Jump to content



Star Citizen


Shaman

Recommended Posts

Για να ασχοληθώ με το game τι πρεπει να αγοράσω; Εχω χάσει λίγο τι μπάλα στο shop τους, απο οτι κατάλαβα αγοράζεις το game και σου δινουν σκάφος σε μερικά πακέτα, αυτο το insurance ειναι οι μήνες συνδρομής;

Link to comment
Share on other sites

Για να ασχοληθώ με το game τι πρεπει να αγοράσω; Εχω χάσει λίγο τι μπάλα στο shop τους, απο οτι κατάλαβα αγοράζεις το game και σου δινουν σκάφος σε μερικά πακέτα, αυτο το insurance ειναι οι μήνες συνδρομής;

Δεν έχει συνδρομή. Αρκεί να αγοράσεις ένα οποιοδήποτε game package, που περιλαμβάνει το παιχνίδι και ένα ή περισσότερα σκάφη. Επιλέγεις πακέτο ανάλογα με το ποιο σκάφος θα ήθελες να είναι το πρώτο σου.

Η ασφάλιση είναι κάτι που μπορείς να πληρώνεις μετά μέσα από το παιχνίδι, με in-game credits. Μη σε απασχολεί καθόλου.

Αφού έχεις αγοράσει το αρχικό σου πακέτο, μπορείς να αγοράσεις επιπλέον και σκέτα σκάφη για ποικιλία, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Και αυτά θα μπορείς να τα αγοράσεις μέσα στο παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Εχει θέματα συμβατότητας με joysticks η ειναι ολα κομπλε; Λεω να πάρω το constellation.

Δεν έχει ιδιαίτερα θέματα συμβατότητας, αλλά δεν έχει και πλήρη υποστήριξη για τα περισσότερα HOTAS. Αν πάρεις το Constellation, έχε υπόψη ότι δεν μπορείς ακόμη να το πετάξεις (ίσως μετά την ερχόμενη εβδομάδα και την Gamescom, αλλά δεν είνα σίγουρο). Θα μπορείς απλά να το κοιτάς μέσα στο υπόστεργο και θα σου δώσουν προσωρινά ένα Hornet για να παίζεις.

Για την ώρα, πετούν κανονικά μόνο τα Aurora, 300i, Hornet.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά, το φετινό livestream με εξέπληξε. Παρότι δεν ενθουσιάστηκα από ό,τι είδα, είχαν πάρα πολύ υλικό, σε πάρα πολλές κατηγορίες.

Πχ τα επερχόμενα νέα game modes (Racing, co-op Vanduul Swarm).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7hN-0TrdUR0]Star Citizen - Murray Cup Trailer - YouTube[/ame]

Τα νέα υπόστεγα και τον τρόπο που θα τα επιλέξουμε (πιθανότατα θα είναι όλα διαθέσιμα, αλλά η επιλογή υποστέγου θα ορίζει και την αφετηρία κάθε πιλότου στο σύμπαν).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dPspFrsuJCo]Star Citizen - Your New Hangar! - YouTube[/ame]

Constellation variants (called it :D) μαζί με 4 διαφορετικές μπροσούρες (1 2 3 4) και την εξαιρετικά σκηνοθετημένη διαφήμιση με τα φριχτά facial animations. :confused:

Μαζί και αρκετές πληροφορίες για τις προτεραιότητες της 0.9, όπως web leaderboards, flight mechanics changes (top speed increase, IFCS strafe, maneuvering thruster afterburn), ...

Πάντως, εξακολουθώ να προβληματίζομαι όσο τα beauty shots είναι έτσι:

Racing_teaser_header.jpg

και το in-game είναι όπως το παραπάνω teaser του Murray Cup, που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από το Sanctum.

Link to comment
Share on other sites

Από άποψη περιεχομένου δε θα πω κάτι, αλλά από άποψη ποιότητας το livestream ήταν απαράδεκτο.

Αυτό το blurriness που είχε με ανάγκασε και έκλεισα το video τελείως. Και η ποιότητα του ήταν...320p upscaled σε 1080p στην καλύτερη.

Ωστόσο δε κατάλαβα πώς θα δουλεύει τελικά τα 6 degrees of freedom. Είπε ότι όταν είσαι decoupled θα έχεις, αλλά ακόμα και τώρα δεν ισχύει αυτό; Αλλά decoupled πας σα σαλιγκάρι...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, η ποιότητα εικόνας/ήχου ήταν αφόρητη. Εγώ το είχα αφήσει παραδοσιακά στη 2η οθόνη χαμηλωμένο και έδινα προσοχή μόνο όταν είχε κάποιο ενδιαφέρον.

