YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Εχω βαλει xen server σε dell poweredge και εχω σηκωσει 2003 κ δεν ειχε θεμα. Για 2000...δεν εχω ιδεα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Οκτώβριος 11, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Μιλάμε για IDE δίσκους έτσι?Δύσκολο να βρείς ίδιους.Βγάλτον κάντον ενα image και βάλε είτε new δίσκους είτε στήσε άλλο σερβεράκο.Dedicated host pc για VM οκ καλή ιδέα-αν θες να τρέχεις και 2ο και 3ο VM με άλλες λειτουργίες αλλά αν δεν είναι dedicated θα έχεις downtime λόγω restart/crash/user intergration..και γενικά δεν αξίζει το ρίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Απόφυγε το HyperV. Υπάρχει και μεγάλο κόστος αλλά και αρκετά προβλήματα.Το δοκίμαζα για 3 μήνες και τελικά τα ξυλώσαμε όλα τα HyperV και βάλαμε VMware.Βασικά αν και δε νομίζω να προχωρήσει σε αναβάθμιση θεωρώ ότι αν αλλάξει μηχάνημα θα αλλάξει και έκδοση server να ξεμπλέκει. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις στα 2K και να μην μπορείς να το κάνεις σε 2003 είτε 2008.Σε server 2012 δεν έχω δοκιμάσει να σου πώ βέβαια που πια κυκλοφορούν.Crash σε VMware δεν έχω πετύχει ποτέ. Rock solid όσο το έχω δουλέψει. Τα ίδια σκαλώματα που μπορεί να κάνει και ο dedicated μόνο παρουσιάζει.Απλά ειδικά σε ESXi πρέπει να βρείς supported hardware που είναι λίγο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Δεν πάμε για καινούριο μηχάνημα, αλλαγή σκληρών μόνο.Αλλά το θέμα είναι που θα βρώ σκληρούς... διότι έχουμε να κάνουμε με IDE. και μάλιστα ίδιους...Σκέφτηκα για controller sata και raid1, αλλά θα τον υποστηρίζουν τα 2000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Δεν πάμε για καινούριο μηχάνημα, αλλαγή σκληρών μόνο.Αλλά το θέμα είναι που θα βρώ σκληρούς... διότι έχουμε να κάνουμε με IDE. και μάλιστα ίδιους...Σκέφτηκα για controller sata και raid1, αλλά θα τον υποστηρίζουν τα 2000?Θα πρέπει να βρείς sata controller με raid 1 support και drivers gia win2k. Πράγμα απίθανοΔίσκους θα βρείς εδώ όμωςide hdd - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Το βρήκα προολίγου κι εγώ. refurbished όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Το βρήκα προολίγου κι εγώ. refurbished όμως?HDD :: Western Digital 160GB Caviar SE WD1600AAJB PATA 7200rpm 8MB - Visionstudio.grΠαίξε εδώ καλύτερα. Δίνει και 2 χρόνια εγγύηση.Πιο φτηνά δε θα βρείς. Και amazon που κοίταξα ξεκινάνε απο 50λίρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 αχααα!!! τα ίδια κοιταμε! :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Οκτώβριος 11, 2012 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Για windows crash @host λέω από βλακείες του χρήστη.. εννοείται οτι το vmware workstation είναι rock solid.Αν περάσεις win2003/2008 θα είναι μια χαρά με pci raid controller. Μάλλον μονόδρομος είναι μιας και ide και να βρεις στο μέλλον παλι θα ψάχνεσαι. Τα 2012 μια χαρά, epic memory management! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 CONTROLLER EQUIP SATA4+RAID | COSMODATAΤι λέτε γι αυτό εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 11, 2012 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Παλ'κάρι μ', κάνε αναβάθμιση, πάρε μια μηχανή που να είναι server... Κάθεσαι και παιδεύεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Ανεβαίνει το budget δυστυχώς... Δεν έχω άλλη επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 11, 2012 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Πες στον Αντώνη να σου δώσει άδεια αύριο και έλα να σου δείξω 2port Sata Controller σε πολύ καλή τιμή. Παίρνεις και δύο 500άρηδες, ghostάρεις τον παλιό και είσαι αρχηγός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 11, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Who are you? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.