Jump to content

router linksys e1500

gustom2008

Recommended Posts

καλησπερα!διαμενω σε χωριο στην Αργολιδα σε σπιτι διοροφο(ισογειο και πρωτος).στο σπιτι εχουμε εναν σταθερο υπολογιστη στον πρωτο και εναν στο ισογειο.επισης υπαρχει κ ενα netbook και 3 κινητα που μπορει να συνδεθουν καμια φορα.μεχρι τωρα χρησιμοποιω το zte router που δινει η wind το οποιο ειναι πρωτοκολλο n στα 150mb/s.επειδη με το συγκεκριμενο router εχω προβλημα,πολλες φορες χανει την συνδεση του και μας σπαει τα νευρα,σκεφτομαι να το αλλαξω με αυτο

LINKSYS E1500 WIRELESS N ROUTER - DSL - E-SHOP.GR

τι λετε?θα ησυχασω απο ολα τα προβληματα μου?να πω οτι το zte κλειδωνει στα 18,5 mb/s και μεγιστη ταχυτητα download εχω 1,3 mb/s.ενω με το huawei κατεβαζα μεγιστο στο 1,8 mb/s.

αυτο που θελω πρωτιστως ειναι να συνδεονται ολοι οι υπολογιστες και να ειναι σταθερο το σημα,να μην κολλαει καθολου και δευτερον να κλειδωνω οσο πιο ψηλα μπορω και να πετυχαινω την ταχυτητα κατεβασματος που πετυχαινα με το huawei καποτε.βρισκομαι πολυ κοντα στο dslam γι'αυτο κλειδωνω και τοσο ψηλα.επισυναπτω και μια φωτο με στατιστικα του zte router.εχω συνδεση wind.ξερω οτι η linksys ειναι η κορυφαια εταιρεια στα δικτυακα,γι'αυτο κ εψαξα αυτο το router που απότι βλεπω ειναι πρωτοκολλο n στα 300 mb/s.ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.

post-21098-1416076701,1936_thumb.jpg

Τα linksys είναι γενικότερα σκυλιά. Να φανταστείς εγώ έχω παρατήζει baudtecs,zte, και κάτι φθηνά dlink κ tplink για να χρησιμοποιήσω μέχρι και σήμερα (σε 2άρες και εώς 24 σπίτι μου οτέ) το αθάνατο linksys wag 200g.

- Ποιό μοντέλο ZTE είναι ?

-

να πω οτι το zte κλειδωνει στα 18,5 mb/s και μεγιστη ταχυτητα download εχω 1,3 mb/s

Πώς μετράς την ταχύτητα που κατεβάζεις στο zte.

- Γνώμη μου είναι πρίν προβείς σε αγορά=έξοδα, να κοιτάξεις τί γίνεται από μεριάς firmware που να δίνει η ίδια η WIND για αναβάθμιση για το ZTE ή αλλιώς η ίδια η εταιρεία του router. Καμιά φορά το τελευταίο firmware σε σώζει από disconnections και άλλα περίεργα.

Οντως το zte που δίνει η wind δεν είναι οτι καλύτερο. Και απο θέμα κλειδώματος ταχύτητας αλλα και απο θέμα wifi. Στο πατρικό μου με 18-19 attenuation κλειδώνω στα 20 mbits περίπου.

Την θέση του Zte έχει πάρει ενα Thomson Speedtouch 585 v6 και δουλευει μια χαρά.

Στην θέση σου θα κοίταζα και αυτό. Netgear Wireless ADSL Modem/Router N300 Annex A DGN2200 - Ασύρματα Modem Router - plaisio.gr

Είναι πάρα πολύ καλό και σταθερό και με άλλο firmware μπορείς να πειραξεις το snr με αποτέλεσμα να κλειδώνεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

...........................

Είναι πάρα πολύ καλό και σταθερό και με άλλο firmware μπορείς να πειραξεις το snr με αποτέλεσμα να κλειδώνεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Το να μπορεί να πειράζει μόνος του το snr (ότι κάνουν και οι τεχνικοί του οτε π.χ από τα κεντρικά) δέν θα το έλεγα + στην περίπτωση του thread εδώ. Ο λόγος είναι ότι μιλάμε για ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ κάτι που δέν εγγυάται αυτόματα άν ανέβει η ταχύτητα.

Διάβασε τα ζητούμενα του topic starter πάλι και εφόσον εγγυημένα έχει αποδείξει το Netgear την σταθερότητα του ακόμα και σε μικρότερο snr ισως να αναθεωρήσεις τα λεγόμενα σου.

Με λίγο ψάξιμο θα βρείς εντυπώσεις απο το συγκεκριμμένο router και θα δείς οτι δεν προτείνω κάποιο τυχαίο router με μοναδικό θετικό του στοιχείο την δυνατότητα πειράγματος του snr. Αυτη την δυνατότητα και άλλα router την προσφέρουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.