speedster Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Καλησπέρα,βρίσκω το Corsair 800D στα 180 ευρώ καινούριο. Έχω το Lianli v2010B το οποίο είναι τεράστιο αλλά πανάλαφρο (όλο αλουμίνιο) και προβληματίζομαι...Αξίζει η αλλαγή; Να σημειωθεί ότι έχω ένα σύστημα υδρόψυξης με τριπλό ψυγείο + blocks για cpu, gpu, mobo.Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ από την ποιότητα του corsair. Κάποιος που να το έχει; εμπειρία χρήσης;
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2012 #2 Οκτώβριος 16, 2012 Παρούσα! Ευτυχής κάτοχος του 800D αλλά ποτέ δεν αντίκρισα το v2010B. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση με χαρά να σου απαντήσω. Στο γενικό έχω: Ενα τριπλό ενα μονό ενα διπλό ψυγείο επεξεργαστή και 2 κάρτες στο νερό. Αν τελικά δε το αγοράσεις στα 180 ενδιαφέρεται γνωστός
junior-21- Οκτώβριος 16, 2012 #3 Οκτώβριος 16, 2012 εγω να πω απλα οτι η ποιότητα του 800D για τα λεφτα του ειναι απαράδεκτη. :sorry:σαν κατασκευη ειναι πολυ καλη αλλά η ποιότητα βαφής του είναι απαράδεκτη. Για πλάκα ξεφτίζει το χρώμα θα σου έλεγα να κατσεις στα αυγα σου :yes2:
speedster Οκτώβριος 16, 2012 Author #4 Οκτώβριος 16, 2012 Junior, την εκανα τη βλακεια ήδη...Η ποιότητα της βαφής στο LianLi είναι ασύγκριτα καλύτερη. Το 800D μοιαζει πλαστικό παιχνιδάκι για παιδια μπροστά του... :cry: Άσε που τελικά με κατι χαζοπρομήθειες της τράπεζας και μεταφορικά μου βγήκε αρκετά παραπάνω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.