Jump to content

Red Bull Stratos live commentary

jesus

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

1173 τελικη ταχυτητα και σβουριζει τωρα :p

δεν περασε την ταχυτητα του ηχου :(

Ελα ρε γαμωτο ηθελα να σπασει το sound barrier.

To εβλεπα μαζι με μανα, πατερα.

Η μανα μου εφυγε ασπρισε κοντεψε να πεσει κατω.:upside:

Lameeeeee. Ούτε φλόγες να πετάγονται μπροστά του, να λιώνει η στολή από την τριβή, εσωτερική κάμερα να τον δείχνει να ιδρώνει και να λέει "δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη".......

Δες το The Right Stuff (1983) - IMDb αν θέλεις πυγολαμπίδες έξω από τον θαλαμίσκο.

Anyway αφού έφτασε σώος και αβλαβής κάτω, μπορεί να ξανά δοκιμάσει στο μέλλον. Μπράβο του πάντως.

Δες το The Right Stuff (1983) - IMDb αν θέλεις πυγολαμπίδες έξω από τον θαλαμίσκο.

Anyway αφού έφτασε σώος και αβλαβής κάτω, μπορεί να ξανά δοκιμάσει στο μέλλον. Μπράβο του πάντως.

επικη ταινια ειναι επικη

Εδώ σε έχω:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MT1DhcQg0Os]Felix Jumps At 128k feet! Red Bull Stratos - freefall from the edge of space - YouTube[/ame]

εμείς που πήγαμε για σουβλάκια παίζει να το δούμε κάπου σε replay? :p

Κάποια στιγμή αναφέρθηκε ότι το BBC κάλυπτε την προσπάθεια και θα έβγαζε σε έναν μήνα 2ωρο ντοκιμαντέρ το οποίο θα παίξει τόσο στο κανάλι του, όσο και στο discovery channel. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα έχεις μια δίωρη version (εφόσον υποθέσουμε ότι σε έναν μήνα θα ενδιαφέρεσαι ακόμα). :p

''Austria's Felix Baumgartner earned his place in the history books on Sunday Oct 14 after overcoming concerns with the power for his visor heater that impaired his vision and nearly jeopardized the mission.

Baumgartner reached an estimated speed of 1,342.8 km/h (Mach 1.24) jumping from the stratosphere, which when certified will make him the first man to break the speed of sound in freefall and set several other records* while delivering valuable data for future space exploration.''

Live Broadcast | Red Bull Stratos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.