Tsakonas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2012 Καλημερα. Με ενδιαφερει να μαθω για μια συγκεκριμενη εισπρακτικη εταιρια. Οποιος εχει δεχτει κλησεις η οποιαδηποτε επαφη απο τετοιες εταιριες θα ηθελα να ερθει σε επαφη μαζι μου. Σε ανταλλαγμα για τις πληροφοριες θα του πω εναν απλο γρηγορο και εξυπνο τροπο να αντιμετωπισει αυτη την κατασταση αμεσα. Πμ αμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 15, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ οσους ανταποκρινεστε, απλα για να μπορεσω να βαλω μια ταξη στις πληροφοριες μου, θα ηθελα να παρακαλεσω, αν θελετε λετε μου και τις επωνυμιες των εισπρακτικων πχ "YO TSAKONA , ΜΕ ΠΗΡΕ ΧΤΕΣ 3.43 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΑΕ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Επειδη μεχρι στιγμης εχω παρει μονο 4-5 πμ το χοντραινω λιγο.εαν καποιος εχει επικοινωνιες με την εισπρακτικη που ενδιαφερομαι να πληροφορηθω σχετικαεκτος απο τις συμβουλες μου θα εχει και 1 ωρα τσαμπα τηλεφωνικο τσακωνοτρολλαρισμα στην εταιρια αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 έλα πες το, σε γυναίκα ανήκει η εταιρεία;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 16, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 έλα πες το, σε γυναίκα ανήκει η εταιρεία;;Πρώτος ο Τσάκωνας στην Ιταλία - www.sport.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.