speedster Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2012 Καλησπέρα,βρίσκω το Corsair 800D στα 180 ευρώ καινούριο. Έχω το Lianli v2010B το οποίο είναι τεράστιο αλλά πανάλαφρο (όλο αλουμίνιο) και προβληματίζομαι...Αξίζει η αλλαγή; Να σημειωθεί ότι έχω ένα σύστημα υδρόψυξης με τριπλό ψυγείο + blocks για cpu, gpu, mobo.Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ από την ποιότητα του corsair. Κάποιος που να το έχει; εμπειρία χρήσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Παρούσα! Ευτυχής κάτοχος του 800D αλλά ποτέ δεν αντίκρισα το v2010B. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση με χαρά να σου απαντήσω. Στο γενικό έχω: Ενα τριπλό ενα μονό ενα διπλό ψυγείο επεξεργαστή και 2 κάρτες στο νερό. Αν τελικά δε το αγοράσεις στα 180 ενδιαφέρεται γνωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 εγω να πω απλα οτι η ποιότητα του 800D για τα λεφτα του ειναι απαράδεκτη. :sorry:σαν κατασκευη ειναι πολυ καλη αλλά η ποιότητα βαφής του είναι απαράδεκτη. Για πλάκα ξεφτίζει το χρώμα θα σου έλεγα να κατσεις στα αυγα σου :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Οκτώβριος 16, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Junior, την εκανα τη βλακεια ήδη...Η ποιότητα της βαφής στο LianLi είναι ασύγκριτα καλύτερη. Το 800D μοιαζει πλαστικό παιχνιδάκι για παιδια μπροστά του... :cry: Άσε που τελικά με κατι χαζοπρομήθειες της τράπεζας και μεταφορικά μου βγήκε αρκετά παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.