Jump to content

Custom υδροψυξη απορια*

petrosmbx4

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας

Εχω μια απορια που με βασανιζει,εκανα μια custom υδροψυξη αποτελουμενη απο:

cpu block:Alphacool NexXxoS XP³ Light CPU Waterblock

reservoir:XSPC Single 5.25? Bay Reservoir (Alu Front)

radiator:Magicool Slim Radiator 420 (MC-RADI420)

pump:EHEIM universal 1200

Εχω παιξει με μισης ιντσας ρακορ και σολινα 16/13 και εχω παει τον i73820 απο 3,6 στα 4,5.

Θερμοκρασιες απο 41C χωρις να κανει τιποτα και με occt βαραει σταθερα 67C στο 100%

Στο θεμα μας τωρα,εχω μια 7970 VGA :: ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Club 3d) (CGAX-7977C) - Visionstudio.gr

H οποια τα σπαει σαν καρτα αλλα ζεσταινετε παιζω games και βλεπω 79C Αν ανεβασω το cooler manual μου περνει τα αφτια και θελω να την συμπεριλαβω στην υδροψυξη,αλλα φοβαμαι οτι θα μου ανεβασει συμαντικα την θερμοκρασια στο cpu,μιας που δουλεβει ποιο ψηλα.

Τι να κανω???

Η διαδρομη ειναι Ψυγειο/cpu/reservoir/αντλια και παλι ψυγειο.

Εννουσα μαρκα :)

-Ιδανικα- θα πρεπει να εχει 6 σε push-pull διαταξη, τα οποια περα να μπορουν να "σπρωξουν" πανω απο 45-50 κυβικα ποδια ανα λεπτο (cfm)

EDIT:

Θα σου προτεινα να δεις και αυτο το θεμα...;)

Αν προσθέσεις και την κάρτα στο κύκλωμα η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας είναι αναπόφευκτη και το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς και 2ο ψυγείο (υποθέτω ότι χωράει στο κουτί , άλλως η κουβέντα δεν έχει νόημα). Βάλε μαζί τα κόστη από το waterblock και τα λοιπά , σύγκρινέ τα με μία λύση αυτού του τύπου - http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29834&cat=7⊂=243&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined που αποδίδει ελαφρώς χειρότερα από μία καλή υδρόψυξη και τα συμπεράσματα δικά σου αναλόγως της τσέπης σου. Διότι πάντα εκει καταλήγει το πράμα.:)

να ρωτήσω κ εγω κατι .

αφου το ψυγείο σου ειναι 420 (3χ140) γιατι χρησιμοποιείς 120άρηδες ανεμιστήρες?

Ειπα βλακεια..140 ειναι γιατι ταιριαζουν γαντι πανω στο ψυγειο..SCYTHE SM1425SL12H SLIP STREAM 140MM 1700RPM - - E-SHOP.GRσυχωρεστε με απλα ειμουν απο ξενυχτι!

δεν θα ειναι τοσο μεγαλη η αυξηση της θερμοκρασιας, δεν πανε αθροιστικα αυτα , μη σε προβληματιζει

εαν θες να κανεις ακομα καλυτερη δουλεια σιγουρα μπορεις να προσθεσεις κι ακομα ενα 140/120αρι στο πισω fan

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις,μαλλον παω για 2ο ψυγειο.Eαν βαλω αλλους 3 ανεμιστηρες να φυσανε ---->||-----> να το κανω σαντου"ιτς δλδη θα εχω μεγαλη διαφορα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.