hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2012 Πρόκειται για αυτό: https://www.f1onlinethegame.com/playΕιναι δωρεάν και για να παίξετε αρκεί μια εγγραφή ενός λεπτου. Ασχολείται κανείς άλλος ; Για πείτε εντυπώσεις και αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να συγκρίνουμε και τους χρόνους μας σε διάφορες πίστες κλπ, αλλά και να δώσουμε feedback ή βόηθεια για όποιες απορίες. [MENTION=6133]honda22[/MENTION]Multiplayer έχει με την μορφή του μαζευόμαστε 5-10 συγκεκριμένοι και τρέχουμε ή μονο με random παικτες ; Έχει υπόψη σου κάτι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Το multi του δυστυχώς είναι με ramdom παίχτες. Άλλο ένα μειον είναι ότι δεν έχει έστω ένα υποτυπώδες chat για να ρίχνω κανα μπινελίκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Τι Class έχεις φτάσει ; Β9 εδώ και level 19. Επίσης, για κάποιο λόγο στην πίστα Mirador de Atlantico τις περισσότερες φορές η κάρτα γραφικών φωνάζει και το παιχνίδι κάνει σπασίματα. Γιατί άραγε ; (4870x2 και phenom II x6 1090T) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 B3, level 12. Όνομα ομάδας: ToubanoΌντως αυτή η πίστα είναι buggy.Μείον η π04στιά για να σου παίρνουν τα € αν βιάζεσαι. Φυσικά δεν έχω δώσει cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Εννοείται ούτε κι εγώ έχω δώσει και ούτε πρόκεται. Hayabusagr hereΠρέπει να έχουμε τρέξει και μαζί κάποια φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 μέχρι τι ώρα έχουν maintenance σήμερα ; Btw, χτες ήταν ή προχτες που σε ξαναπέτυχα [MENTION=6133]honda22[/MENTION] ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Εχθές σε είδα. Δεν ξέρω ρε συ, δεν μου είπαν. Πάνω που έκανα log out σήμερα μου έβγαλε maintenance. Αυριο πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 18, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 είχα την εντύπωση ότι άλλες φορές έγραφε ποιες ώρες θα ειναι κάτω, γι' αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 26, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 εδώ και κάποια ώρα, αφού κανω login φορτώνει αλλά μένει εκεί και δεν προχωράει. Το 'χει κάνει και σε κανεναν άλλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Σε εμένα Μέχρι πριν 3λεπτα εμπαινα κανονικα επαιξα εναν αγωνα..και πριν λιγα λεπτα μου εβγαλε οτι εκανα log out λογω ενος error 512..αν θυμαμαι καλα αυτο που διαβασα.. Με πεταξε εκανα ανανεωση το λινκ και ξαναμπήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 26, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 class/level/username δεν μας ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Εχω 2μερούλες το αρχίσα...παίζω κυριως απο το λαπτοπ της κοπελιας μου οταν πεφτει βαρεμάρα ή οταν δεν σπαμάρω σε LOL & World of Tanks Username : PetaxteroSJ3 Class : U νομιζω Level : 4 και ανεβαινω σιγα σιγα Team Name : SGA-KOZ EDIT : Αν και ακομα προσπαθω να το καταλάβω ειναι λιγακι μπερδεμα το ολο σκηνικο αλλα που θα πάειιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 31, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Από ένα σημείο και μετά απλά δεν "ανεβαίνεις".Τα έχουν κάνει έτσι ώστε στο τέλος να σου σπάσει τα @@ και να τους τα σκάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 31, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Από ένα σημείο και μετά απλά δεν "ανεβαίνεις".Τα έχουν κάνει έτσι ώστε στο τέλος να σου σπάσει τα @@ και να τους τα σκάσεις.Και γιαυτο αγοραζεις το F1 2012...-εχει αστεια τιμη πραγματικα- Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Από ένα σημείο και μετά απλά δεν "ανεβαίνεις".Τα έχουν κάνει έτσι ώστε στο τέλος να σου σπάσει τα @@ και να τους τα σκάσεις.Τι class/level εισαι ;Εγώ μεχρι το Α7/22 που ειμαι τώρα έχω φτάσει σχετικά γρήγορα και ανεβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 31, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Και γιαυτο αγοραζεις το F1 2012...-εχει αστεια τιμη πραγματικα- Δεν έχω τιμονιέρα. Τι class/level εισαι ;Εγώ μεχρι το Α7/22 που ειμαι τώρα έχω φτάσει σχετικά γρήγορα και ανεβαινω. Πότε έφτασες τόσο ψηλά; Β9/17. Καληνύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Δεν μπαίνεις σε πρωταθλήματα ; Από τη στιγμή που εισαι Β9 μπορείς κάλλιστα να διεκδικείς θεσεις βάθρου σε κάθε αγώνα (και να κερδίζεις πολλές φορές). Και ειδικά από τα πρωταθλήματα έρχεται πολύ χρήμα και πολλοί πόντοι για να προχωρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 11, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2012 αισίως Α8/level 26Αυτή η βλακεία που όταν ολοκληρώσεις ένα πρωτάθλημα αυτομάτως τα έπαθλα μειώνονται (για την επόμενη φορά) σε τραγικό βαθμό μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι νόημα έχει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 27, 2012 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 A4/level 23Μετά το Α9 τί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 27, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 A8/29 Καλά, κάτσε να φτάσεις Α9 πρώτα και τα λέμε. Εγώ χτυπιέμαι κάτι βδομάδες και δεν τα έχω καταφέρει ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.