Jump to content

Καιρός για ηχεία...!!!

bowpower70

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος ήρθε ο καιρός να πάρω ηχεία αρκετά την πάλεψα με το Dell AX510. To Bugdet είναι στα 280ε έχω βρει κάτι... είμαι ανάμεσα σε Corsair SP 2500 και Logitech Z906 και KRK R6 (καμία σχέση :p)

Ευχαριστώ φίλε [MENTION=3208]zomg[/MENTION] για την γρήγορη απάντηση. Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμα περισσότερο :p Φίλε [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Το θέμα μου δεν είναι το 5.1 ή 2.1 αλλά να είναι κάτι αξιόλογο κ ποιοτικό και σε θέμα κατασκευής αλλά και ποιότητας ήχου...

E αν πας σε 2.1 σιγουρα θα ειναι ποιοτικοτερα, εφοσον το μπατζετ ειναι το ιδιο. Απλα με τα 5.1 θα βλεπεις και ταινιες με dts κλπ κλπ.... ή παιχνιδια!

Αν θες μονο για μουσικη τοτε 2.1, αλλιως 5.1 για μενα. Εκτος και αν εχεις κανενα homecinema:dance3:

Kατσε να ακουσεις κι αλλες γνωμες.... εγω σου λεω παντως οτι τα εχω κατευχαριστηθει.

Δες και την παρουσιαση που ειχα κανει

http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/logitech-surround-sound-speakers-z906-102639.html

Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι μπορεί να χρειαστώ κάρτα ήχου. Η μητρική μου είναι η Asus Maximus V Gene θα έχω θέμα με κάρτα ήχου ή θα είμαι OK με την onboard μου?

Kαι γω με onboard ειμαι ακομα, εχω χρησιμοποιησει coaxial για ψηφιακη συνδεση, αλλα εχω και τα 3 καρφακια τα αναλογικα συνδεδεμενα για να το γυριζω εκει οταν παιζω κανενα παιχνιδι γιατι απο το coaxial δεν περναει ο 5.1

Και χωρις αυτο αν τα συνδεσεις με τα 3 καρφακια.

Απλα αν συνδεσεις ψηφιακα με coaxial, την αποκωδηκοποιηση του ηχου θα την κανουν τα ηχεια κ οχι η onboard καρτα ηχου. Δοκιμαζεις κ βλεπεις τι σου αρεσει περισσοτερο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

[MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] είναι κοντά στα 100 πάνω από το μπατζετ μου πάντως ευχαριστώ.

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] ναι υπάρχει χώρος για να τα συνδέσω όπως αναφέρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.