ianos666 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2012 καλημερα ! πατωντας να κανω activation μια αδεια για ενα λογισμικο με πεταει ο google chrome σε σελιδα: Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση localhost:22350η σελιδα υπαρχει σιγουρα !τι πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Το κανει και σε Internet Explorer / Firefox ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Το κανει και σε Internet Explorer / Firefox ?ναι ναι και μαλιστα στο activation του autocad μεσω ιντερνετ μου αναφερει οτι περιεριεχει λαθος κατηγοριας 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Μιλαμε για αυθεντικο λογισμικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Μιλαμε για αυθεντικο λογισμικο ?ναι και το πρωτο που βγαζει το localhost 22350 και το autocad που ειναι αυθεντικο γτ ειναι educational version Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Το είχες πριν εγκατεστημένο σε άλλο pc; Αν ναι, το έκανες deactivation; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Το είχες πριν εγκατεστημένο σε άλλο pc; Αν ναι, το έκανες deactivation;δεν το ειχα εγκατεστημενο αλλου... στο λαπτοπ μπαινουν και τα 2 licence κανονικα.. αρα εχω καποια επιλογη τσεκαρισμενη στο σταθερο πισι που δεν μου επιτρεπει να συνδεθω στον webadministratorκαι εχω κανει δοκιμες να κλεισω firewall , antivirus .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 My Computer -> Manage -> Services Αnd Applications ->Services μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό activation service ή License Manager για το πρόγραμμα που θες και δεν έχει ξεκινήσει? Αν γνωρίζεις το url στο οποίο θέλεις να συνδεθείς για το activation μπορείς να ανοίξεις με ένα notepad το παρακάτω αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts και να κάνεις μια αναζήτηση εκεί για τμήμα του url.Αν βρει αποτέλεσμα έλεγξε την IP που αναφέρει μπροστά στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι 127.0.0.1.Σβήσε τελείως την γραμμή για να δουλέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 My Computer -> Manage -> Services Αnd Applications ->Services μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό activation service ή License Manager για το πρόγραμμα που θες και δεν έχει ξεκινήσει? Αν γνωρίζεις το url στο οποίο θέλεις να συνδεθείς για το activation μπορείς να ανοίξεις με ένα notepad το παρακάτω αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts και να κάνεις μια αναζήτηση εκεί για τμήμα του url.Αν βρει αποτέλεσμα έλεγξε την IP που αναφέρει μπροστά στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι 127.0.0.1.Σβήσε τελείως την γραμμή για να δουλέψει στον chrome το κανω paste το C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts αν καταλαβα καλα.. και μου βγαζει μια λιστα με ΙP. αλλα εκει πως επεμβαινουμε ? δεν με αφηνει να σβησω ουτε να γραψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Οκτώβριος 12, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 To "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts" είναι διαδρομή/φάκελος. Αφού ανοίξεις και τον φάκελο hosts θα βρείς ένα αρχείο με όνομα hosts. To ανίγεις με notepad και κάνεις ότι λέει ο nucleus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Είναι αρχείο στα windows βρες το windows explorer και άνοιξε το με notepad.H διαδρομή του είναι C:\Windows\System32\drivers\etc\ το όνομα του αρχείου είναι hosts (χωρίς κατάληξη).Όπως είπα προυποθέτει να γνωρίζεις το url στο οποίο προσπαθείς να συνδεθείς για το activation πχ http:// www.triakilakwdikas.gr/activation.aspx στο αρχείο θα ψάξεις το triakilakwdikas.gr ή ακριβώς www.triakilakwdikas.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 μπηκα και εκανα ευρεση του http://80.146.239.241:8080/Info.html ( που θελω να μπω ) αλλα αποτελεσμα δεν εβγαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Σε url αυτής της μορφής δοκίμασε μόνο με την ΙP 80.146.239.241.Aν έψαξες με 80.146.239.241:8080 λογικό να μην έβγαλε αποτέλεσμα.Σημείωση:To αρχείο hosts είναι read-only.Οπότε για αλλαγές το βγάζεις από τα properties το read-only κάνεις τις αλλαγές το σώζεις και μετά το ξανακάνεις read-only Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 δεν το βρησκει καν.. μου λεει αδυνατη η ευρεση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Δοκίμασε αυτό σε ένα command prompt:tracert 80.146.239.241 και πόσταρε εδώ ενα screenshot από το output Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 σταματαει σε καποια φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Άρα βγαίνει προς τα έξω από το pc σου :SΚαι σε εμένα ανοίγει κανονικά δοκίμασες με κλειστό firewall όπως είπες.Που βρίσκει τον localhost:22350? :SΔοκίμασε μια να καθαρίσεις την cache από τον firefox και ξαναπροσπάθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 12, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 και αυτο το κανα.... και παλι δεν μπαινει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.Ότι προτάσεις είχα να κάνω δεν δούλεψαν ah wait Πατα ipconfig /flushdns και ξαναδοκιμασε.Επισης αλλαξε DNS στο pc σου η ακομα καλυτερα και στο ρουτερ σε OpenDNS η Google DNS ! Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό δοκίμασε το παρακάτω Τι σύνδεση έχεις και ποιο DNS server χρησιμοποιείς τον default του provider σου? Δοκίμασε μια να τον αλλάξεις με Δες το παρακατω...(Εγω χρησιμοποιω τους OpenDNS: 208.67.222.222 & 208.67.220.220) Changing DNS Settings in Windows 7 Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο αν δεν δουλέψει ούτε αυτό κάνε format και σίγουρα θα φτιάξει (φυσικά και αστειεύομαι για το format) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Οκτώβριος 18, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 δεν καταφερα κατι ... μεχρι και email στην εταιρια εστειλα και σχεδον με κλασανε ! τεσπα ! ευχαριστω για την αμεση απαντηση ολων ! το φορματ μονοδρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.