Jump to content

Star Citizen

Shaman

Recommended Posts

Btw είμαι ο μόνος που δεν μπορώ να παίξω με flight stick?

Δοκίμασα με το πιστό (pun intended) Trust που είχα κλέψει από τον αδελφό μου κάποτε, αλλά έκανα 10 λεπτά να ρίξω έναν Vanduul. Με το mouse πάει καλύτερα το πράγμα.

Σαν σωστός DIYer πρέπει να κάνεις πατέντα και να παίξεις SC με αυτό το joystick :hehe:

In other news, φτάσαμε τα 46m και βγήκε και ένα patch για το AC.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link//13942-Star-Citizen-Patch-122

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13944-Letter-From-The-Chairman-46-Million

Μεταξύ άλλων:

Added “Invert Flight Mouse” and “Invert Flight Controller” options to game settings screen

Τώρα μάλιστα, μπορεί να λέγεται space sim! :p

Κατά τ' άλλα, το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας σημαίνει ότι μετά το Constellation και το Cutlass περιμένουμε να δούμε το Retaliator να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση, ενώ αύριο σκάνε μύτη φρέσκες εικόνες μετά τον επανασχεδιασμό του μοναδικού βαρέος βομβαρδιστικού που ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Τι ψηφίζετε αυτή τη φορά; Should [CIG] continue to offer stretch goals? Εγώ τείνω προς το όχι... καιρός είναι πια.

Κι εγω τελικα οχι ψηφισα, καλα ηταν οσο κρατησε!

Ξεκινησαν να δινουν access και στους πρωτους Backers για το multiplayer μερος του AC. Μικρος αριθμος αλλα θα αυξηθει δραματικα τις επομενες μερες συμφωνα με τα λεγομενα τους. Οι προσκλησεις θα στελνονται βαση του Citizen ID number και θα ερχεται και email με την ειδοποιηση.

Multiplayer Roll-Out

Οι καινούριες εικόνες του Retaliator το χρίζουν πιθανότατα το πιο καλοσχεδιασμένο σκάφος μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην είναι και το πιο όμορφο, αλλά σίγουρα ανταποκρίνεται στις δικές μου προσδοκίες από ένα παροπλισμένο στρατιωτικό διαστημόπλοιο.

Aft_gun_corr_02.jpg

Α, και η προθήκη με το μοντελάκι του Freelancer έχει χώρο και για τα Hull C, Starfarer. Με βλέπω να τα μαζεύω όλα σιγά-σιγά. Αναρωτιέμαι πόσες προθήκες χωράνε στο υπόστεγο όμως. :hmm:

Screenshot_display_case_2.png

Έγινε επεξεργασία από acct
σπέλινγκ

Σχετικά με τα hangars

Eric "Wingman" Peterson on rsi forums

" All hangars are getting a make over, think of them as Pre Alpha hangars."

Επίσης βρήκα και αυτό στα forums https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/148903/mobiglass-fps-loadouts-and-character-creation-oh-my/p1

είναι πράγματα που υπάρχουν στο τελευταίο patch που κατέβηκε πριν μερικές μέρες

το retaliator είναι πραγματικά το functional spaceship απο πλευρά design αυτή την στιγμή. μου αρέσει(αν και δεν γουστάρω ιδιαίτερα την "search and rescue" Drake Interplanetary)

ps.όταν γίνει release αν συνεχίσουν έτσι μας βλέπω να χρειαζόμαστε r9 280x ή κάτι αντίστοιχο για 1080p med-high

le edit . Αν και λίγο πιο παλιό.. και εγώ θέλω να τελειώσουν τα stretch goals και να μην βγουν άλλα αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει...

Έγινε επεξεργασία από shattered

Available το εξωγήινο...!

http://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13954-XiAn-Scout-Available

I like.

Ωραίο επίσης το θεματάκι με το holographic viewer.

Τώρα το SC θα ζορίζει τις κάρτες γραφικών μας ακόμα και στον browser. :p

Έγινε επεξεργασία από Shaman

Παραδόξως, ενώ δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, φαίνεται ότι το τελευταίο patch έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του παιχνιδιού. Δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα, αλλά το free flight είναι πολύ πιο ευχάριστο, ακόμη και σε 5770.

Κατά τ' άλλα, με τα $47 εκ. εξασφαλίσαμε και το Engine Tuning Kit. Δυστυχώς, στα $49 εκ. υποδεχόμαστε χωρίς ψηφοφορία το Space Plant (ένα μπονζάι σε βιτρίνα), τη λιγότερο δημοφιλή επιλογή από τις τελικές τρεις.

Αν αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι τελείωσαν οι μεγαλεπίβολες ανακοινώσεις σε κάθε εκατομμύριο, θα είμαι ευχαριστημένος.

Στο μεταξύ, έχει μπει κανείς στο multiplayer; Εγώ, με Citizen Record ~133000, ακόμη περιμένω πάντως.

Όσο περιμένουμε, μια ενδιαφέρουσα σελίδα είναι αυτή: Star Citizen Datapad: Ships, Equipment & Galactic Map

Ειδικά η ενότητα Star Citizen: Ship Specs Chart, που είναι ακριβώς ό,τι θα έπρεπε να υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα...

Περιλαμβάνει και ένα File Browser, με τα περιεχόμενα όλων των .xml από το αποκρυπτογραφημένο .pak, αν θέλετε να τα χαζέψετε για κάποιο λόγο (πχ για να δείτε τις ρουτίνες που χρησιμοποιούν τα διαφορετικά επίπεδα AI). ;)

Έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τη φετινή συνάντηση στο περιθώριο της Gamescom, αλλά δε νομίζω να είναι κανείς μας Κολωνία το Δεκαπενταύγουστο. Χώρια που φέτος θέλουν και $10 εισιτήριο. ;)

Πάντως, όσο περιμένουμε να σουλουπωθεί λίγο το AC, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σκάφη (από το ενυδρείο των Goonrathi)

jMW40L0.png

ebTckJh.gif

Bjp70Gf.gif

q7tsJJn.gif

yqwPHmg.gif

sCtGuLJ.gif

YQx6Upx.gif

YthLOYC.gif

emotviE.gif

oKR3a8A.gif

lLPD1CV.gif

eIfjuW6.gif