Jump to content



Star Citizen


Shaman

Recommended Posts

TNGS 1.15... πάει κι ο 2ος ημιτελικός. Έχει επιλεγεί και η 2η ομάδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=h8tFZm7ooiY]The Next Great Starship Episode 1.15 - YouTube[/ame]

Για τα σκάφη:

03:05 > InfiniteXueMonkey

14:15 > Shard Collective

Πολύ καλή επιλογή του 2ου φιναλίστ. Για μια φορά συμφωνώ απόλυτα μα τους κριτές και στη σύγκριση μεταξύ των δύο νικητών που πάνε στον τελικό.

Την επόμενη εβδομάδα, σε ζωντανή ψηφοφορία, θα επιλεγεί ο τελικός νικητής -το σκάφος που θα μπει σίγουρα στο παιχνίδι και μαζί η ομάδα που θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Για την ώρα, μπορείτε να ψηφίσετε εδώ ή εδώ για το σκάφος που θέλετε να δείτε στην 3η θέση, μεταξύ των 4 που δεν επελέγησαν στους ημιτελικούς. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Link to comment
Share on other sites

Όπως μπορεί να παρατηρήσατε, όλα τα σφάλματα που εκκρεμούσαν φαίνεται να έχουν επιλυθεί. Αν δεν ανακαλυφθεί τίποτα δραματικό με τις δοκιμές των επόμενων 2-3 ημερών, περιμένουμε το AC v.8 να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στην εβδομάδα.

Όσο κι αν λέω ότι θα προτιμούσα να παίζω ED, όσο κι αν ξέρω ότι δεν πρόκειται τρέχει ικανοποιητικά στον υπολογιστή μου, οι πρώτες εικόνες είναι ασύλληπτες.

Πχ το πιλοτήριο του 300i και του Aurora:

AC_300i_cockpit.jpg

AC_Aurora_Cockpit.jpg

ή ένα σύντομο βίντεο με NPCs να συναντιούνται στο διάστημα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_7Nzbjo8uxU]Arena Commander Sizzle Trailer - YouTube[/ame]

ή το πανέμορφο M50, από το εξώφυλλο του καινούριου Jump Point, που ασχολείται διεξοδικά και με τα μεγαλύτερα σκάφη...

JP_May_2014_Cover.png

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από τις αναβαθμίσεις, πρέπει να συζητήσουμε και τι controller θα αγοράσουμε. :p

Ειχα τσιμπησει απο e-store εξωτερικου (δεν το εβρισκα Ελλαδα πουθενα σε λογικο χρονο παραδοσης/2μηνα κτλ) τα χριστουγεννα το T-Flight HOTAS X της Thrustmaster. Τιμιοτατο hotas σε πολυ λογικη τιμη! Τα saitek τα βρισκω πολυ "αλμυρα", χωρις βεβαια να σημαινει οτι δεν ειναι ποιοτικα χειριστηρια!

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στις επόμενες λίγες ώρες περιμένουμε go/no-go meeting, με βάση τα αποτελέσματα από τις χθεσινές δοκιμές. Όλα τα γνωστά προβλήματα έχουν επιλυθεί, οπότε απλά ελπίζουμε να μην έχουν προκύψει καινούρια. Αν είναι έτσι, προφανώς παίζει και η σημερινή μέρα για κυκλοφορία του AC.

Re: Cockpits, ναι, τις τελευταίες 2 εβδομάδες μετακίνησαν και στα 3 σκάφη πιο μπροστά / πιο ψηλά το κάθισμα, ακριβώς για βελτίωση της ορατότητας.

Re: VR, ίδωμεν. Πολύ θα ήθελα να παίζει κάτι μέχρι τα Χριστούγεννα από την εγχώρια αγορά, αλλά ακόμη κι αν πάνε όλα βάσει σχεδίου, δε θα κράταγα την ανάσα μου. Ναι, ναι, το 'πιασα με τον Κωτσόβολο... ;)

Re: Controller, δυστυχώς, από ένα σημείο και μετά έγιναν είδος πολυτελείας. Δεν υπήρχαν αξιοπρεπή παιχνίδια που να χρειάζονται τέτοια χειριστήρια, οπότε άρχισαν να απευθύνονται σε τύπους που είναι διατεθιμένοι να ξοδέψουν ασύλληπτα λεφτά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πια φτηνές επιλογές.

Προσωπικά, μάλλον θα τη βγάλω με το Saitek X-45 μου (πολύ μέτριο HOTAS), εκτός αν αρνηθεί πεισματικά να συνεργαστεί ή αν μπορέσω να αυτοσχεδιάσω με κανένα dual stick setup με μικρό κόστος, αξιοποιώντας και το αγαπημένο μου Sidewinder Pro.

