bowpower70 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου έναν vertex 3 60gb το μόνο που έκανα για να τον συνδεσω είναι να τον βάλω στην θύρα sata 3 χωρίς να ξέρω αν είναι το μόνο που πρέπει να κάνω, στην συνέχεια έβαλα τα win 7 κ όλα μια χαρά. Εχθές όμως έτρεχε ένα as ssd και είδα πολύ χαμηλά score. υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω κάτι άλλο στην σύνδεση; Να βάλω κανά driver δε ξέρω πως. Παιδιά μια ενημέρωση κ για την σύνδεση ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Καλό θα είναι να δούμε τα νούμερα πρώτα για να σου πούμε αν είναι χαμηλά ή όχι.Από εκει και πέρα μπορείς να κάνεις αυτά:http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bowpower70 Οκτώβριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Έβαλα φώτο περιμένω απόψεις και τρόπους επίλυσης. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Δεν υπάρχει κάτι να επιληθεί. Τα νούμερά σου είναι φυσιολογικά για τον 60αρη Vertex 3. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις και το τελευταίο firmware 2.25:OCZ Technology Link to comment Share on other sites More sharing options...
bowpower70 Οκτώβριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Δεν μπορώ να βάλω το τελευταίο firmware 2.25 άσε που δεν ξέρω * Τρέχουσα έκδοση firmware είναι v2.25 Ενημέρωση του υλικολογισμικού από την εργαλειοθήκη δεν υποστηρίζεται όταν τα Windows είναι σε λειτουργία από τη μονάδα δίσκου που προσπαθείτε να ενημερώσετε. Toolbox-δεν θα ενημερώσει την κύρια μονάδα δίσκου συστήματος (π.χ. κίνηση γράμμα "C:"). Θα πρέπει να εκτελέσετε τα Windows από άλλο δίσκο και στη συνέχεια να ενημερώσετε SSD Toolbox σας χρησιμοποιώντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Μπορείς να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο:NEW!! - OCZ Bootable Toolbox - PC EditionΑλλά καλό θα είναι να έχεις πάρει backup όλο το σύστημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bowpower70 Οκτώβριος 13, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.