Jump to content

page not found

ianos666

Recommended Posts

καλημερα !

πατωντας να κανω activation μια αδεια για ενα λογισμικο με πεταει ο google chrome σε σελιδα: Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση localhost:22350

η σελιδα υπαρχει σιγουρα !

τι πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα ?

ευχαριστω

Το είχες πριν εγκατεστημένο σε άλλο pc; Αν ναι, το έκανες deactivation;

δεν το ειχα εγκατεστημενο αλλου... στο λαπτοπ μπαινουν και τα 2 licence κανονικα.. αρα εχω καποια επιλογη τσεκαρισμενη στο σταθερο πισι που δεν μου επιτρεπει να συνδεθω στον webadministrator

και εχω κανει δοκιμες να κλεισω firewall , antivirus ..

My Computer -> Manage -> Services Αnd Applications ->Services

μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό activation service ή License Manager για το πρόγραμμα που θες και δεν έχει ξεκινήσει?

Αν γνωρίζεις το url στο οποίο θέλεις να συνδεθείς για το activation μπορείς να ανοίξεις με ένα notepad το παρακάτω αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts και να κάνεις μια αναζήτηση εκεί για τμήμα του url.Αν βρει αποτέλεσμα έλεγξε την IP που αναφέρει μπροστά στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι 127.0.0.1.Σβήσε τελείως την γραμμή για να δουλέψει :p

My Computer -> Manage -> Services Αnd Applications ->Services

μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό activation service ή License Manager για το πρόγραμμα που θες και δεν έχει ξεκινήσει?

Αν γνωρίζεις το url στο οποίο θέλεις να συνδεθείς για το activation μπορείς να ανοίξεις με ένα notepad το παρακάτω αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts και να κάνεις μια αναζήτηση εκεί για τμήμα του url.Αν βρει αποτέλεσμα έλεγξε την IP που αναφέρει μπροστά στην ίδια γραμμή πρέπει να είναι 127.0.0.1.Σβήσε τελείως την γραμμή για να δουλέψει :p

στον chrome το κανω paste το C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts αν καταλαβα καλα.. και μου βγαζει μια λιστα με ΙP. αλλα εκει πως επεμβαινουμε ? δεν με αφηνει να σβησω ουτε να γραψω

To "C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts" είναι διαδρομή/φάκελος. Αφού ανοίξεις και τον φάκελο hosts θα βρείς ένα αρχείο με όνομα hosts. To ανίγεις με notepad και κάνεις ότι λέει ο nucleus.

Είναι αρχείο στα windows βρες το windows explorer και άνοιξε το με notepad.H διαδρομή του είναι C:\Windows\System32\drivers\etc\ το όνομα του αρχείου είναι hosts (χωρίς κατάληξη).Όπως είπα προυποθέτει να γνωρίζεις το url στο οποίο προσπαθείς να συνδεθείς για το activation πχ http:// www.triakilakwdikas.gr/activation.aspx στο αρχείο θα ψάξεις το

triakilakwdikas.gr ή ακριβώς www.triakilakwdikas.gr

Σε url αυτής της μορφής δοκίμασε μόνο με την ΙP 80.146.239.241.Aν έψαξες με 80.146.239.241:8080 λογικό να μην έβγαλε αποτέλεσμα.

Σημείωση:To αρχείο hosts είναι read-only.Οπότε για αλλαγές το βγάζεις από τα properties το read-only κάνεις τις αλλαγές το σώζεις και μετά το ξανακάνεις read-only

Άρα βγαίνει προς τα έξω από το pc σου :S

Και σε εμένα ανοίγει κανονικά δοκίμασες με κλειστό firewall όπως είπες.Που βρίσκει τον localhost:22350? :S

Δοκίμασε μια να καθαρίσεις την cache από τον firefox και ξαναπροσπάθησε

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.Ότι προτάσεις είχα να κάνω δεν δούλεψαν ah wait

Πατα ipconfig /flushdns και ξαναδοκιμασε.

Επισης αλλαξε DNS στο pc σου η ακομα καλυτερα και στο ρουτερ σε OpenDNS η Google DNS !

Αν δεν δουλέψει ούτε αυτό δοκίμασε το παρακάτω

Τι σύνδεση έχεις και ποιο DNS server χρησιμοποιείς τον default του provider σου?

Δοκίμασε μια να τον αλλάξεις με

Δες το παρακατω...

(Εγω χρησιμοποιω τους OpenDNS: 208.67.222.222 & 208.67.220.220)

Changing DNS Settings in Windows 7

Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο αν δεν δουλέψει ούτε αυτό κάνε format και σίγουρα θα φτιάξει :p (φυσικά και αστειεύομαι για το format)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.