Jump to content

Μια ανοιγει το pc και μια οχι.

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου. Εχω ενα παλιο pc pentium 4 και τωρα κατι επαθε και έδινε σημα στην οθονη. Μετα απο ψαξιμο το προβλημα ηταν στη μιτρικη. Μετα απο αλλαγη της μητρικης το pc μια ανοιγει και μια οχι. Αν το κλεισω κανανικα απο τα windows η το κανω reset απο τα windows μετα θα ανοιξει κανονικα, Αν το κλεισω απο πισω απο τη τροφοδοσια ή βγαλω κανενα καλωδιο μετα δεν ανοιγει με τιποτα. Πρεπει να το παλεψω για κανα μισαορο με συνεχές εναλλαγές της ram (μια στο ενα slot και μια στο αλλο), βγαζω και ξανω βαζω τη cpu κτλ. Το προβλημα δεν ειναι ουτε στη ram γιατι εχω δοκιμασει και αλλες, ουτε στον επεξεργαστη, αλλα ουτε στη καρτα γραφικων. Οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες. Τι μπορει να παιζει. Πϊστευω να εγινα σαφης με τη περιγραφη το προβληματος.

Δεν παιρνει μπρος ή δεν δινει σημα στην οθονη;

Αν δεν παιρνει καθολου μπρος αποσυνδεσε οτι usb εχεις πανω γιατι μπορει να βραχυκυκλωνει καποιο, την εχω πατησει με turbo-x hub και ημουν ετοιμος να στειλω το τροφοδοτικο για rma.

Aν δεν δινει σημα στην οθονη, μαλλον φταιει η καρτα γραφικων σου. Σε αντιστοιχη περιπτωση ηθελε λιγο κουνημα για να δωσει σημα και να την στερεωσω με τη βιδα στο λαμακι οχι ακριβως πανω πανω, αλλα λιγο πιο κατω, πιο στραβα.

Όπως είπε και ο FANISTELROOY, μιας και πρόκειται για παλιό PC, μάλλον κάτι δεν ακουμπάει καλά. Μπορεί να είναι η GPU, κάποια RAM, κάποια άλλη κάρτα που πιθανόν να έχεις ή και USB.

το χω δοκιμασει χωρις να χει τπτ πανω ουτε σκληρο δισκο ουτε τιποτα, παρα μονο το καλωδιο power. Εχω δοκιμασει κανα 3 ραμ, 3 καρτες γραφικων και 2 επεξεργαστες, Και μου κανει τα ιδια. Τι να πω πολυ περιεργο προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.