theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Δοκίμασα και σε άλλο pc, μάταια όμως.Έλαβα το ίδιο αποτέλεσμα.Τι μπορώ να κάνω εφόσον δεν παίζει;Χρειάζομαι επειγόντως μια εφαρμογή η οποία να παίρνει σαν είσοδο ένα σήμα και μέσω του αλγορίθμου MP(Matching Pursuit) να το αναλύει σε time-frequency.Κάτι σαν αυτό για παράδειγμα applet — EEG.pl , το οποίο βέβαια ακόμη κι όταν έτρεχε δεν μου εμφάνιζε αποτελέσματα λόγω σφαλμάτων ασφαλείας(λογικά σύνδεσης με τον κεντρικό host) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Δοκίμασα και σε άλλο pc, μάταια όμως.Έλαβα το ίδιο αποτέλεσμα.Τι μπορώ να κάνω εφόσον δεν παίζει;Χρειάζομαι επειγόντως μια εφαρμογή η οποία να παίρνει σαν είσοδο ένα σήμα και μέσω του αλγορίθμου MP(Matching Pursuit) να το αναλύει σε time-frequency.Κάτι σαν αυτό για παράδειγμα applet — EEG.pl , το οποίο βέβαια ακόμη κι όταν έτρεχε δεν μου εμφάνιζε αποτελέσματα λόγω σφαλμάτων ασφαλείας(λογικά σύνδεσης με τον κεντρικό host)Οπωσδήποτε σε Linux;Μήπως δοκίμαζες μέσω wine και έτρεχες το exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Όχι, δεν με χαλάει καθόλου το λειτουργικό, απλά με πιέζει ο χρόνος και έχω χάσει μισή μέρα για ένα install Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Όχι, δεν με χαλάει καθόλου το λειτουργικό, απλά με πιέζει ο χρόνος και έχω χάσει μισή μέρα για ένα installΔοκίμασε με wine μήπως και σε καλύψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Permission denied στο εκτελέσιμο(δίνοντας απλά ./mp31)ή (μέσω wine) : wine:cannot find L''C:\\windows\\system32\\mp31.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 wine /path/to/executable/kati.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Μα το path είναι στο /root, και ακόμη και να δώσω wine /root/executable.exe πάλι παίρνω wine:cannot find '/root/mp31.exe,παρόλο που -θεωρώ ότι- το έχω σωστά configured Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Ενώ το executable είναι εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Αυτό λέω! :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Πραγματικά μπορείς να μου δώσεις μία εικόνα(χρησιμοποίησε το scrot πακέτο,scrot ) απο terminal που να φαίνεται το ls του /root και στα καπάκια την έξοδο του wine *&@*!.exe ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Με 3 διαφορετικά commands Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 wine mp31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 ίδιο αποτέλεσμα με το wine mp31.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Λοιπόν για να τα πάρουμε με την σειρά,το wine (είναι emulator για windows εφαρμογές,ώστε να τρέξουν σε Linux)...Άρα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή για windows απο το LastWave. To κατέβασα και είδα τι έχει, στο Release φάκελο μετά την αποσυμπίεση που θα κάνεις δες αν το wine LastWave.exe είναι αυτό που θές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 "Please select a script directory in which there is a startup file:"Που βρίσκεται το startup ?Δοκιμάζω τα rc0-6.d, αλλά δεν τα δέχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 12, 2012 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Εε τώρα μην μου ζητήσεις να σου εξηγήσω ένα πρόγραμμα που δεν ξέρω πώς δουλέυει...:flag:Αυτό μάλλον ζητάει να δείξεις που είναι /LastWave_3_1/scripts και μετά σε πετάει σε κονσόλα για να το χρησιμοποιήσεις,δικό σου απο εκεί και πέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Οκτώβριος 12, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Εν το μεταξύ το terminal του χαρακτηρίζεται linux like και έχει απλά ένα δθο βασικά.Άντε βγάλε άκρη τώρα εσύ.Anyway,9enx a lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.