Jump to content

Pc για LoL

bowpower70

Recommended Posts

Καλησπέρα, όπως αναφέρω ψάχνω να κάνω ένα pcακι για lol. Εχθές βρήκα κ κάτι παλιά hardware και είπα μήπως να βγάλω φτηνά μια που το pc είναι για τον bro μου.

Υπάρχει μητρική : msi pt890 neo - v

Psu : δεν θυμάμαι νομίζω είναι 450w

Ram : twinmos 1gb cl4

Gpu : μια πολύ παλιά 7100 που δεν μας κάνει :)

Monitor : είναι Philips 19 με 5ms

Και πληκτρολόγιο ποντίκι κλπ υπάρχουν.

Δεν ξέρω αν κάτι από αυτά μπορώ να κράτησω διαφορετικά με όσα λιγότερα χρήματα γίνεται δε βάζω όρια.

Παιδιά μιλάω για nividia GeForce 7100gs :) ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

EDIT: Βρήκα στο νετ τον Ε6700 2,66 στα 55ε μεταχειρισμένο αξίζει να τον πάρω? Θα βάλω κ έναν SSD που υπάρχει και ακόμα 1 gb ram και νομίζω θα είναι μια χαρά τ λέτε?

Ακριβος κατα τη γνωμη μου ο επεξεργαστης αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες αν ψαχνεις δυνατο cpu για την συγκεκριμενη μητρικη.Ισως ειναι προτιμοτερο να κοιταξεις να τα πουλησεις,να βαλεις και κατι παραπανω και να παρεις κατι πιο συγχρονο σε μεταχειρισμενο παντα.

[MENTION=15515]tavlamari[/MENTION] φίλε αν μπορώ με 60€ να κάνω την δουλειά μου γιατί να μην τ κάνω οποτε ετσι θα γινει μαλλον. Διαφορετικά θέλω 200+ € για μεταχειρισμένα πάντα. Φιλικά και σ΄ευχαριστω πολύ.

[MENTION=5181]winters[/MENTION] ο ssd υπάρχει και κάθεται. Αν κ δε ξέρω αν θα έχω θέμα επειδή είναι σατα 3.

Εγώ θα έδινα/πουλούσα όσο όσο την 7100 θα έκοβα και από cpu (ένας pentium dual core e5300 π.χ στα 25-28 ευρώ μεταχειρισμένος) και θα έδινα τα υπόλοιπα για μιά 8800 gts στα 40 ευρώ μεταχειρισμένη.

Άν και στο τέλος η πιό λογική επιλογή είναι ότι λέει και ο φίλος από πάνω μου. ΟΛΑ όπως είναι και πέρνουμε ΦΡΕΣΚΑ.

SSD: Δέν θα έχεις θέμα. Απλά μικρότερες επιδόσεις χωρίς κανένα πρόβλημα (sata 2 - θα λειτουργεί)

Αν είναι να φτάσω στο σημείο να δώσω 400-500ε για pc που θα παίζει ο bro μ μόνο lol δεν είναι λίγο παράλογο; Αφού με 100-120 κάνω αυτό που ήδη υπάρχουν κάποια πράγματα. 55€ CPU, 10e ram, 50e μια κάρτα γραφικών κ τέλος ε; Αν μιλούσαμε για max 250e θα το έκανα. Φιλικά πάντα κ ευχαριστώ πολύ.

Εγώ πάλι θα σου πρότινα τα εξής :

μητρική , επεξεργαστή , κάρτα γραφικών και άμα θέλεις τροφοδοτικό . Γενικά το pc έτσι είναι καλό και θα παίζει σε καλές αναλύσεις ( ειδικά και LoL ) . Δεν θέλει και μια περιουσία αλλά την δουλία του την κάνει . Όλο το build κάνει περίπου 300 με μεταφορικά .

[MENTION=24695]Kingakias24[/MENTION] αρκετά καλή και οικονομική λύση το συστηματάκι που πόσταρες και σ'ευχαριστώ πολύ μάλλον για κάτι τέτοιο με κόβω να του κάνω.

παρε μια καρτουλα 8800 στα 30 ευρω και βρες καναν φθηνο c2d 6χχχ με αλλα τοσα και εισαι τζι-τζι που λενε στο χωριο μου.

Ελεος πια με τις παραλογες απαιτησεις, μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου....

Από την αρχή κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά μετά από κάποια ποστ είπα να κοιτάξω κάτι σε ολοκληρωμένο σύστημα με το μεγάλο μειονέκτημα να είναι φυσικά τα τριπλάσια χρήματα που χρειάζεται να δώσω στην καλύτερη με βάση ότι γίνεται η δουλειά μου με λιγότερα. Ο Ε6700 στα 55ε είναι καλή αγορά?

Ναι ειναι καλος (για λολ παντα [και οχι μονο] σταθερα 60fps μαζι με μια 8800(ή ατι αντιστοιχη σειρα 4850 και πανω) αλλα οχι σε αυτη τη τιμη, για 40 μαξ ναι. και 1 γιγα ραμ παρε εξτρα να πας στα 2

Τι να σου πω...αναλογα! (εγω 16 γιγα θελω[<=>μπορω] για καποιες εφαρμογες και να εχω εναν αερα :p)

win 7 64bit ειναι καλα τα 4 γιγα για "ολες" τις χρησεις, μπορεις και με 2 ομως να κατσεις για το λολ.

Αλλιως αν εχεις 2 γιγα περνα XP και τελος.

(παντως δες παλι αν ειναι συμβατη η μητρικη με τον επεξεργαστη απο τη σελιδα του κατασκευαστη.Λογικα θα σε κρατησει το τροφοδοτικο εκτος αν ειναι κανα κινεζικο του κιλου που μπορει και να χαλασει καποια στιγμη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.