Στην ουσία: αυτή τη στιγμή έχεις τη δυνατότητα να κινηθείς πάνω-κάτω / αριστερά-δεξιά μόνο σε decoupled mode. Η αλλαγή θα επιτρέπει αυτήν την κίνηση πάντα. Ο διπλασιασμός της μέγιστης ταχύτητας λογικά θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Πάντως, ενώ τεχνικά το βρίσκουν με τον καιρό, από ατμόσφαιρα μου φαίνεται ότι πάσχει μπροστά στο ED. Αν δεν ήταν πανάκριβο, θα είχα βάλει εκεί τα λεφτά μου. :o

Όχι ότι είναι κακό το SC, κάθε άλλο! Απλά τυχαίνει το κομμάτι που με συναρπάζει πραγματικά να είναι το μόνο με το οποίο ασχολούνται στη Frontier για την ώρα. Όταν αρχίσουν κι εκείνοι να παίζουν με το FP(S) σε κανένα expansion, meh...

Link to comment
Share on other sites

Μ'αυτά και μ'αυτά, πιάσαμε το 50άρικο και πλησιάζουμε ήδη τα 51...

Πάντως, ενώ τεχνικά το βρίσκουν με τον καιρό, από ατμόσφαιρα μου φαίνεται ότι πάσχει μπροστά στο ED. Αν δεν ήταν πανάκριβο, θα είχα βάλει εκεί τα λεφτά μου. :o

Συμφωνώ.

Ελπίζω να αλλάξει το focus παρακάτω...

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς στο μεσοδιάστημα μέχρι τη δημοσίευση του Letter from the Chairman έπιασαν και τα $51 εκ., οπότε τα νέα μαζεμένα:

$50 million - Alien Languages for 3 major races

$51 million - Interactive Space Map on the way

Και οι επόμενοι στόχοι:

$52 million - Jetpack (Manned Maneuvering Unit)

Whether you are engaging in precision mining operations or delicate salvage retrieval, the BB-12 is capable of EVA operation for six uninterrupted hours. This new model features twenty-four precision nozzle thrusters and two redesigned heavy-duty tanks of gaseous nitrogen propellant, capable of being hot-swapped while on the drift or refueled back on the ship.

$53 million - INDEPENDENT ARBITRATOR’S GUILD

...a staffed position for taking care of certain player disputes without leaving our world. The stretch goal will earmark money to maintain this as a position at Cloud Imperium

Επιτέλους και η παρουσίαση της Gamescom σε καλύτερη ποιότητα, ανεβασμένη στο youtube:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=A0grZDNdUYY]Gamescom Presentation - YouTube[/ame]

Τέλος, ετοιμαστείτε για αλλαγές στη σελίδα του παιχνιδιού - η πραφανέστερη ότι το τίκερ με τα εκατομμύρια μας αφήνει χρόνους και αντικαθίσταται σταδιακά από άλλους δείκτες - που δε δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. ;)

Α, και τα διαφορετικά μοντέλα του Constellation, αν τυχόν δεν τα έχετε δει ακόμη...

Taurus_StoreFront.jpg

Aquila_StoreFront.jpg

Andromedia_StoreFront.jpg

Phoenix_BeautyShot.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς ιδέα πώς θα κάνουν τα guilds/corporations κτλ;

Έχουν πει τίποτε;

Ότι έχουν, έχουν. Το θέμα είναι τι έχεις κατά νου. Περιμένουμε σταδιακά:

- Drop 3: Ιδιωτικό Φόρουμ/Chat

- Drop 2: Επί μέρους ρόλοι (πχ CEO/COO/CFO), τομείς (πχ Logistics/Exploration/Fighting)

- Reputation System (corp relations)

Απλά δεν ξέρουμε με ποια σειρά θα τα υλοποιήσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα Constellation έχουν μοσχοπουλήσει, οπότε αισίως έχουν καλυφθεί και τα $52 εκ. -εξασφαλίζοντάς μας ένα jetpack. Για τα $54 εκ. επιστρέφει το μοτίβο με τους πλασματικούς στόχους:

More Detailed AI Activities – we’ll add ten distinct types of AI character roles on planetside environments! At $54 million, this includes Bartender, Doctor, Entertainer, Nurse, Sanitation Worker, Security Guard, Shopper, Tourist, Vagrant and Vandal. Future AI roles will be added with future stretch goals! Each additional ‘class’ of character will be fully expressive and have a role to play in Star Citizen’s planetside interaction AND the game’s greater economy.

Σε κάτι πιο ενδιαφέρον, μια εντυπωσιακή εκδοχή του Mustang, με αγωνιστικά χρώματα της "Accelerated Mass Design" (wink wink) θα συμπεριλαμβάνεται με μερικές κάρτες γραφικών, πιθανότατα της σειράς R9, αν κρίνω από τα λογότυπα.

