Jump to content

Corsair 800D vs. LianLi V2010B

speedster

Recommended Posts

Καλησπέρα,

βρίσκω το Corsair 800D στα 180 ευρώ καινούριο. Έχω το Lianli v2010B το οποίο είναι τεράστιο αλλά πανάλαφρο (όλο αλουμίνιο) και προβληματίζομαι...Αξίζει η αλλαγή; Να σημειωθεί ότι έχω ένα σύστημα υδρόψυξης με τριπλό ψυγείο + blocks για cpu, gpu, mobo.

Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ από την ποιότητα του corsair. Κάποιος που να το έχει; εμπειρία χρήσης;

Παρούσα! Ευτυχής κάτοχος του 800D αλλά ποτέ δεν αντίκρισα το v2010B.

Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση με χαρά να σου απαντήσω.

Στο γενικό έχω:

Ενα τριπλό

ενα μονό

ενα διπλό ψυγείο

επεξεργαστή και 2 κάρτες στο νερό.

Αν τελικά δε το αγοράσεις στα 180 ενδιαφέρεται γνωστός :p

εγω να πω απλα οτι η ποιότητα του 800D για τα λεφτα του ειναι απαράδεκτη. :sorry:

σαν κατασκευη ειναι πολυ καλη αλλά η ποιότητα βαφής του είναι απαράδεκτη. Για πλάκα ξεφτίζει το χρώμα

θα σου έλεγα να κατσεις στα αυγα σου :yes2:

Junior, την εκανα τη βλακεια ήδη...Η ποιότητα της βαφής στο LianLi είναι ασύγκριτα καλύτερη. Το 800D μοιαζει πλαστικό παιχνιδάκι για παιδια μπροστά του... :TD::cry: Άσε που τελικά με κατι χαζοπρομήθειες της τράπεζας και μεταφορικά μου βγήκε αρκετά παραπάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.