las_kar_is Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2004 Καταρχάς καλησπέρα σε όλους . Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος ή εχθρός ( χεχε! )που μπορώ να βρώ στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών και περιχώρων τηλεόραση 32ιντσών ( ανεξαρτήτου μάρκας και τιμής ) με φορμάτ 4 προς 3 ; ( Τετράγωνη, όχι widescreen ) Ευχαριστώ προκαταβολικά :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Για σου φιλε:hi: Για 32 το κοβω δυσκολο να βρεις και αν βρεις δεν θα ειναι κατι κορυφαιο.Θα σου προτεινα για 29(την οποια θα παρω και εγω) την Philips 29PT9417 η οποια ειναι πραγαμτικα κορυφαια τηλεοραση στο φορμα 4:3.Κοστος εχει 1000 ευρω απο κωτσοβολο.Εχει 2 tuners το οποιο σημαινει οτι μπορεις να παρακολουθεις με μια κεραια 2 προγραμματα ταυτοχρονα !!Απο εικονα επειδη την εχω δει ειναι το κατι αλλο.Αληθεια τι ακριβως την θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Αύγουστος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Φίλε ison έχω την ΡΤ 9416 την είχα πάρει πριν 2 χρόνια 415000 δρχ . Να την πάρεις την 9417 είναι καταπληκτική . Την 32 την θέλω να την κάνω δώρο στους δικούς μου , ο πατέρας μου έχει ένα σαλόνι σαν γήπεδο και βλέπει σε μια GRUNDIC 21'' της κακιάς ώρας . Υπάρχει 32΄΄ τετράγωνη και την φαίρνει κάποιος στον Αλιμο , δεν ξέρω ποιός και τι μάρκα είναι . μου έχουν πεί ότι είναι καλή σε εικόνα και όχι πολύ ακριβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Μήπως;http://www.comet.gr/details_00.asp?ID=2272&b=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 ’λλος ένας κάτοχος PT9415 προτείνει Philips..... Κορυφαία και στην εικόνα και στον ήχο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Αύγουστος 23, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Φίλε spc όχι απλά έγραψες .... Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ι Σ Ε Σ ...... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 υποθέτω ότι η συγκρκριμένη επιλογή είναι λόγω κόστουςσε άλλη περίπτωση υπάρχουν βέβαια σαφώς καλύτερες λύσεις (αλλά πολύ πιο ακριβές)ΥΓ Το link είναι ΟΚ, απλώς ''παίζει'' όποτε θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Δες και εδω για ερωτησεις και οτι αλλο www.avforum.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.