Jump to content

LCD...εκει που δουλευε ψοφησε κλαψ..

whitewolf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:cry: ειναι η τριτη που πεθαινει ετσι αδοξα ,οι αλλες δυο απο δικη μου λαμακια.Αυτη δουλεψε κανα 6μηνο στο κουτακι της ωραια και καλα και μια πρωια μας αφησε και δειχνει ετσι...την χασαμε?να μας πει κανας πιο εμπειρος...Vouda help :)

και οχι τιποτε αλλο που να βρω τωρα αλλη τσαμπα....:D ειχα βρει και τις τρεις απο χειριστηρια συναγερμου...:rip:

post-650-1416071169,8136_thumb.jpg

έχεις κωδικό να βρούμε κανένα σχηματικό μπας και δίνεις παραπάνω τάση από όση πρέπει και τις καις?

πανω στην πλακετα λεει,:

P-S2A20CE

LMC-SS2A20

μαρκα SDEC και εχει και ενα αυτοκολητο που λεει:

SSC2A20DLYY

9 9 3 0

αυτα :D

Δεν είναι λογικό να καίγονται μετά από 6 μήνες από λάθος τάση...

Στα καλά καθούμενα κάηκε? εκεί που δούλευε κάηκε ή πείραξες τίποτα καλώδια?

πώς δεν είναι λογικό? εγώ αρχικά έδινα 5v στο backlight μιας που ήθελε 3,3 και άντεξε κάμποσο καιρό μέχρι να κακαρώσει...κι έλεγα "μα γιατί ζεσταίνεται τόσο?" λολ

εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι ηθελε 3,3 και οχι 5V:

συνηθως βαζουν ανα δυο led σε σειρα και πολλα ζευγαρια παραλληλα

τι να πω και εγω που μπερδεψα τα καλωδια και της εδωσα 12V, και δεν πηρα ειδηση οτι εκανα λαθος και δεν καταλαβαινα μετα γιατι καπνιζει :)

Αρχική απάντηση από gsmaster [Χθες, στις 00:32]

Δεν είναι λογικό να καίγονται μετά από 6 μήνες από λάθος τάση...

Αρχική απάντηση από orck [Χθες, στις 21:30]

εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι ηθελε 3,3 και οχι 5V:

συνηθως βαζουν ανα δυο led σε σειρα και πολλα ζευγαρια παραλληλα

τι να πω και εγω που μπερδεψα τα καλωδια και της εδωσα 12V, και δεν πηρα ειδηση οτι εκανα λαθος και δεν καταλαβαινα μετα γιατι καπνιζει :)

αυτο το εχω κανει και εγω μονο που καταλαβα αμεσως τι λαμακια εκανα χεχε.

τελως παντων καηκε και αυτη,μονη της ουτε βραχυκυκλωμα ουτε παραπανω ταση.

να παω να αγορασω δεν το νομιζω...θα περιμενω να μου πεσει καμια τσαμπα η θα ψαξω να βρω καμια μπλε ......:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.