Jump to content

amd based pc με 870 ευρω

Kingakias24

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

AMD FX-8320 | Skroutz.gr

MSI 990FXA-GD65 (τιμή ευκαιρίας )

MSI 990FXA-GD65 | Skroutz.gr

PATRIOT Master Viper 3 Series 2 x 4 GΒ DDR3-2133 PC3-17000 CL11 (PVI38G213C1K) PVI38G213C1K (Δωρεάν μεταφορικά)

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cc891ecb-eee1-4c04-835d-8eefb4cfc580

OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128GB | Skroutz.gr (5 χρόνια εγγύηση)

Hitachi DeskStar 500GB 3.5'' 7200/16MB

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=113064&category_id=1195 (τρία χρόνια εγγύηση)

Sapphire Radeon HD7950 3GB (11196-00-20G) | Skroutz.gr (Δωρεάν μεταφορικά)

Samsung SH-222BB | Skroutz.gr

ENERMAX NAXN 82+ 650 W (ENP650-AWT) ENP650AWT-B

Enermax, Τροφοδοτικά, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας, (Δωρεάν μεταφορικά)

Zalman Z11 Plus - BestPrice.gr

----------------------------------------

870€

zalman-z-11-plus-pc-haz-3-b.jpg

zalman-z-11-plus-pc-haz-4-b.jpg

zalman-z-11-plus-pc-haz-5-b.jpg

zalman-z-11-plus-pc-haz-6-b.jpg

Δεν γίνεται , μόνο και μόνο για τον περιορισμό ( αυστηρό κιόλας ) της τιμής . Μέσα σε vertex 3 ή crusial m4 ή kinston 3k , τι προτίνετε ???

Γιατί πόσα χρήματα αυστηρά θα δώσεις ???

Ακριβώς πες !!

Δεν ξέρω αν είδες το πρώτο αλλά έχει 990FX ! Δεν χρειάζεται όμως... Δεν κάνει crossfire ...

Από εκεί και πέρα 8320 γιατί έχει καλύτερο συντελεστή απόδοσης τιμής και το budget είναι στενό !

Αν θέλει τον ανεβάζει, έτσι κι αλλιώς ξεκλείδωτος είναι ! :neo:

Sorry για την αργοπορία αλλά υποχρεώσεις ......:hang2: . Τεσπα , στα δικά μας . @adpanos ευχαριστώ πολύ για το digital master : το ήξερα το μαγαζί ( το είχε μερικές φορές στις τιμές στο skroutz ) . Χτες που ετοιμάστηκα να κάνω παραγγελία , είδα 1: πως δεν έχει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ και 2:πως πρέπει να βάλω προκαταβολή ( για την περίπτωση της εντικαταβολής ) και έτι πάει πίσω το σχέδιο , μέχρι την πέμπτη που θα έχω χρόνο να τα βάλω . Τελευταία , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @adpanos για τις συνθέσεις , αλλά θα διαφωνούσα στην πρώτη γιατί θέλω να είναι τα κομμάτια από ένα κατάστημα αν είναι δυνατόν και για την δεύτερη σύνθεση για το κουτί,mombo,κάρτα(ψύξη)και τροφοδοτικό . Ξέρω πως είναι όλλα τους πολύ καλά αλά έχω ένα βίτσιο και σκοπεύω να το πληρώσω ακριβά .....Thanks again for the help .Αν έχετε κάτι να προτήνετε , αναρτήστε ελεύθερα και εδώ είμαστε για να μιλάμε .

