Jump to content

amd based pc με 870 ευρω

Kingakias24

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

με γειά φίλε μου,

παιδιά γειά σας και απο μένα ..είμαι έτοιμος να φτιάξω και γω έναν αλλά με 6300 .Τα πράγματα θα έρθουν από Γερμανία συγκεκριμένα απο hoh.de - PC Hardware Shop - g .

Η χρήση που θα κάνω είναι gaming σε monitor που έχω 1920χ1080 hd .

Θα ήθελα την γνώμη σας πάντοτε με προσανατολισμό την αναβάθμιση σε 2-3 χρόνια "αν κάτσει "σε steamroller ...

Δλδ πέραν των αναβαθμίσεων αυτών και το κουτί αλλά και το psu ..θα ήθελα να αντέξουν πολύ .

Ευχαριστώ

Θα ήθελα να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα και δεν μου πολυαρέσει . Μπαίνω στα bios και βλέπω τα mhz από τις ram . Στην αρχή τρέχανε στα 1333 αλλά τις άλλαξα στα 1600 και κάνω save and exit . Βλέπω μετά μέσα απο το λειτουργικό πψς τρέχουν πάλι στα 1333 . Ξαναπηγαίνω bios και βάζω απο τα profiles που μου είχε αυτό που τρέχει στα 1600 . Μετά μου έλεγε πως κάτι δεν είναι optimized με κόκκινα γράμματα και κάνω save and exit . Πάει να bootάρει και κρασάρει αμέσως . Κάνει restar αυτόματα και ξανά τα ίδια . Γενικά δεν μπορώ να τις πάω στα 1600 και είμαι κολλημένος στα 1333 . Ιδέες ;;;

Θα ήθελα να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα και δεν μου πολυαρέσει . Μπαίνω στα bios και βλέπω τα mhz από τις ram . Στην αρχή τρέχανε στα 1333 αλλά τις άλλαξα στα 1600 και κάνω save and exit . Βλέπω μετά μέσα απο το λειτουργικό πψς τρέχουν πάλι στα 1333 . Ξαναπηγαίνω bios και βάζω απο τα profiles που μου είχε αυτό που τρέχει στα 1600 . Μετά μου έλεγε πως κάτι δεν είναι optimized με κόκκινα γράμματα και κάνω save and exit . Πάει να bootάρει και κρασάρει αμέσως . Κάνει restar αυτόματα και ξανά τα ίδια . Γενικά δεν μπορώ να τις πάω στα 1600 και είμαι κολλημένος στα 1333 . Ιδέες ;;;

Βρες τα timings που πρέπει να έχουν και βάλε τα χειροκίνητα στο BIOS. Μερικές φορές τα profile ή και το auto mode δεν βάζουν τα σωστά timings και...κρασάρει... Επίσης πρόσεξε το Command Rate, πολλές μνήμες δεν δουλεύουν με 1Τ αλλά με 2Τ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.