Mustang_Gamma_AMD_Version_06_Bhasin.png

Αν σας αρέσει, κρατήστε την εικόνα, γιατί ο Hobbins, που σχεδιάσε το Mustang, έκτοτε την έχει κοπανήσει για να δουλέψει στα νέα Star Wars. ;)

Link to comment
Share on other sites

Είχα ξεκινήσει να χαζεύω το τελευταίο Jump Point, που καταπιάνεται κυρίως με τη μετασκευή του Constellation στα διαφορετικά μοντέλα. Το παράτησα... είναι πιο πολύ τεχνικό εγχειρίδιο για κάποιον που ασχολείται με 3D modelling.

Οπότε, επιστροφή στην αναμονή για την 0.9, που αναμένεται να περιλαμβάνει:

* ανανεωμένα υπόστεγα + asteroid hangar

* Murray Cup Racing (map + game mode)

* M50, 350R both flyable

* Leaderboards (all game modes)

* Vanduul Swarm Co-op

* Private matches

* Control customization

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από κινητό με τη διαφήμιση του M50 (WiP). Εξακολουθούν να παιδεύουν τους απελπιστικούς χαρακτήρες με το φριχτό animation, αλλά τουλάχιστον είναι ευφάνταστο το σενάριο (Top Gear spoof).

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zhODsqwt1v0]Galactic Gear M50 Commercial - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

αν και εδώ και περίπου 3 ώρες έγινε release η 0,9(με όσα ανέφερε παραπάνω ο @acct )

κανείς δεν μπορεί να μπεί στο παιχνίδι(login failed)

edit...σιγά σιγά μπαίνει κόσμος

Έγινε επεξεργασία από shattered
Link to comment
Share on other sites

NEVER SETTLE FOREVER

το δίνει σε προσφορά με νέες κάρτες με το golden pack!

Πήρα το visionstudio και ρώτησα,αν έχουν κωδικούς και μου είπανε περιμένουν,και αν παραγγείλω τώρα την r9 280x θα μου στείλουν τον κωδικό στο email μου μόλις τον παραλάβουν!

Link to comment
Share on other sites

αρχικά δεν ξέρω αν βιάζεσαι τόσο για r9 280x(θα ήθελα να δω πως πάει όταν βγει η 285x απο θέμα κατανάλωσης και μόνο)

απο εκεί και πέρα....

The Star Citizen Mustang Variant Racer release date has been communicated as October 1, 2014, but Gamers can choose it now and receive their offer code on release date. Along with the Star Citizen Mustang Omega Variant Racer you also get access to the Star Citizen multiplayer module “Arena Commander” and the “Murray Cup Race Series”. The Star Citizen Mustang Omega Variant Racer can also be used to play Star Citizen (the full game) but additional fees may apply. For more information, visit https://robertsspaceindustries.com/.

οπότε για να παίξεις τα επόμενα modules(fps/planetside και πιθανά early persistent universe) θα χρειαστείς το λεγόμενο module pass(5euro/module)...

θα πρότεινα να στείλεις ένα mail στο support του star citizen για να είσαι σίγουρος τί ακριβώς παίζει

απο εκεί και πέρα welcome to the verse

Link to comment
Share on other sites

αρχικά δεν ξέρω αν βιάζεσαι τόσο για r9 280x(θα ήθελα να δω πως πάει όταν βγει η 285x απο θέμα κατανάλωσης και μόνο)

απο εκεί και πέρα....

The Star Citizen Mustang Variant Racer release date has been communicated as October 1, 2014, but Gamers can choose it now and receive their offer code on release date. Along with the Star Citizen Mustang Omega Variant Racer you also get access to the Star Citizen multiplayer module “Arena Commander” and the “Murray Cup Race Series”. The Star Citizen Mustang Omega Variant Racer can also be used to play Star Citizen (the full game) but additional fees may apply. For more information, visit https://robertsspaceindustries.com/.

οπότε για να παίξεις τα επόμενα modules(fps/planetside και πιθανά early persistent universe) θα χρειαστείς το λεγόμενο module pass(5euro/module)...

θα πρότεινα να στείλεις ένα mail στο support του star citizen για να είσαι σίγουρος τί ακριβώς παίζει

απο εκεί και πέρα welcome to the verse

μπα low είναι η 285,κανένα λόγος,μόνο άλλο τσιπ και έξτρα features, για να το μπω σε αυτό το τριπάκι,ενώ έχω κάνει την έρευνα μου.Plus μονο τα 2gb ram της..!

access έχεις σα να το αγόρασες,αλλά μέχρι το σκάφος είναι και το arena αυτό,όπως το είπες δηλαδή....νταξ..Αυτό θα το φτιάξουμε με τον καιρό,έχω κοζάρει ένα:devil: σκάφος,αλλά κάνει 90€ :p συν το υπόλοιπο game..

AMD Never Settle Forever.. What does this mean? : starcitizen

AMD to update never settle to include Star Citizen exclusive ship - Tech News and Reviews - Linus Tech Tips

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.