Jump to content

CPU o/c database

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Αν ο cpu αναγραφει το ιδιο batch με αυτο που αναγραφεται στο κουτακι του,τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι.

Ιντερνετικη παραπληροφορηση :D

Το cpu τι batch γραφει πανω στο heatspreader του?Ταιριαζουν?

Από την στιγμή που αλλα λεει το κουτί και άλλα το cpu τον επιστρέφεις asap...

να σε δω πως θα αποδειξεις οτι αυτο το κουτι ειχε αυτον τον επεξεργαστη...

θα πει καλημέρα σας, είμαι γνωστό μέλος forum και έγινε αυτό.

Θα πούνε μακ1, μουκ1, μακ2, και μετά <<να παει στα κομμάτια 1 cpu>> αν είναι να μας κάνει ρόμπα που δίνουμε ότι να΄ναι και πάνω απ'όλα μεταχειρισμένα για καινούργια...

Μαλλον ετσι θα γινει...

Αλλα το στανταρ ειναι πως αμα θελουν δεν το δεχονται.Γιατι πως θα αποδειξει οτι αλλο batch εγραφε απ'εξω το κουτακι και αλλο cpu ειχε μεσα?

Οταν το ανοιξες,δεν ηταν σφραγισμενο με το αυτοκολητακι του Γιωργο?

Μαλλον ετσι θα γινει...

Αλλα το στανταρ ειναι πως αμα θελουν δεν το δεχονται.Γιατι πως θα αποδειξει οτι αλλο batch εγραφε απ'εξω το κουτακι και αλλο cpu ειχε μεσα?

Οταν το ανοιξες,δεν ηταν σφραγισμενο με το αυτοκολητακι του Γιωργο?

Όχι φίλε δεν ήταν. Εγώ θα πάω αύριο και θα πάρω τα λεφτά πίσω καθότι ήταν ο μόνος 920 που υπήρχε

Εγω μαζι σου,αλλα απο τη στιγμη που δεν ηταν σφραγισμενος και τον πηρες την λαλακια εσυ την εκανες.

Δεν επρεπε να τον παρεις ή επρεπε να τσεκαρεις αν αυτο που εχει μεσα ειναι αυτο που επρεπε να εχει.

Τεσπα,καλα ξεμπερδεματα αυριο,αν και δεν νομιζω να σου δημιουργησουν καποιο προβλημα γιατι εχουν και αυτοι λερωμενη τη φωλια τους και δεν τους συμφερει.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
24/7

24/8 banana

Batch 3924A468. Για bench δεν κάνει, memory controller (γ.τ.π.) αλλά για κάθε μέρα καλός είναι

[ATTACH]7327[/ATTACH]

Για να παίξει με ht θέλει 0,02-0,025 περισσότερο και πάνω από κει θέλει δυσανάλογο ρεύμα για να ανέβει. Πάντως το θετικό είναι ότι η giga ρίχνει το ρεύμα και οι θερμοκρασίες του είναι αρκετά καλές. Βέβαια παίζει ρόλο βασικό και το xt. Επόμενη δοκιμή 4300. Το ht προσωπικά μου είναι άχρηστο οπότε δεν το χρησιμοποιώ

[ATTACH]7328[/ATTACH]

Και με την ευκαιρία ας δείξω και την 5870 που φαίνεται ότι πάει καλά

[ATTACH]7329[/ATTACH]

post-17-1414343391,6683_thumb.jpg

post-17-1414343391,7206_thumb.jpg

post-17-1414343391,7678_thumb.jpg

Άντε ρε Γιώργη σε χάσαμε:D

4G με πόσο ρεύμα κρατάει? με HT.

Το back plate εντάξει?

Θερμοκρασίες πολύ καλές:respect:

Με ht πόσο πάνε?

Άντε ρε Γιώργη σε χάσαμε:D

4G με πόσο ρεύμα κρατάει? με HT.

Το back plate εντάξει?

Περίπου όσο και ο δικός σου Χρήστο. 1,28-1,29

Οταν λες σου ειναι αχρηστο το ΗΤ το ακριβως εννοεις?

Ολη η ουσιας στου i7 ειναι το ΗΤ,αλλιως γιατι δεν πηρες s1156 + i5 750?

Θα γλυτωνες και εναν σκασμο λεφτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.