Jump to content



Star Citizen


Shaman

Recommended Posts

Ας πω κι εγω τις εντυπωσεις μου μετα απο 1-1μιση ωριτσα χθες με το AC!

Καταρχην δεν ειχα κανενα θεμα με τα FPS κτλ. Σε 1920χ1080 με Very High Details πηγαινε νερο, η αληθεια ειναι οτι το ειχα φοβηθει λιγο με αυτα που διαβαζα. (i5 2500k, 16gb RAM, 770gtx 2gb, SSD). Τα γραφικα μου φανηκαν παρα πολυ καλα, ειδικα ο φωτισμος! Δοκιμαστε να περασετε διπλα απο τις ακτινες των terraformers και δειτε πως αλλαζει ο φωτισμος μεσα στην καμπινα και στο εξωτερικο του σκαφους!

Χειρισμος: Μου κανει εντυπωση που τον βρηκες ασαφη τον χειρισμο [MENTION=22279]acct[/MENTION], δεν ξερω μηπως ειναι λογω σκαφους γιατι δυστυχως δεν εχω Aurora για να δοκιμασω. Το 300ι που πεταξα μου φανηκε τρομερα ευκινητο και με αποκριση ακριβειας αλλα ταυτοχρονα ειναι και "χαρτι".. Στις πρωτες βολες ακους τα Shields at half, Shields at quarter, Shields down.. και μετα αρχιζουν οι σπιθες! :help: Δεν ξερω αν ειναι θεμα Balancing αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι "πεφτει" υπερβολικα γρηγορα. Βεβαια θα μου πειτε πρωτη φορα το πιανεις στα χερια σου, αλλα ακομα κι ετσι νομιζω οτι θελει ενα κλικ στα... HP! Ειμαι περιεργος να διαβασω και γνωμες απο αλλους με διαφορετικα σκαφη πανω σ'αυτο το κομματι!

Αρνητικες εντυπωσεις ουσιαστικα δεν εχω περα απο 2-3 πραγματακια τα οποια ειναι θεμα ειτε προσωπικων προτιμησεων ειτε πραγματα που θα αλλαξουν/βελτιωθουν σε καποιο σταδιο του AC αργα ή γρηγορα.

Το πρωτο ειναι οτι σε καποιες στιγμες μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν πολυ ευκολο να πετυχω τον αντιπαλο. Συγκεκριμενα, θυμαμαι στιγμη που σημαδευω τον κυκλο, πρασινιζει το target, ριχνω, ο αντιπαλος κανει ελιγμο και καποιες βολες σαν να τον "ακολουθησαν". Δεν ξερω αν το περιγραφω καλα, μαλλον θα χρειαστει να το πιασετε στα χερια σας για να καταλαβετε τι εννοω. Ηταν λες και λογω του οτι ειχα ριξει "σωστα" την ωρα που επρεπε, μου εδωσε το hit παρολο που κανονικα η βολη εφευγε ευθεια και λογικα αστοχουσε.

Το δευτερο σημειο που με ξενισε λιγο ηταν οι πυραυλοι. Ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα ειναι shoot/kill. Δεν ειδα Vanduul να ριχνει flare για να αποφυγει πυραυλο δικο μου, οποτε θεωρω οτι ειναι θεμα ΑΙ αρα και κατι που φτιαχνεται σχετικα ευκολα. Απο την αλλη, χρησιμοποιουν κανονικοτατα πυραυλους οι εχθροι, δεν χαριζουν καστανα...

Το τριτο και ισως σημαντικοτερο που θα ηθελα να δω οσο το δυνατον πιο αμεσα ειναι η δυνατοτητα να κανεις map controllers/keybind. Δεν ξερω αν δεν το βρηκα εγω (εψαξα, αληθεια!) αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει. Παρολο που δεν ειχα κανενα προβλημα να μου "δει" το HOTAS, αρκετα πραγματα που θα ηθελα πανω στα χειριστηρια δεν τα ειχα (afterburner!!) με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο να μεταφερω το χερι απο την μανετα στο πληκτρολογιο οταν μου ριχνουν απο παντου!

Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την κατασταση του AC! Με μια λεξη θα το χαρακτηριζα διασκεδαστικο! Επισης, ειναι δυσκολο.. μετα το Wave 5 (μεχρι 6 καταφερα να φτασω) πραγματικα δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα. Στο Wave 6 ακουσα το On board computer να μου λεει Elite wave incoming.. (ο ενας Vandull λεγεται The Priest :laughing:)

Link to comment
Share on other sites

ποιο HOTAS εχεις? γιατι εγω με το x52 pro μου φανηκε υπερβολικα δυσκολο να στοχευσω με οτιδηποτε (πλην των missiles βεβαιως...)

Βασικα απογοητευτηκα... φαινεται ο χειρισμος να ευνοει ξεκαθαρα mouse + keyboard... Διαφορα στυλ arcade και simulation σε war thunder φαση... :(

Έγινε επεξεργασία από Orgios
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=31173]Kvothe[/MENTION] αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να αλλάξεις τις προεπιλογές του HOTAS. Λογικά η δυνατότητα θα προστεθεί στην 0.9. Για την ώρα, απλά έχουν ετοιμάσει δύο εναλλακτικά XML, για το Saitek X-55 Rhino και το Thrustmaster Warthog, που μπορείς να τα φορτώσεις από κονσόλα.

Κατά τ' άλλα, πρέπει να έφαγες κι έναν Elite/Ace στο Wave 3. Ανά 3 έχει πιο δύσκολους αντιπάλους και πρέπει να σου ξαναγεμίζει πυραύλους/πυρομαχικά.

Για όποιον βαριέται να διαβάσει το εγχειρίδιο, έχουν βγει και δύο βίντεο με οδηγίες, όπως και εναλλακτική έκδοση του launch trailer, εδώ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AJC-0TkAST4]Arena Commander How to Fly - Mouse and Keyboard - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AMTD9y11ULk]Arena Commander How to Fight - Mouse and Keyboard - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα κι εγώ για λίγο σε ένα φίλο μου χθες. Είχαμε αρκετά προβλήματα με crashes και freezes. Όσο έτρεχε ήταν πολύ καλό αν και πρέπει να πω ότι ο χειρισμός με mouse+keyboard δεν ήταν και ότι καλύτερο και το HUD μου φαίνεται ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

edit: Έγιναν και κάποιες αλλαγές στο site. Μια ενδιαφέρουσα είναι μια σελίδα με το project status των διάφορων modules του παιχνιδιού.

https://robertsspaceindustries.com/project-status

Hangar module

Arena Commander

Planetside

FPS

SQ42

PU

Έχει και 2 κενά tiles. Να περιμένουμε και μελλοντικές προσθήκες άραγε;

Έγινε επεξεργασία από EraserheadX
Link to comment
Share on other sites

Να και κάτι που δεν περίμενα να δω τόσο νωρίς:

KEfp7lh.jpg

Αν θέλετε να φτιάξετε άλλο control XML, εκτός από τα 1+2 που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, υπάρχει αυτό το εργαλείο (δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λένε ότι δουλεύει):

http://cloud.shamrockman.net/AC/

Link to comment
Share on other sites

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13928-The-Next-Great-Starship-Finale-Preview

But wait, there’s more! We’ve updated every Star Citizen Hangar this week to display the two TNGS finalists. Take a look around and pick the one you like best; the winner will be determined via live vote at this site tomorrow when the finale streams live! (3 PM PST.)

Don’t be alarmed if your Hangar seems a little different: because they will only fit in the larger Deluxe Hangar, we’ve temporarily upgraded everyone so that the gunship prototypes can be examined correctly. Your hangars will revert to their standard settings next week.

Nice touch. ;)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, επιτέλους είναι διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις του Freelancer, και μαζί τους ένα νέο διαφημιστικό φυλλάδιο και η συνοδευτική διαφήμιση.

