JIM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 Καλησπερα.Εχω στον υπολογιστη μου 1 ssd και 1 κανονικο δισκο.Ο HDD απενεργοποιειται μονος του και οταν παω να ανοιξω ενα αρχειο κολαει μεχρι να ενεργοποιηθει.Πως μπορω να το απενεργοποιοισω αυτο?Εχω τα Windows 7:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Οκτώβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Control Panel > Power Options > Change Plan Settings > Change Advanced Power Settings > Hard Disk > Turn off hard disk after > NEVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Κάνε τα εξής:Έναρξη - Πίνακας ελέγχουΕπιλογές ενέργειας.Δίπλα από το προφίλ ενέργεια που έχεις επιλέξει (βασικό, απόδοση, εξοικονόμιση ενέργειας) υπάρχει μιά επιλογή για "αλλαγή των επιλογών σχεδίου". Πάτησέ το.Πάτησε το "αλλαγή προχωρημένων επιλογών ενέργειας" (είναι κάτω από τις βασικές επιλογές είτε για ΜΠΑΤΑΡΙΑ είτε για ΜΠΡΙΖΑ)Στο παραθυράκι που εμφανίζεται, ψάξε για την επιλογή του "Σκληρού δίσκου". Είναι όπως στην εικόνα εδώΆλλαξε την επιλογή απενεργοποίησης σκληρού δίσκου σε ΠΟΤΕΠάτησε ΟΚ και είσαι έτοιμοςΤσέκαρε αποτελέσματα.~ΑΚΥΡΟ. Με πρόλαβε ο zomg. Greek or English the same. Check the results sir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIM Οκτώβριος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.