steant Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου. Εχω ενα παλιο pc pentium 4 και τωρα κατι επαθε και έδινε σημα στην οθονη. Μετα απο ψαξιμο το προβλημα ηταν στη μιτρικη. Μετα απο αλλαγη της μητρικης το pc μια ανοιγει και μια οχι. Αν το κλεισω κανανικα απο τα windows η το κανω reset απο τα windows μετα θα ανοιξει κανονικα, Αν το κλεισω απο πισω απο τη τροφοδοσια ή βγαλω κανενα καλωδιο μετα δεν ανοιγει με τιποτα. Πρεπει να το παλεψω για κανα μισαορο με συνεχές εναλλαγές της ram (μια στο ενα slot και μια στο αλλο), βγαζω και ξανω βαζω τη cpu κτλ. Το προβλημα δεν ειναι ουτε στη ram γιατι εχω δοκιμασει και αλλες, ουτε στον επεξεργαστη, αλλα ουτε στη καρτα γραφικων. Οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες. Τι μπορει να παιζει. Πϊστευω να εγινα σαφης με τη περιγραφη το προβληματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Δεν παιρνει μπρος ή δεν δινει σημα στην οθονη;Αν δεν παιρνει καθολου μπρος αποσυνδεσε οτι usb εχεις πανω γιατι μπορει να βραχυκυκλωνει καποιο, την εχω πατησει με turbo-x hub και ημουν ετοιμος να στειλω το τροφοδοτικο για rma.Aν δεν δινει σημα στην οθονη, μαλλον φταιει η καρτα γραφικων σου. Σε αντιστοιχη περιπτωση ηθελε λιγο κουνημα για να δωσει σημα και να την στερεωσω με τη βιδα στο λαμακι οχι ακριβως πανω πανω, αλλα λιγο πιο κατω, πιο στραβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Οκτώβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Δουλευουν ολα κανονικοτατα αλλα δεν δινει σημα στην οθονη. Δε φταει η καρτα γραφικων εχω δοκιμασει αλλες 2 και κανει τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Οκτώβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Όπως είπε και ο FANISTELROOY, μιας και πρόκειται για παλιό PC, μάλλον κάτι δεν ακουμπάει καλά. Μπορεί να είναι η GPU, κάποια RAM, κάποια άλλη κάρτα που πιθανόν να έχεις ή και USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Οκτώβριος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 το χω δοκιμασει χωρις να χει τπτ πανω ουτε σκληρο δισκο ουτε τιποτα, παρα μονο το καλωδιο power. Εχω δοκιμασει κανα 3 ραμ, 3 καρτες γραφικων και 2 επεξεργαστες, Και μου κανει τα ιδια. Τι να πω πολυ περιεργο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapsLock Οκτώβριος 16, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Για άλλαξε πρίζα ή πολύπριζο να δεις τι γίνεται. Λειτουργούν οι γειώσεις στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Οκτώβριος 16, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Θα δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα, καινουργιο σπτι ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 16, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Μπορει να φταιει παλι η μητρικη... δοκιμασε το κ εκτος κουτιου να δεις αν ανοιγει.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 18, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 To μόνο που δεν έχει δοκιμάσει είναι με άλλο τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Οκτώβριος 18, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 μαλλον εφταιγε η ψυκτρα του μετα απο αλλαγης ψυκτρας ολα δουλευουν καλα. Ηταν το μονο που δεν ειχα κοιταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.