Λοιπόν παιδιά , η παραγγελία έγινε και νομίζω πως είμαι ευχαριστημένος . Το σύστημα θα φοράει , επεξεργαστή : AMD Phenom ii x4 965 be , mobo : Gigabyte GA-970A-UD3 , ram: Corsair Vengence 8gb , gpu: Sapphire radeon hd 7950 vapor-x , psu : XFX 750W , ssd: crusial m4 120bg , κουτί ¨Corsair Carbide 400r και ψήκτρα: CoolerMaster 212 EVO . Αν και διαφέρουν αρκετά από το αρχικό πλάνο , είναι αρκετά καλό build . Το κόστος ανέρχεται στα 885 εούρα ( μπόρεσα και έβαλα κάτι παραπάνω μετά από αρκετό πρήξιμο προς τους ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ) . Αν έχετε κάποια απορία ή κάποια παρατήρηση , παρακαλώ είναι ευπρόσδεκτες ......:magic:

Γιατί ??? Νομίζω πως τον 6300 ο 965 τον κοντεύει ( ενταξ , παιχνίδια λέμε τώρα ) . Γιατί να πληρώσω περισσότερο για κάτι που δεν θα το χρειαστώ ??? Όλα αυτά τα λέω γιατί δεν θα κάνω κάτι που χρειάζεται πολλά cores .

Δεν πειράζει και πάρα πολύ . Μπορώ και σε κανα 2 χρονάκια να πάρω τον 8-core και θα είμαι τζιτζί . Κάτι της ώρας: Με πήραν τηλ. από vision και μου είπαν πως σε καμιά εβδομάδα θα είναι στο κατάστημα . Κατά την τετάρτη θα τα πάρει ένας θείος μου και το σάββατο ( νομίζω , μπορεί και συντομότερα ) θα πάω να τα πάρω ........ΑΝΤΕΕΕΕ!:baby:

Johnnyyyyy(@Kingakias24), το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα σου έρθουν, με το καλό, όλα αυτά που παρήγγειλες μην βιαστείς και τα συναρμολογίσεις μόνος σου...:rubik:

Βγάλε και καμιά φωτογραφία!!!:banging:

Να ρωτήσω κάτι ;; Επειδή όλα τα πράγματα είναι στο μαγαζί , πλυν της ψύκτρα και επειδή δεν βλέπω να μου λένε πότε θα έρθει ( ούτε στο περίπου ) , τι να κάνω ;; Να τους πάρω τηλ. και να δούμε τι θα γίνει ;; Τι δικαιόματα έχω σε αυτήν την περίπτωση( άμα έχω :p) ??

Λοιπόν , έχουμε και λέμε : τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν για την ψήκτρα ( που αυτήν περίμενα τόσο καιρό ) πως λόγο καθυστερήσεων θα πήγαινε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας . Γι'αυτό τους είπα να την καταργήσουν και αύριο ( ελπίζω ) συγγενικό πρόσωπό , θα τα παραλάβει . Όσο για την ψήκτρα την παρήγγειλα από το OK Computer . Στο site έλεγε πως είναι στο μαγαζί και λογικά αύριο-μεθαύριο θα είναι στο σπίτι και το σάββατο λέω να περάσω μια βόλτα από Θεσσαλονίκη για να τα πάρω .

• 2 weeks later...

Λοιπόν , συγνώμη για την καθυστέριση αλλά όλο κάτι μου συνέβαινε . Στο ψητό λοιπόν: το pc είναι με τα κομμάτια της υπογραφής μου και όλλα λειτουργούν ρολόι. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους :@adpanon , @syban , @felix , @zomg , @Volrath , @AnimaTronic , @typakos12 , @junior-21- , @Μοκου ,@eXhale γα τις ιδέες σας , τις προτάσεις σας και την υπομονή σας . Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά τον @riben1 για όλα αυτά τα πράγματα που μου έμαθε , που πέρασε μαζί μου ,που άντεξε και γενικά ότι μου έδωσε μέσα σε αυτό το διάστημα . ΕΥΧΑΡΗΣΤΏ πάρα πολύ ......

Ααααααααααα και να μην ξεχάσω , σε λίγο ανεβαίνουν φωτογραφίες του υπο. .See you later !!!:dance3::dance3::dance3:

καλοδουλευτο!!!σηκωνει αρκετo overclock το εν λογο cpu.....εναν 6300 για δεν το προτημησες οπως λεει πιο πανω??? Παντως εχεις μια απο την πιο αγαπημενη καρτα γραφικων!!!:flex::flex::meeting:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.