Jump to content

Σύνδεση ssd και εγκατάσταση win 7

bowpower70

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου έναν vertex 3 60gb το μόνο που έκανα για να τον συνδεσω είναι να τον βάλω στην θύρα sata 3 χωρίς να ξέρω αν είναι το μόνο που πρέπει να κάνω, στην συνέχεια έβαλα τα win 7 κ όλα μια χαρά. Εχθές όμως έτρεχε ένα as ssd και είδα πολύ χαμηλά score. υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω κάτι άλλο στην σύνδεση; Να βάλω κανά driver δε ξέρω πως. Παιδιά μια ενημέρωση κ για την σύνδεση ευχαριστώ .

8083919695_de9027ebb1_b.jpg

Καλό θα είναι να δούμε τα νούμερα πρώτα για να σου πούμε αν είναι χαμηλά ή όχι.

Από εκει και πέρα μπορείς να κάνεις αυτά:

http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

Δεν μπορώ να βάλω το τελευταίο firmware 2.25 άσε που δεν ξέρω :p

* Τρέχουσα έκδοση firmware είναι v2.25 Ενημέρωση του υλικολογισμικού από την εργαλειοθήκη δεν υποστηρίζεται όταν τα Windows είναι σε λειτουργία από τη μονάδα δίσκου που προσπαθείτε να ενημερώσετε.

Toolbox-δεν θα ενημερώσει την κύρια μονάδα δίσκου συστήματος (π.χ. κίνηση γράμμα "C:"). Θα πρέπει να εκτελέσετε τα Windows από άλλο δίσκο και στη συνέχεια να ενημερώσετε SSD Toolbox σας χρησιμοποιώντας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.