Jump to content

Cm Storm Trigger

Nomes

Recommended Posts

σιγουρα απο την σελιδα της cm στην ευρωπη. τωρα απο οτι εχω παρει γραμμη απο αυτο το θεμα http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html θα φερει και το eshop τα πληκτρολογια της cm αν περιμενεις λιγακι παιζει να το φερουν.

Από Cm store το πήρα εγώ αλλά τα μεταφορικά είναι αρκετά! μόνο για μαζική! όπως και έκανα! τώρα μακάρι να το έχει το e-shop πάρτο απο εκεί! αν και δν ξέρω αν είναι να μπλέκεις με RMA e-shop αν και δεν θα υπάρξει πρόβλημα

Y.S μια γεύση από το δικό μου με black switches

20120704104.jpg

Σύντομα θα υπάρξει και Ελληνικό Support για την CM, οπότε εάν κάτι δεν το καλύπτει το eshop και το κάθε eshop που έχει προϊόντα CM, θα υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται απο εκεί εάν οι συνθήκες έιναι οκ :)

Σύντομα θα υπάρξει και Ελληνικό Support για την CM, οπότε εάν κάτι δεν το καλύπτει το eshop και το κάθε eshop που έχει προϊόντα CM, θα υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται απο εκεί εάν οι συνθήκες έιναι οκ :)

Σύντομα δηλαδή? ξέρεις κάτι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.