποιείς τους drivers από το CD που περιείχε η συσκευή Η από το website της κατασκευάστριας εταιρείας ?

το στικακι ειναι Usb Wireless Adaptor Power On DMG01 - Wireless-G ... - Easy Buy World

το έχω σύνδεση σε 10+5 μετρα usb καλώδιο με boost σε αλλα stick που δοκίμασα δεν κάνει πρόβλημα μονο σε αυτό

το λογισμικό μου είναι win 7 64bit μονο δεν δοκίμασα σε άλλο usb θα το "ελεξο" k θα απαντήσω

το στικακι ειναι Usb Wireless Adaptor Power On DMG01 - Wireless-G ... - Easy Buy World

το έχω σύνδεση σε 10+5 μετρα usb καλώδιο με boost σε αλλα stick που δοκίμασα δεν κάνει πρόβλημα μονο σε αυτό

το λογισμικό μου είναι win 7 64bit μονο δεν δοκίμασα σε άλλο usb θα το "ελεξο" k θα απαντήσω

Μάλιστα.....απότι βλέπω ανήκει στην κατηγορία όλων αυτών των High power κινέζικων με το άριστο 8187 chipset της REALTEK.

Φαντάζομαι εφόσον λές boost εννοείς USB REPEATER ή αλλιώς ΑCTIVE USB όπως το λένε. Αυτός ήταν ο λόγος που ρώτησα το "3" μιας και περίμενα να έχεις κάποια επέκταση (πάνω από 5 μέτρα επέκταση/ένωση 2 υπάρχει θέμα στα usb = Χρειάζεσαι repeater) Αφού του έχεις βάλει, απόκλεισε το ενδεχόμενο να φτάει είτε το repeater είτε το 5μετρο. Τσέκαρε διαδοχικά την συσκευή μόνη της , με 5μετρο μόνο του, με repeater μόνο του και τέλος όπως τα έχεις σε διάφορες usb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.