Ταυτόχρονα, φτάσαμε και τα $45 εκατομμύρια, οπότε, έχοντας εξασφαλίσει το Engine Tuning Kit και έχοντας επιλέξει το Hadesian Artifact, τώρα επιλέγουμε για ποιο σκάφος θα είναι η επόμενη διαφήμιση. Έχω 1-2 ιδέες. ;)

Link to comment
Share on other sites

Γύρισα πάνω στην ώρα για να δω ποιο σκάφος κέρδισε την ψηφοφορία και τον τίτλο του Next Great Starship, αλλά όχι και για να προλάβω να ψηφίσω, αφού η σελίδα τους είχε γονατίσει πάλι... :...:

And the winner is:

Four Horsemen's Aegis Redeemer

Redeemer.jpg

που είναι κρίμα, γιατί πραγματικά προτιμούσα το

Shard Collective's Origin AX-114

Boomslang.jpg

Η διαφήμιση του Freelancer ήταν απλά συμπαθητική - τίποτα ιδιαίτερα συναρπαστικό, αλλά περιμένω να την ξαναδώ και σε υψηλή ανάλυση. ;)

Link to comment
Share on other sites

Damn. Κι εγώ προτιμούσα το άλλο.

Ελπίζω τελικά να τα δούμε και τα δύο στο universe.

Edit: Τώρα βλέπω το video. Νομίζω αν βγάλουν τα "you know" η διάρκεια μπορεί να πέσει στα 30-40 λεπτά.

Έγινε επεξεργασία από Shaman
Link to comment
Share on other sites

Edit: Τώρα βλέπω το video. Νομίζω αν βγάλουν τα "you know" η διάρκεια μπορεί να πέσει στα 30-40 λεπτά.

Αν σε είχα προλάβει, θα σε προειδοποιούσα ότι δεν αξίζει τον κόπο. Το είχα αφήσει να παίζει στη διπλανή οθόνη όσο έκανα δουλειά και ένιωσα την ανάγκη να κοιτάξω μόνο ~10' από ολόκληρη την ώρα.

Πάντως, νομίζω ότι τουλάχιστον το πρώτο ζευγάρι θα το δούμε στο παιχνίδι, όπως και να 'χει. Fingers crossed.

Απλά τώρα αναρωτιέμαι για την επόμενη διαφήμιση που περιμένουμε, του Constellation. Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερη. Του Freelancer θυμίζει σε όλους τους αμερικάνους διαφήμιση του Ford F-150 (built Ford tough κτλ), οπότε είναι ενθουσιασμένοι. Όμως, για όποιον δεν πιάνει την πολιτισμική αναφορά, είναι μακράν η πιο αδιάφορη διαφήμιση μέχρι τώρα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vO7RxsZpcKc]Star Citizen - MISC Freelancer Commercial - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Οι δοκιμές για φωνητικές εντολές έχουν ξεκινήσει νωρίτερα στο Elite: Dangerous, οπότε έχω πετύχει και δωρεάν εναλλακτικές. Αν θες, ρίξε μια ματιά στα:

Shoot - Downloads (σχετικά παλιό)

Killers Software - Voice Command 2.0 (αρκετά διαδεδομένο)

Σχετικά δημοφιλή είναι και τα DWVAC, SAY2PLAY, αλλά αυτά είναι ακριβότερα κι από το VA.

Το πρόβλημα με τη δοκιμαστική έκδοση του VA είναι ότι υποστηρίζει μόνο ένα προφίλ παιχνιδιού, οπότε πρέπει να επιλέξεις με ποιο θέλεις να το χρησιμοποιείς. ;)

Link to comment
Share on other sites

Έχει πλάκα ο "δημοσιογράφος". Cloud Built Games, starcitizen.com... είναι από εντελώς άλλο ανέκδοτο. ;)

Με την ευκαιρία, μερικές πρώτες εικόνες από τις διαφορετικές εκδόσεις του Constellation, που τις περιμένουμε σύντομα:

10363543_682906308429325_1275656293169361420_n.jpg

10432126_682461418473814_3385969860222084014_n.jpg

10342887_682023708517585_2827158700036451610_n.jpg

10412031_685103904876232_831460961964546672_n.jpg

Ειδικά η LX -αν ακολουθεί την ονοματολογία του Aurora- δεν είναι καθόλου άσχημη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.