ngt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2012 Εχω ενα sony Vaio VGN-CR41S και η μπαταρια (VGP-BPS9-S) δεν μου τα λεει καλα τωρα τελευταια.Μολις βγαζω το ρευμα απο 100% σε 2 λεπτα παει στο 85%. Και εκει που κραταγε καμια 1.30-2 ωρεςΤωρα εχει πεσει γυρω στη μια ωρα. Εβαλα το προγραμμα battery Bar μπας μου πει ποση ειναι η φθορα της.Παρολαυτα θελω να προβω σε αγορα καινουρια μπαταριας μιας και θελω να εχω καβατζα.ΤΟ θεμα ειναι οτι οι μπαταριες της Sony εχουν προστασια, και αν δεν ειναι γνησιες, τοτε ουτε φορτιζουν ουτε ξεκιναει το λαπτοπ.Βλεπω οτι υπαρχουν μπολικες μπαταριες στο ιντερνετ κανονικης χωρητικοτητας, και μερικες ειναι και συμβατες απο οτι λενε με WIN7 και WIN VISTA με ενα 5ευρω παραπανω. Βλεπω ομως κατι μπαταριες διπλασιας χωρητικοτητας (και μεγεθους) και τις θεωρω πολυ καλη επιλογη, αλλα λενε απο κατω στη σημειωση, NOT COMPATIBLE WITH WIN7 and WIN VISTA.Εχει βρει κανενας, καποιο HACK για να δεχθει το λαπτοπ αυτες τις μπαταριες ? Αποτι φαινεται σε WINXP δουλευουν μια χαρα.Σε ενα απλο search στον γουγλη, βλεπω οτι βγαινει λεει ενα μυνημα και ηταν ενα προγραμμα exe της sony και απλα το εσβηνες, αλλα δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις βγαινει μονο ενα μυνημα, και σε ποιες αλλες αρνειται το pc να ξεκινησει η να δουλεψει με τη μπαταρια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Στις μπαταρίες για sonyu σου δίνουν ένα προγραμματάκι και φλασάρεις το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Οκτώβριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Σου δινει CD σε ολες τις μπαταριες, απλα για να λεει ο πωλητης σε μερικες FULLY COMPATIBLEΣε αλλες λγιο πιο φτηνες ιδια χωρητικοτητα NOT COMPATIBLE WITH WIN7και στις μςγαλες μπαταριες NOT COMPATIBLE WITH WIN7 or WIN VISTA.Ιδιος πωλητης σε ολες.*Φανταζομαι οτι κατι αλλαζει μεσα,Αν ηταν μονο το προγραμμα για το BIOS τοτε φανταζομαι ο πωλητης απλα θα εκανε ενα copy paste το CD με το προγραμμα. Μαλλον κατι παιζει με τη πλακετιτσα που εχουν μεσα οι μπαταριες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Δεκέμβριος 1, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Τελικα πηρα μπαταρια απο ebay στοιχισε 29 ευρω.Αυτην εδωBattery for Sony VGP-BPS10 VGP-BPS9/S VGN-AR810 Silver,fully decoded for Window7Battery for Sony VGP BPS10 VGP BPS9 s VGN AR810 Silver Fully Decoded for WINDOW7 | eBayΑκομη και απο την δευτερη φορτιση κραταει γυρω στις 2 ωρες και με το ζορι πεφτει η φορτιση.Χωρις κανενα θεμα. Πολυ ικανοποιητικη αγορα θα ελεγα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.