Πάντως, μη σνομπάρετε και τα CH Products - ίσως εκτός του Flightstick Pro που είναι άχρηστο για combat sims. Μπορεί να μοιάζουν ακριβότερα και πιο κακοφτιαγμένα από άλλα με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά είναι από τα πιο αξιόπιστα και πιο ευχάριστα στο χέρι.

Ελπίζω η αναβίωση του είδους να βοηθήσει να αναθερμανθεί η αγορά καλών και φτηνών χειριστηρίων...

Link to comment
Share on other sites

- No additional bugs, looking good.

- It might be a good night to stay up.

Όμως...

I did a count over all .cpp, .h, and .xml files ONLY in my entire depot folder and...

15,354,544 (lines of code)

Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις. ;)

Εγώ τελειώνω λίγη δουλειά και την πέφτω. Όποιος έχει περισσότερη υπομονή, μπορεί και να το προλάβει πριν το πρωί.

Link to comment
Share on other sites

Arena Commander V.8 Daily Bug Update - June 2, 2014

Greetings Citizens,

We’re almost there! A weekend of hard testing revealed several blockers in the current Release Candidate. The team has worked to resolve these today, and believe we have a good build now. Our internal QA group will be testing it overnight tonight, with our next “go/no-go” meeting scheduled for early tomorrow morning. The good news is that we’re closer than ever, and our efforts over the weekend had the team resolving issues on the fly as they were found by QA.

We will update you tomorrow morning (US time) on the results of the go/no-go meeting.

Link to comment
Share on other sites

Arena Commander Build Update!

Greetings Citizens,

The go/no-go meeting has happened and the word is GO! Arena Commander V0.8 is currently being uploaded to our server partners. If all goes according to plan, the module should be available to play later tonight! There’s no need to keep reloading your Star Citizen Launcher: we will post here as soon as the download is available.

In the meantime, we’ve put together a quick gallery of what we call “body horror” screenshots collected by the team in Santa Monica over the past several months. These show off some of the more bizarre bugs we’ve run into during the game’s development. We expect you’ll find a lot more once you start helping us test Arena Commander… but hopefully these have all been eliminated!

Link to comment
Share on other sites

Θα το είχα γράψει κι εγώ νωρίτερα, αλλά ήμουν απασχολημένος να δω αν μπορώ να το κάνω να ξεκινήσει. Μετά το τελευταίο patch μου κολλάει σε μαύρη οθόνη. :D

Edit: Τελικά έκανα νωρίτερα διάλειμμα για καφέ για να του ρίξω ένα βλέφαρο και με ένα repair στον ένα ΗΥ σουλουπώθηκε. Στον άλλο μάλλον κάτι δεν του αρέσει, αλλά μπορεί να το κοιτάξω το βράδυ.

Στο μεταξύ, Launch Trailer:

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από acct
Link to comment
Share on other sites

Περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις σας!

Εγώ στις είπα και προσωπικά, από τα 5' που είχα προλάβει να το δω νωρίτερα. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το Aurora βέβαια, αλλά από ό,τι φαίνεται:

* Η πτήση είναι λίγο ασαφής. Το Tokyo drift που σου είπα δεν είναι υπερβολή, το σκάφος έχει λίγο αργή απόκριση και μοιάζει συνεχώς να πλαγιολισθαίνει.

* Ακόμη και η βασική έκδοση έχει πυραύλους και περιστρεφόμενα όπλα, υποθέτω για να είναι κάπως ανταγωνιστικό απέναντι στα 300i, Hornet.

* Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, αλλά τα fps είναι απαράδεκτα σε παλιότερο ΗΥ. Ελπίζω να προλάβω να ηρεμήσω λίγο για να το δω το ΣΚ και σε κάτι καλύτερο.

Αν σκεφτώ κάτι άλλο, το συμπληρώνω αργότερα. Καλές πτήσεις. :T:

Link to comment
Share on other sites

Κατεβάζω ακόμα το patch... Πιάνω 200KB/s μόνο (?!). 500 max.. Θέλει υπομονή.

Σε σχέση με τη συζήτηση που είχαμε για controllers, εχθές κοίταζα αυτό:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ceOdOytgT64]Elite Dangerous - Saitek vs CH HOTAS Setup - YouTube[/ame]

[Ο τύπος μιλάει για Elite Dangerous, αλλά η ουσία δεν αλλάζει]

Προσωπικά δε θα πάω σε επίπεδα X55, ούτε καν X52 Pro, αλλά ένα Χ52 θα το σκεφτόμουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.