Jump to content



Καιρός για ηχεία...!!!


bowpower70

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως λέει και ο τίτλος ήρθε ο καιρός να πάρω ηχεία αρκετά την πάλεψα με το Dell AX510. To Bugdet είναι στα 280ε έχω βρει κάτι... είμαι ανάμεσα σε Corsair SP 2500 και Logitech Z906 και KRK R6 (καμία σχέση :p)

Ευχαριστώ φίλε [MENTION=3208]zomg[/MENTION] για την γρήγορη απάντηση. Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμα περισσότερο :p Φίλε [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Το θέμα μου δεν είναι το 5.1 ή 2.1 αλλά να είναι κάτι αξιόλογο κ ποιοτικό και σε θέμα κατασκευής αλλά και ποιότητας ήχου...

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα! κάτι New παίζει? περιμένω κάτι διαφορετικό στην αγορά και δεν βλέπω να βγαίνει τίποτα στο άμεσο μέλλον

E αν πας σε 2.1 σιγουρα θα ειναι ποιοτικοτερα, εφοσον το μπατζετ ειναι το ιδιο. Απλα με τα 5.1 θα βλεπεις και ταινιες με dts κλπ κλπ.... ή παιχνιδια!

Αν θες μονο για μουσικη τοτε 2.1, αλλιως 5.1 για μενα. Εκτος και αν εχεις κανενα homecinema:dance3:

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Το θέμα είναι ότι δεν έχω homecinema αλλά έχω μία 52" οπότε κουμπώνω πάνω τα 5.1 και είμαι μια χαρά ?:p Οπότε 5.1 αλλά ποια 5.1? :)

E τοτε θες 5.1, και οχι 2.1 αφου θες για ταινιες.

Εγω παντως με τα Ζ906 ειναι απολυτα ικανοποιημενος....

Ευχαριστώ πολύ φίλε [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] οπότε πάω σε Ζ906 που είναι κ στο Bugdet μου... :)

Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι μπορεί να χρειαστώ κάρτα ήχου. Η μητρική μου είναι η Asus Maximus V Gene θα έχω θέμα με κάρτα ήχου ή θα είμαι OK με την onboard μου?

Kαι γω με onboard ειμαι ακομα, εχω χρησιμοποιησει coaxial για ψηφιακη συνδεση, αλλα εχω και τα 3 καρφακια τα αναλογικα συνδεδεμενα για να το γυριζω εκει οταν παιζω κανενα παιχνιδι γιατι απο το coaxial δεν περναει ο 5.1

Και χωρις αυτο αν τα συνδεσεις με τα 3 καρφακια.

Απλα αν συνδεσεις ψηφιακα με coaxial, την αποκωδηκοποιηση του ηχου θα την κανουν τα ηχεια κ οχι η onboard καρτα ηχου. Δοκιμαζεις κ βλεπεις τι σου αρεσει περισσοτερο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν μου είναι και κόπος να τα συνδέσω και με τα καρφιά και ψηφιακά. :p θα περιμένω και καμιά άλλη γνώμη αλλά λογικά στα Ζ906 θα καταλήξω.

λογικά στα Ζ906 θα καταλήξω.

Έχεις χώρο/δυνατότητα να τα συνδέσεις έτσι ή κάπως έτσι;

Figure02_Surround.gif

Γιατί αν τα πάρεις και τα βάλεις και τα 5 στη σειρά δεν αξίζει.

[MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] είναι κοντά στα 100 πάνω από το μπατζετ μου πάντως ευχαριστώ.

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] ναι υπάρχει χώρος για να τα συνδέσω όπως αναφέρεις.

Αν μπορείς να την "παλέψεις" λίγο ακόμα και να εξοικονομήσεις τα 100€ για τα S550 σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις στιγμή!Αξίζει η αγορά τους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.